digibyte dgb

DigiByte (DGB)

Alles over DigiByte kopen, verkopen, wallets en mining

DigiByte is een van de meest snelle, uitgebreide en gedecentraliseerde cryptocurrencies die er te vinden zijn. Het geeft zelf aan dat het netwerk veiliger , schaalbaarder en sneller is dan andere blockchains die van hetzelfde consensus gebruik maken.

DGB heeft een aantal voordelen:

  • Groot decentraal netwerk met meer dan 100.000 nodes
  • Gebruikt SegWit technologie voor snellere bloktijden
  • Bestaat uit 3 verschillende lagen die boven elkaar afzonderlijk werken
  • Zeer actieve community die allen samen werken aan het netwerk

DigiByte koers

DigiByte Koers

DigiByte wallet

DigiByte Wallets

DigiByte verkopen

DigiByte Verkopen

DigiByte mining

DigiByte Mining

Inhoudsopgave

Hoe werkt DigiByte?

DigiByte heeft een zelfde werking als Bitcoin en werkt op een manier waardoor dubbele uitgaven niet voor kunnen komen. Er heeft een hard fork plaatsgevonden om tot deze techniek te komen. Er zijn 5 proof of work algoritmes geïntroduceerd om de veiligheid van het netwerk te verhogen.

Ieder algoritme heeft 1,5 minuut nodig om een blok toe te voegen aan de blockchain. Met 5 algoritmes worden er iedere 15-18 seconden een nieuw blok toegevoegd aan het netwerk.

Om de schaalbaarheid en snelle bloktijd te verhogen is SegWit technologie toegevoegd. Hierdoor worden transacties sneller en betrouwbaarder toegevoegd aan de blockchain.

Andere Cryptomunten:

Veilig crypto kopen bij LiteBit

Wil je snel, eenvoudig en veilig beginnen met het kopen van verschillende cryptomunten? Dan ben je bij LiteBit aan het juiste adres. Nederlandse grootste en bekendste handelaar heeft het proces voor het kopen van je eerste cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en Ripple super eenvoudig gemaakt.

Je kunt via de onderstaande knop direct beginnen met het kopen van jouw eerste cryptocurrencies. Al honderdduizenden Nederlandser en Belgen gingen je voor.

LiteBit wordt door gebruikers beoordeeld met een 8,9!