Wat is het Business Development manager salaris?

Business Development manager salaris

Veel mensen vragen zich hoe hoog een Business Development manager salaris per maand is. En welke opleiding is er nodig voor deze functie?

Een Business Development manager zet zich in om de afzetmarkt van een dienst of product uit te breiden. Een Business Development werkt in de sales. Als Business Development manager ben je goed op de hoogte van de markt waarin jouw bedrijf qua dienst of product valt. Je weet met een doelgerichte plan te werken aan meer afname van je producten of diensten.

Om Business Development manager te worden is er geen specifieke opleiding vereist. Het is wel belangrijk dat je ervaring binnen de sales hebt.

Salaris van een Business Development manager

Het Business Development manager salaris is ongeveer €3.000 per maand. Het salaris kan wel oplopen tot €5833,-. Dit is exclusief secundaire arbeidsvoorwaarden.

De volgende secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen nog extra bij het salaris van een Business Development manager opgeteld worden:

  • prestatiebonus
  • laptop, mobiele telefoon
  • collectieve zorgverzekering
  • collectieve winstuitkeringsregeling
  • spaar – en levenloopregeling
  • gratis opleidingen

Het inkomen van een Business Developement manager is zo verdeeld:

TijdsindicatieSalaris
Inkomen per jaar€ 37.000,-
Maandsalaris€ 3.087,50
Inkomsten per week€ 712,50
Verdiensten per dag€ 142,85
Salaris per uur€ 17,85

Het salaris van een Business Development manager stijgt naarmate er meer verkocht wordt. Ben je dus goed in het verkopen van diensten op producten? En heb je een achtergrond in de sales? Dan kan de functie van Business Development manager iets voor jou zijn.

Business Developement manager opleiding

Ben je ook benieuwd naar de Business Development manager opleiding? Er is geen specifieke opleiding. Voor deze functie is minimaal HBO werk – en denkniveau nodig. Een opleiding in de commerciële of economische richting is de beste basis. Hierin leer je op de markt in te spelen. Ook het contact met je klanten onderhouden is een belangrijk onderdeel. Dit leer je ook bij deze opleidingen. Daarnaast is het belangrijk dat je zowel in het Nederlands als Engels onberispelijk in woord en taal bent.

Business Development manager vacatures

Waar zijn ze te vinden, de Business Development manager vacatures? Allereerst veel op social media. Ambieer je een functie als Business Development Manager? Houdt dan je social media goed in de gaten. En zorg ervoor dat je positief zichtbaar bent. Er zijn verschillende bedrijven die een Business Development manager zoeken. Dit kan in de dienstverlening zijn, maar ook voor de verkoop van een product.

Review Business Development manager

Chris

Inkomen
Sec. arbeidsvoorwaarden
Arbeidsperspectief

Samenvattend

Als Business Development manager heb je een prima salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn naar behoren en je hebt veel mogelijkheden om aan de slag te gaan. Wel moet je daarvoor de juiste ervaring opgedaan hebben.

3.7

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een Data Scientist heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw, ICT of de finance branche:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *