Wat is het GZ psycholoog salaris?

GZ psycholoog salaris

Wat is gemiddeld het salaris als je als GZ psycholoog werkzaam bent? Hét GZ psycholoog salaris is moeilijk op één bedrag te stellen. Er is namelijk een groot verschil. Meerdere internetbronnen bevestigen dat het salaris van de op het gemiddelde ligt. Hoeveel dat precies is, lees je verder in deze blog.

Een GZ psycholoog diagnosticeert cliënten en stelt een hulp – en behandelplan op. Naast het invoeren van een intake is observeren ook onderdeel van dit werk. Een GZ psycholoog voert gesprekken met mensen die problemen in hun persoonlijk leven ervaren.

Een GZ psycholoog heeft een BIG registratie nodig om het werk uit te kunnen oefenen. Om GZ psycholoog te worden heb je een universitaire studie nodig.

GZ psycholoog salaris

Als GZ psycholoog verdien je maandelijks gemiddeld tussen de €2530,- en €6790,- per maand. Een GZ psycholoog salaris is afhankelijk van de CAO salarisschalen en of je ZZP’er bent. Als ZZP’er kan een GZ psycholoog zijn eigen uurtarief vaststellen. Als GZ psycholoog in opleiding verdien je een salaris tussen de €2897,- en €4227,- bruto per maand. Op basis van een gemiddelde werkweek van 40 uur in de week, is het gemiddelde GZ psycholoog salaris:

  • Salaris per uur €28,-
  • Inkomen per dag €225,-
  • Verdiensten per week €1125,-
  • Salaris per maand €4500,-

Je bent meerdere jaren bezig om als GZ psycholoog je opleiding te voltooien. Als secundaire arbeidsvoorwaarden heb je als GZ psycholoog vaak korting op bedrijfslunches. Ook het gebruik van een laptop, telefoon en overuren worden betaald.

GZ psycholoog opleiding

Na de universiteit van 6 jaar leer je nog gemiddeld 6 jaar door voor GZ psycholoog. Tijdens je studie werk je eerst als GZ psycholoog in opleiding. Dit houdt in dat je onder supervisie van een ervaren GZ psycholoog staat.

Als GZ psycholoog kun je doorleren voor het vak psychiater. Ook kun je GZ psycholoog worden met specialismes. Denk aan het geven van een EMDR therapie of schematherapie.

GZ psycholoog vacatures

Veel GZ instellingen delen hun vacatures via social media. Ook via vakbladen worden vacatures van GZ instellingen gedeeld. Er is een tekort aan GZ psychologen.

Dit betekent dat er veel GZ psycholoog vacatures te vinden zijn. Het opbouwen van een netwerk helpt om een GZ psycholoog vacature te vinden, die past bij je eigen werkwensen.

Review GZ psycholoog

Chris

Inkomen
Sec. arbeidsvoorwaarden
Arbeidsperspectief

Samenvattend

Als GZ psycholoog heb je een goed salaris. Je hebt goede arbeidsomstandigheden waar je in kunt werken en het kan je veel voldoening geven om mensen te helpen.

4

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw, ICT of de finance branche:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *