Wat verdient een Pedicure?

wat verdient een pedicure aan salaris

Ik kreeg laatst de vraag van mijn moeder wat een pedicure verdient. De prijzen waren namelijk omhoog gegaan en daar was ze niet zo blij mee. Toen ik aan haar vroeg wanneer de laatste keer was dat de prijzen waren gestegen, vertelde ze dat in 2011 de laatste keer was dat de prijzen gestegen waren. Toen ik haar uitlegde dat ik het alleszins redelijk vond dat de prijzen waren gestegen, draaide ze bij.

Diezelfde avond sprak ik iemand die pedicure was en ze vertelde me over haar beroep. Ze vond het leuk om veel klanten te spreken en haalde veel voldoening uit het feit dat mensen weer tevreden naar zouden gaan.

Toen ik haar vroeg naar haar salaris, schrok ik van het bedrag dat ze verdiende. Het was namelijk totaal niet wat ik ervan verwacht had. Dat heeft mij doen inspireren om meer te weten te komen over dit beroep. Hieronder beantwoord ik de vragen die in me opkwamen. Heb je zelf nog vragen? Aarzel dan niet om deze in de comment section hieronder te stellen.

Wat is een pedicure?

Een pedicure is iemand die zich richt op voetverzorging. Het gaat daarbij om de huid van de boeten en de nagels. Je verzorgt de voet en geneest aandoeningen waar een arts niet voor nodig is. 

Daarnaast kan een pedicure adviezen geven over voetverzorging en hoe jij je teennagels in optimale conditie houdt. Ook voor adviezen over welke schoenen je het beste kunt dragen en het voorkomen van ontstekingen kun je bij de pedicure terecht. 

Wat verdient een pedicure aan salaris?

Een pedicure heeft een gemiddeld salaris van 2.300 euro per maand. Een startende pedicure verdient een bruto maandsalaris van ongeveer 1.700 euro en een ervaren pedicure zit aan de 3.000 euro per maand. 

Een zelfstandige pedicure vraagt ongeveer 50 euro per uur. Bij een 40 urige werkweek is dat zo’n 8.000 euro per maand. Hier gaan uiteraard nog bedrijfskosten vanaf en dient er belasting te worden betaald. Netto houdt een zelfstandige pedicure zo’n 4.200 euro per maand over.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als pedicure heb je een prima salaris, maar je hebt wel een aantal jaren ervaring nodig om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in de zorg:

One thought to “Wat verdient een Pedicure?”

  1. De pedicure die dit bedrag netto per maand verdient woont vast niet in Nederland. Als je per week 40 uur patiënten behandeld komt daar ong 15 uur administratie en schoonmaak bij. Daarnaast de verplichte bijscholingen enz enz. Omgerekend houdt een pedicure minder over dan een schoonmaakster. Mede door de 21% BTW die afgedragen moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *