Wat is het bedrijfskunde salaris?

bedrijfskunde salaris

Ben je benieuwd naar het Bedrijfskunde salaris? Op deze pagina vertellen we je alles over de salarissen in deze branche.

Bedrijfskunde is een brede discipline en veel mensen zijn nieuwsgierig wat je als bedrijfskundige verdient, oftewel wat het bedrijfskunde salaris betreft. Dit salaris kan erg verschillen per functie en bedrijf. Een afgestudeerde bedrijfskundige kan immers aan de slag als analist of consultant, maar ook als process modeler.

In de branche van bedrijfskunde houdt men zich bezig met organisatie en marktomgeving binnen bedrijven. Het vakgebied is verwant aan bedrijfseconomie, marketing, organisatiekunde en psychologie en heeft met diverse disciplines te maken.

Bedrijfskunde salaris

Binnen bedrijfskunde heb je een salaris van 2900 tot 5450 euro per maand. Dit is afhankelijk van het beroep, het niveau en in welke salarisschalen jezelf bevindt. Echter kan het bedrijfskunde salaris nog verder oplopen tot een maximum van 8000 euro per maand.

Salaris Business analist

Een Business analist heeft een salaris van 2600 tot 3800 euro per maand bij een 40 uur durende werkweek. Dit komt neer op tussen de 16 en 24 euro per uur. Hij of zij is de schakel tussen bedrijven en de IT en moet nieuwe technische oplossingen aandragen aan klanten. Hiervoor is een brede technische kennis vereist, waarover gecommuniceerd kan worden met de klant.

Salaris Business architect

Het salaris van een business architect bedraagt gemiddeld 3000 tot 4500 euro voor 40 uur per week. Het uursalaris komt neer op 19 tot 28 euro. Van een business architect wordt verwacht ontwerpen te maken van systemen binnen bedrijven. Hierdoor moet het bedrijf zo duurzaam en solide mogelijk kunnen functioneren.

Salaris Business consultant

Op basis van een 40 uur durende werkweek verdient een business consultant gemiddeld 2600 tot 3800 euro per maand, gelijk aan 16 tot 24 euro per uur. Deze consultant is gespecialiseerd in het voorzien van bedrijfskundige adviezen aan bedrijven. Hiermee kan kennis en inzicht verkregen worden om bepaalde vraagstukken op te lossen.

Salaris Business process modeler

Een process modeler verdient voor 40 uur per week tussen de 2600 en 3800 euro per maand, ongeveer 16 tot 24 euro per uur. Dit laatste beroep gaat over het (her)ontwerpen van bedrijfsprocessen door constante veranderingen binnen bedrijven, waardoor aanpassingen vereist zijn.

Overzicht salarissen in de Bedrijfskunde

  • Business analist: €2600-3800
  • Architect business: €3000-4500
  • Consultant: €2600-3800
  • Business process modeler: €2600-3800

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Secundaire arbeidsvoorwaarden van een bedrijfskundige, zoals een auto, laptop of telefoon, zijn niet ongebruikelijk. Gemiddeld krijgt 38% van de afgestudeerden binnen anderhalf jaar een laptop, 32% een telefoon en 26% een bonus voor bijzondere prestaties. Er is geen aparte CAO, dit is verbonden aan het specifieke bedrijf.

Vacatures

Er zijn diverse vacatures bij verschillende bedrijven waar bedrijfskundigen op kunnen reageren. De top 5 op dit gebied bestaat uit Bedrijfskundige Informatica, Manager Bouwprogramma’s, Technisch Bedrijfskundige, Backoffice Manager en Medewerker Kwaliteit & Performance.

Review Bedrijfskunde salaris

Chris

Inkomen
Sec. arbeidsvoorwaarden
Arbeidsperspectief

Samenvattend

In de bedrijfskunde heb je een goed salaris en zijn er volop mogelijkheden om aan de slag te gaan. Veel bedrijven maken een heftige groei door en jij kunt hier met je opleiding handig op inspelen. Het startsalaris is al vrij goed en dat wordt alleen nog maar meer.

4

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Iemand in de Berijfskunde heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw, ICT of de finance branche:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *