Wat verdient een Schoonheidsspecialiste?

Wat verdient een schoonheidsspecialiste aan salaris

Veel vrouwen willen weten wat een schoonheidsspecialiste verdient. En dat is ook niet gek, want de prijzen kunnen aardig in de papieren lopen. Ook is het niet prettig om bij de schoonheidsspecialiste op tafel te liggen, want de behandelingen kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Niet voor niets is het spreekwoord; “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden”. 

Laatste sprak ik met iemand die dit beroep uitoefent en ze vertelde dat ze veel vrouwen als klant heeft tussen de 40 en 70 jaar. Deze komen eens in de paar weken langs om een behandeling te ondergaan. Toen ik haar vroeg naar de werkzaamheden begon ze te stralen en ze vertelde van alles over de dagelijkse dingen die ze doet.

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken wat dit beroep precies inhoudt en wat je er mee kunt verdienen. Ik geef antwoord op vragen die bij me naar boven kwamen en deze vind je hieronder. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze in de comment section te stellen.

Wat doet een schoonheidsspecialiste?

Als schoonheidsspecialiste behandel je voornamelijk vrouwen aan het gezicht en andere delen van het lichaam als armen, benen en bovenlichaam. Je voert zowel cosmetische als ontspannende behandelingen uit.

Afhankelijk van de wensen van de klant, kun je het lichaam van je klant:

  • verzorgen
  • wassen
  • behandelen
  • masseren
  • make-up aanbrengen
  • wimpers verwijderen of aanbrengen
  • nagels verzorgen
  • etc.

Je bespreekt eerste de wensen met de klant, alvorens je een behandelplan opstelt. Deze wordt door de klant goedgekeurd en de behandeling kan beginnen.

Wat verdient een schoonheidsspecialiste aan salaris?

Een startende schoonheidsspecialist ontvangt een salaris van zo’n 1.500 euro per maand. Wanneer je meer ervaring op doet, kan het salaris stijgen naar 2.000 euro per maand.

De meeste schoonheidsspecialisten zijn zelfstandigen en ontvangen een inkomen naar gelang het aantal klanten dat ze hebben. Een zelfstandige die 30 declarabele uren heeft kan al een boven modaal inkomen per maand verdienen.

Review inkomen schoonheidsspecialiste

Chris

Inkomen
Sec. arbeidsvoorwaarden
Arbeidsperspectief

Samenvattend

Als schoonheidsspecialiste ben je vaak als zelfstandige aan het werk. Dan kun je een bovenmodaal inkomen genereren, iemand in loondienst heeft een lager inkomen waar hij of zij het mee moet doen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn normaal en je kunt redelijk snel aan de slag in deze branche.

2.3

Wil jij als schoonheidsspecialiste meer geld gaan verdienen?

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil je meer geld verdien dan je nu maandelijks binnen krijgt? Dan moet je zeker even de cursus van Jacko bekijken. Hij leert je stap-voor-stap hoe je met jouw kennis of hobby, andere mensen kunt helpen.

Zo kun je andermans producten gaan promoten die mensen helpen om van hun kwaaltjes af te komen. Hiervoor kun je hoge commissies krijgen, waardoor je honderden of DUIZENDEN euro’s per maand bij kunt verdienen. Zonder dat je enige technische kennis nodig hebt. Het is nu extreem eenvoudig om een extra inkomen naast je baan te genereren. Aan jouw de keuze.

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in de zorg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *