Wat verdient een Stukadoor?

Veel mensen vragen zich af wat een stukadoor verdient. Mijn oom is stukadoor en werkt voornamelijk bij mensen thuis die aan het verbouwen zijn. Toen wij laatst de badkamer hadden verbouwd kwam hij de wanden stucen. 

Hij heeft er voor gezorgd dat de wand van de badkamer en het plafond glad afgewerkt waren. Daarnaast heeft hij een wand verstevigd waar de douchekop aan bevestigd is.

Hij vertelde dat je een wand op verschillende manieren kunt stucen en dat je nauwkeurig en snel moet werken. Anders droogt het stucwerk uit en heb je er niets meer aan. Je kon merken dat hij veel vakkennis had en dat heeft mij doen inspireren om het e.e.a. uit te zoeken m.b.t. zijn inkomen. De meest voorkomende vragen heb ik hieronder weergegeven.

Wat verdient een stukadoor aan salaris?

Vaak werken stukadoors op basis als ZZP’er. Het uurtarief kan daardoor meestal verschillen. Ga er vanuit dat een stukadoor ongeveer € 1.700 per maand verdient als deze net begonnen is. Een goede stukadoor met een groot netwerk kan tot zo’n € 2.950, – per maand verdienen.

Daarbij moet wel rekening gehouden worden dat er geen pensioenopbouw plaatsvindt en dat de zelfstandige zich goed moet verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. Dit zijn grote maandelijkse kostenposten die flink in de papieren kunnen lopen.

Hoe wordt je stukadoor?

De opleiding tot stukadoor volg je op een vakopleiding op het MBO niveau 2 en 3. Na een aantal jaar de studie te hebben gevolgd, kun je aan de slag bij een stagebedrijf waar je het vak verder onder de knie kunt krijgen. 

Als je afgestudeerd bent en je hebt het bij je leerbedrijf goed gedaan, krijg je vaak de kans om daar je eerste vlieguren te maken. Je leert het vak tot op de puntjes kennen en je kunt er daarna voor kiezen om voor jezelf te beginnen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een projectmanager heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *