Wat verdient een Planner?

wat verdient een planner aan salaris

Veel mensen zijn benieuwd naar wat een planner verdient. En dat is ook niet zo raar, want bij grote bouwprojecten krijgen veel mensen met een planner te maken. Ik wist niet goed wat het beroep inhield, totdat ik iemand ontmoette die vertelde dat ze planner was bij een groot bouwbedrijf.

Ik vroeg haar naar haar werkzaamheden en ze vertelde me ronduit over de verantwoordelijkheden die ze had en wat er allemaal bij komt kijken. Toen ik haar vroeg naar haar salaris, schrok ik een beetje van de hoogte. Ik had dit bedrag totaal niet verwacht bij de verantwoordelijkheden die ze had.

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken wat een planner doet en welke vergoeding daar tegenover staat. Ik geef hieronder antwoord op de vragen die bij me naar boven kwamen en probeer ze zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze onderaan in dit artikel te stellen.

Welke werkzaamheden heeft een planner?

Een planner maakt de personeelsplanning per dag binnen een organisatie. Hij of zij houdt de vakantiedagen, de werkzaamheden en de dagindeling voor de medewerkers op locatie bij. Ze krijgt van uitvoerders te horen hoeveel mensen er nodig zijn op een bepaald project en de planner zorgt voor een indeling en dat er voldoende mensen aanwezig zijn.

Naast deze werkzaamheden heeft de planner ook contact met architecten over afspraken en heeft het contact met klanten over de precieze datum van oplevering. Je moet dus een goed overzicht hebben en structureel te werk kunnen gaan.

Wat verdient een planner aan salaris?

Een planner verdient gemiddeld tussen de 1.500 en 2.000 euro per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaring en de branche waarin je werkzaam bent. Daarnaast heb je recht op pensioen en vakantietoeslag.

Persoonlijk vind ik dit salaris niet stroken met de verantwoordelijkheden die een planner heeft. Hoewel veel tegenwoordig digitaal gebeurd, is de planner verantwoordelijk voor alle tijdsindelingen en kunnen de omstandigheden zeer dynamisch zijn. Ik had verwacht dat hier een hoger salaris tegenover stond.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een projectplanner heeft een medium inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *