Wat verdient een Hartchirurg?

wat verdient een hartchirurg aan salaris?

Ben je benieuwd wat een hartchirurg verdient? Dan ben je op de juiste pagina beland. Hier lees je precies wat het salaris is van een hartchirurg en hoe je dit ook kunt gaan verdienen. Het is heel toevallig dat ik dit artikel geschreven heb, want op een feestje van een familielid sprak ik met iemand die dit beroep uitoefent. 

Hij vertelde dat hij die ochtend nog twee patiënten had geopereerd en dat ze het naar omstandigheden goed maken. Ik stond verbaasd over het feit dat hij met zoveel rust stond te vertellen hoe hij in noodsituaties handeld. Het is niet niks om aan je hart geopereerd te worden namelijk.

Dat inspireerde mij om eens uit te gaan zoeken wat het beroep van hartchirurg inhoud en wat het verdient. Hieronder lees je antwoorden op verschillende vragen die bij me naar boven zijn gekomen. Heb je zelf nog een vraag? Stel ze gerust hieronder en we gaan het voor je uitzoeken.

Wat is een hartchirurg?

Een hartchirurg is iemand die mensen met afwijking of ziekte aan het hart, longen en grote bloedvaten opereert. Naast dat je mensen opereert, doe je onderzoek, nazorg en overleggen met patiënten en families. 

Je bent werkzaam in het ziekenhuis en de operatiekamer is de plek waar je het meest werkzaam bent. Je werkt samen met anesthesisten en operatieassistenten. Daarnaast werkt er vaak een chirurg in opleiding met je mee die je helpt en assisteert bij de operatie. 

Wat verdient een hartchirurg?

Als beginnend hartchirurg heb je een salaris van ongeveer 5.800 euro per maand. Naarmate je meer ervaring hebt kan dat oplopen tot zo’n 13.000 euro per maand. Zelfstandigen heb je ook en die verdienen tussen de 150.000 en 250.000 euro per jaar. Daar moet dan nog wel belasting over betaald worden en eventueel pensioen opzij geschoven worden.

Wanneer je nog in opleiding bent krijg je ook een salaris. Dit ligt in het begin op circa 3.000 euro per maand en kan oplopen tot 4.300 euro met 7 jaar ervaring.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als hartchirurg heb je echt een prima salaris, maar je hebt wel een lange opleiding nodig om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in de zorg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *