Wat verdient een Product owner?

Wat verdient een product owner aan salaris en inkomen

Een Product Owner verdient zeker een aantrekkelijk salaris. Als Product Owner ben je een gespecialiseerde online manager. De voornaamste taak is het beheren van een bepaald onderdeel in een online omgeving oftewel en stuur je anderen vooral aan binnen een bepaald domein.

Dit onderdeel moet dan weer doorontwikkeld worden en de Product Owner is dus continu bezig met het bedenken van nieuwe ideeën. Eigenlijk ben je bij deze functie ook een groot aanspreekpunt. De Product Owner vacatures zijn op veel verschillende websites te vinden.

Wat verdient een product owner aan salaris en inkomen?

Een product owner verdient ongeveer 4.000 tot 6.5000 euro bruto per maand. Het salaris hangt af van meerdere factoren zoals, het type dienstverband en ervaring. Het soort diploma wat je in bezit hebt speelt ook een belangrijke rol.

Een Hbo’er zal op maandbasis bij een fulltime dienstverband ruim 4200 euro verdienen en dat komt, op jaarbasis neer op een slordige 50.000 euro. En dan behoor je nog niet eens tot de topsalarissen want, een professional met een een hogere studie en meer ervaring kan op jaarbasis zelfs uitkomen op 80.000 euro. Het uurloon bedraagt ongeveer tussen de 16-20 euro.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden kan je zeker rekenen op een pensioenvergoeding met een percentage van ruim 60%, een WIA verzekering en minimaal 25 verlofdagen.

Opleiding tot product owner

Een Product Owner opleiding heeft als eis dat je minimaal een Hbo diploma op zak moet hebben en in sommige gevallen zelfs een universitaire diploma. Een Product Owner opleiding heeft dus strenge eisen waaraan je moet voldoen maar, daar tegenover kan je rekenen op goede begeleiding wat ook tot de functie behoort zoals bijscholing.

Als je nog twijfels hebt om te gaan solliciteren is het ook aan te raden om een training volgen. Dit kan zowel individueel als klassikaal met andere aanwezigen erbij en word vooral Hbo denk-en werkniveau van je verwacht.

Een Hbo diploma is geen vereiste om deel te mogen nemen aan de training en het is een tweedaagse training waarin alles aan je wordt uitgelegd van A tot Z.

Product owner vacatures

De Product Owner vacatures hebben wel strenge vereisten qua competenties. Zo staat er in elke vacature een waslijst aan kwaliteiten waaraan je moet voldoen want, dit beroep vergt wel genoeg precisie en communicatievaardigheden.

De Product Owner vacatures hebben een breed aanbod en zijn dus gewoon landelijk te vinden. Als Product Owner heb je de mogelijkheid om te werken bij grote bedrijven en dit is uiteindelijk wel een grote toevoeging voor je werkervaring.

Review inkomen Product Owner

Chris

Inkomen
Sec. arbeidsvoorwaarden
Arbeidsperspectief

Samenvattend

Als projectmanager heb je een verantwoordelijke baan en ben je leidend over een of meerdere belangrijke projecten binnen de onderneming. Je wordt er goed voor betaald en hebt prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een nadeel is dat je vaak ook in de avond beschikbar moet zijn en dat het een stressvolle baan kan zijn.

4.2

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een product owner heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in de bouw, ICT of de finance branche: