Wat verdient een Uitvoerder?

Veel mensen die op een bouwplaats werken vragen zich af wat een uitvoerder verdient. En dat is ook niet zo gek, want veel bouwvakkers krijgen te maken met een uitvoerder die hen opdrachten geeft en waar nodig corrigeert. 

Ik wist niet goed wat dit beroep inhield, totdat ik iemand sprak op een feestje die vertelde dat hij uitvoerder is. Dit was voor mij een uitstekende mogelijkheid om meer te weten te komen over dit beroep. Ik vroeg hem naar de werkzaamheden en de verantwoordelijkheden die hij heeft. Uiteraard vroeg ik hem ook naar het salaris, maar dat vond hij niet gepast om dat op een feestje te vertellen.

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te gaan zoeken wat een uitvoerder verdient aan zijn werkzaamheden. Ik geef antwoord op vragen die bij me naar boven kwamen en deze heb ik hieronder weergegeven. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze onderaan het artikel te stellen.

Wat is een uitvoerder?

Een uitvoerder zorgt ervoor dat alle processen op de bouwplaats ordelijk verlopen. Hij of zij is verantwoordelijk voor de verdeling van werkzaamheden, de planning, kwaliteit en de financiële begroting. 

Er wordt bepaald welke materialen en mankrachten (zoals monteurs) er nodig zijn om het project uit te voeren en zet deze in op de juiste plaats en tijdstip. Wanneer een opleverdatum dreigt mis te lopen, dient de uitvoerder ervoor te zorgen dat deze alsnog op tijd gehaald wordt.

Wat verdient een uitvoerder?

Een uitvoerder kan rekenen op een salaris tussen de 3.300 – 4.500 euro bruto per maand. De hoogte van het salaris hangt af van de leeftijd en de ervaring die iemand heeft. Ook hangt de hoogte van het salaris af van het bedrijf waar iemand werkzaam is.

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn over het algemeen erg goed. Mensen met dit beroep bouwen vaak een pensioen op, hebben een auto van de zaak, ontvangen jaarlijks een 13e maand aan salaris en hebben een goede ziektekostenregeling.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een projectmanager heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *