Wat verdient een Stratenmaker?

wat verdient een stratenmaker aan salaris

Veel mensen vragen zich af wat een stratenmaker aan salaris verdient. En dat is ook niet zo gek, want dit is een van de meest zware beroepen die er in Nederland en België bestaan. Het is een zware belasting voor je lichaam en stratenmakers kunnen daarom al met hun 55 jaar met pensioen. 

Laatst sprak ik met iemand die stratenmaker is en hij vertelde ronduit over zijn baan. Hij vertelde dat hij het heerlijk vindt om buiten in de openlucht te werken en dat het hem veel voldoening geeft. Hij vertelde me dat het leggen van straatstenen iets is wat zeer nauwkeurig moet gebeuren, omdat anders de weg kan gaan verzakken. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken wat het beroep als stratenmaker inhoudt en hoeveel je er mee kunt verdienen. De antwoorden op deze vragen vindt in dit artikel en onderaan heb je de mogelijkheid om zelf nog vragen te stellen.

Wat houdt het beroep als stratenmaker in?

Een stratenmaker maakt met behulp van straatstenen of asfalt een straat begaanbaar. Na grondige calculaties wordt het wegdek geëgaliseerd en het stenen leggen beginnen. Dit moet altijd volgens een vast patroon, omdat de kans op gaten en hobbels in de weg dan het kleinst is. 

Wanneer het gaat om asfalt komt er eerst nog een onderlaag op, voordat het wegdek gelegd wordt. Naast het aanleggen van wegdekken, bestaat er ook nog sierbestrating zoals in parken en tuinen. Een stratenmaker moet goed kunnen rekenen en moet fysiek sterk zijn om zijn beroep uit te kunnen oefenen. 

Wat verdient een stratenmaker aan salaris?

Een stratenmaker verdient tussen de 1.500 en 2.900 euro per maand. Als beginnend stratenmaker moet je eerst ervaring opdoen en verdien je nog wat minder. Uiteindelijk kom je steeds hoger op de ladder te staan qua salaris en kun je ook meer werkuren maken. Bij dit beroep geldt eigenlijk, hoe meer uren je werkt, hoe hoger het salaris uit kan vallen. Zeker een zelfstandige stratenmaker kan hoe meer hij werkt, meer salaris verdienen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een projectmanager heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *