Axie Infinity (AXS)

Geschatte leestijd: 8 minuten

investeren in axie infinity axs munt met flink stijging in marktkapitalisatie gaat

Axie Infinity is een online video game gebouwd op de Ethereum blockchain. Het play-to-earn spel, dat wat weg heeft van Pokémon, ging live in 2018 en heeft een explosieve groei doorgemaakt. Op dit moment zijn er wereldwijd ongeveer 2 miljoen spelers actief. Axies zijn NFT’s (non fungible tokens), wat wil zeggen dat elke Axie uniek is. Spelers kunnen deze Axies opvoeden, in de games laten strijden en verkopen voor Ethereum.

Een aantal voordelen van Axie Infinity (AXS)

  • Axie Infinity is een leuk project en een boeiende manier om te investeren in de groeiende cryptocurrency markt.
  • Met meer dan 2 miljoen spelers wereldwijd heeft Axie Infinity al een grote en actieve gemeenschap van investeerders en gamers opgebouwd.
  • Als NFT is elk Axie Infinity token uniek en kan worden verhandeld voor extra waarde op de Axie Infinity marktplaats.
  • Met een snelgroeiende gebruikersbasis en een actieve gemeenschap is Axie Infinity een uitstekende keuze voor investeerders die willen profiteren van nieuwe en opkomende blockchaintechnologieën.

Wat is Axie Infinity (AXS)?

Axie Infinity (AXS) is een videospel en the game draait op de Ethereum blockchain. De play-to-earn games, dat lijkt op Pokémon, ging in 2018 live en heeft een snelle groei doorgemaakt. Met meer dan 2 miljoen players wereldwijd biedt Axie Infinity een boeiende manier voor beleggers om betrokken te raken bij cryptocurrency en blockchaintechnologieën.

Hoe kun je het NFT governance token verhandelen?

Als een NFT (non fungibel token) is elk Axie Infinity token uniek en kan het worden verhandeld voor extra waarde op het Axie Infinity platform. Of je nu op zoek bent naar een leuke nieuwe investeringsmogelijkheid of gewoon geïnteresseerd bent om meer te leren over de groeiende cryptocurrency markt, Axie Infinity biedt voor elk wat wils.

Wat is het Axie Infinity universum?

Het Axie Infinity Universum is een online videospel waarin players virtuele huisdieren, Axies genaamd, kunnen grootbrengen. Deze schattige en knuffelbare wezens zijn NFT’s, oftewel niet-vervalsbare tokens, wat betekent dat elke Axie uniek en waardevol is in de gaming industrie.

Wat zijn Axie Infinity Shards AXS?

Axie Infinity Shards AXS (of simpelweg Axies) zijn de belangrijkste valuta die in de games worden gebruikt. Ze kunnen worden verdiend met verschillende spelactiviteiten, zoals meedoen aan gevechten of het fokken en grootbrengen van je eigen Axies. Deze scherven kunnen vervolgens worden verhandeld voor extra waarde op de Axie Infinity marktplaats, waardoor ze een uitstekende investeringsmogelijkheid vormen voor degenen die zich bezig willen houden met cryptocurrency en blockchain technologieën.

marktkapitalisatie van axie infinity en hoe je er geld mee kunt verdienen, volgen, begrijpen en conclusie trekken. De valuta zijn uniek in het Axie universum. Al inzicht in de market cap?

Hoe werkt Axie Infinity (AXS)?

Als je in het Axie Infinity ecosysteem wilt spelen, moet je eerst wat van de digitale valuta of nieuwe axies in het spel verwerven, AXS genaamd. Je kunt Axie Infinity kopen en verkopen op verschillende beurzen, of worden verdiend door het spel te spelen en opdrachten uit te voeren. In the game kan AXS worden gebruikt om nieuwe wezens te kopen, Axies genaamd. Ook kunnen er items gekocht worden om hun vaardigheden te verbeteren.

Axies een waardevolle aanvulling

Het kan ook worden gebruikt om land te kopen in de virtuele wereld van het spel. Naast het gebruik in het spel, heeft AXS echte waarde en kan het worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies of traditionele valuta zoals USD. Het Axie Infinity team werkt voortdurend aan de uitbreiding van het gebruik en de waarde van Axie Infinity (AXS), waardoor het een waardevolle aanvulling wordt op elke cryptocurrency-portefeuille.

Waar kan ik het laatste Axie Infinity (AXS) nieuws vinden?

Bent u op zoek naar de laatste updates over Axie Infinity? De beste plek om op de hoogte te blijven is op hun officiële social media pagina’s. Volg @AxieInfinity op Twitter voor nieuws en updates van het team, maar ook voor gemeenschapsmateriaal zoals strategieën en tutorials. Voor langere artikelen en aankondigingen, bekijk de Axie Infinity blog, toegankelijk via hun website op axieinfinity.com/blog. En voor discussies met medespelers kun je lid worden van de officiële Discord-server op discord.gg/axie. Door deze bronnen bij te houden, mis je nooit een slag in de wereld van Axie Infinity.

Veilig crypto kopen bij LiteBit

Wil je snel, eenvoudig en veilig beginnen met het kopen van verschillende cryptomunten? Dan ben je bij LiteBit aan het juiste adres. Nederlandse grootste en bekendste handelaar heeft het proces voor het kopen van je eerste cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en Ripple super eenvoudig gemaakt.

Je kunt via de onderstaande knop direct beginnen met het kopen van jouw eerste cryptocurrencies. Al honderdduizenden Nederlandser en Belgen gingen je voor.

LiteBit wordt door gebruikers beoordeeld met een 8,9!

Huidige Koers van Axie Infinity (AXS-EUR)

Hieronder de Axie Infinity koers met de laatste updates.

Axie Infinity calculator

Hieronder vindt je een calculator waar je kunt uitrekenen wat je voor de governance token betaald.

Is Axie Infinity een interessante investering?

Axie Infinity is een enorm populair online videospel dat een explosieve groei heeft doorgemaakt sinds de lancering in 2018. Met meer dan 2 miljoen players wereldwijd is Axie Infinity een spannende investeringsmogelijkheid, dankzij het innovatieve NFT-systeem (niet-fungible token) en het bloeiende ecosysteem.

Smooth love potion

In het hart van Axie Infinity ligt het concept ‘gladde liefdesdrank’, dat verwijst naar een unieke formule die de eigenschappen en vaardigheden van elke Axie bepaalt. Dit maakt elke Axie volledig uniek, wat een gevoel van spanning en anticipatie creëert bij players als ze hun favoriete huisdieren grootbrengen en het opnemen tegen anderen in gevechten.

Axie Infinity shards

Een ander belangrijk kenmerk van Axie Infinity is het ‘axie infinity shards’ systeem, waarmee players hun Axies bezitten en verhandelen. Dankzij dit innovatieve systeem kunnen players NFT’s kopen, verkopen en verhandelen voor Ethereum op de marktplaats van het spel. En met duizenden verschillende Axies die momenteel in omloop zijn, zijn er volop mogelijkheden om een schattig huisdier te vinden of te investeren in een veelbelovende nieuwe speler.

Bouw je eigen “smooth love potion” leger!

Dus als je op zoek bent naar een spannende crypto-investeringsmogelijkheid die ook geweldige spelmogelijkheden biedt, dan is Axie Infinity zeker het bekijken waard! Bezoek zeker vandaag nog de officiële website en begin met het bouwen van je eigen persoonlijke “smooth love potion” leger!

Review over Infinity AXS

Om je een beter beeld te geven wat we van deze cryptocurrency vinden, hebben we een review geschreven. Alle recensies over deze coin vind je hieronder.

Recensie Infinity AXS

Chris

Potentie
Team
Product
Community
Partnerships

Samenvattend

Axie Infinity is een leuk en innovatief online videospel waarmee players kunnen concurreren, huisdieren grootbrengen en crypto verdienen. Met meer dan 2 miljoen actieve players wereldwijd biedt dit spannende spel volop mogelijkheden om te investeren en te gamen. Of je nu schattige huisdieren wilt kopen of NFT’s wilt verhandelen op de marktplaats, Axie Infinity heeft voor elk wat wils. Dus als je op zoek bent naar een leuke en lonende crypto-investering, kijk dan vandaag nog of je interesse hebt en ga Axie Infinity kopen!

3.7

Veel gestelde vragen over Axie Infinity (AXS)

Wat is sky mavis?

Sky mavis is een online videospel dat een kernonderdeel is van het Axie Infinity ecosysteem. In dit spel kunnen players huisdieren genaamd Axies grootbrengen en het in gevechten opnemen tegen andere spelers. Het sky mavis spel dient ook als marktplaats voor de handel in NFT’s (non-fungible tokens). Hiermij collect je verschillende trends in de arena voor verschillende entertainment battles (what?)

Wat houden body parts in?

Body Parts zijn een belangrijk aspect van de Axie Infinity gameplay. Elke Axie Infinity heeft verschillende sterke en zwakke punten, die worden bepaald door de eigenschappen van zijn lichaamsdelen. Deze eigenschappen kunnen ook worden aangepast door soepele liefdesdrankjes, die unieke combinaties creëren die elke Axie een aparte persoonlijkheid geven.

Hoeveel love potion slp kun je krijgen?

Er is geen limiet aan het aantal love potion slp dat je kunt krijgen in Axie Infinity. Spelers kunnen deze tokens verzamelen en verhandelen op de marktplaats van het spel, of ze gebruiken om de eigenschappen van hun Axies aan te passen. Of je nu een krachtig krijger-huisdier wilt maken of gewoon je favoriete Axie Infinity wilt aanpassen, er zijn genoeg mogelijkheden met liefdesdrankjes in Axie Infinity.

Met hoeveel andere spelers kun je spelen?

Axie Infinity heeft momenteel wereldwijd meer dan 2 miljoen actieve spelers. Dit zorgt voor een bloeiende gemeenschap van gamers en investeerders, die altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om met elkaar om te gaan en te concurreren in the game. Er is geen limiet op het aantal spelers in de online game. De popularity blijft stijgen en er worden regelmatig updates ge-launched.

Wat heeft Axie Infinity te maken met pokemon?

Hoewel Axie Infinity in veel opzichten op Pokemon lijkt, heeft het ook een aantal belangrijke verschillen. Net als bij Pokemon kunnen spelers huisdieren genaamd Axies grootbrengen en het tegen elkaar opnemen in gevechten. Er zijn echter ook een aantal unieke aspecten aan het spel, waaronder het soepele liefdesdrank systeem en de Axie shards marktplaats.

Is Axie Inifinitie POW of POS?

Er is geen duidelijke consensus over de vraag of Axie InfinityProof of Work (POW) of Proof of Stake (POS) gebruikt om zijn blockchain te beveiligen. De ontwikkelaars van het spel hebben echter aangegeven dat ze van plan zijn om in de toekomst een hybride systeem te gebruiken. Dus hoewel het op dit moment niet helemaal duidelijk is hoe Axie Infinity zijn blockchain beveiligt, kunnen we in de nabije toekomst verdere updates verwachten.

Geld verdienen met Crypto? Volg de GRATIS Crypto Masterclass

Je wilt geld verdienen met Cryptomunten. De harde werkelijkheid is echter dat veel mensen geld verliezen met crypto. Dit komt omdat mensen zich niet laten adviseren, zich onvoldoende inlezen en er te weinig verstand van hebben.

Om jouw die kennis en strategieën te geven, kun je nu tijdelijk GRATIS onze Crypto Masterclass volgen. Hierin leer je met welke strategieën je geld kunt verdienen met cryptomunten. Met winstgevende tips uit de praktijk.

  • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
  • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
  • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
  • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
  • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

Slechts 50 plekken beschikbaar

Alle Cryptomunten op een rij: