verge xvg

Verge (XVG)

Alles over Verge kopen, verkopen, wallets en mining

Verge (XVG) is een cryptocurrency die zich focust op veilige en anonieme betalingen. De techniek achter de munt is gebaseerd op die van de Bitcoin maar heeft er een aantal privacy toepassingen aan toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk om transacties volledig anoniem te laten plaatsvinden.

Verge heeft een aantal voordelen:

  • Mogelijk om transacties volledig anoniem te maken
  • Voldoende capaciteit voor grote aantallen transacties tegelijkertijd (100 per seconde)
  • Munten binnen 30 seconden overgeschreven naar een ander
  • Een open source blockchain

Ga direct naar:

Verge wallet

Verge Wallets

Verge verkopen

Verge Verkopen

Verge mining

Verge Mining

Focus op privacy

XVG onderscheidt zich van andere munten door zijn focus op privacy en het uitvoeren van anonieme transacties. De techniek achter de XVG coin is zo ontworpen dat er een hoge mate van veiligheid gegarandeerd kan worden.

De computers (miners) die de transacties onderling moeten bevestigen, hebben een gelijke kans om de complexe rekensom op te lossen (voor meer informatie hierover zie “mining en staken”). Dit zorgt voor een hoge mate van dekking van de “miners”. In combinatie met het gebruik van een simpele verificatie methode, worden transacties vaak binnen 30 seconden bevestigd door het netwerk.

Dit gaat echter niet ten koste van de veiligheid van het netwerk. De anonimiteit wordt gewaarborgd door het gebruik van TOR en i2P netwerken.

In 2014 heeft het team van XVG zich afgesplitst van de Dogecoin (DOGE) en is verder gegaan onder de naam “DogecoinDark”. In 2016 koos men voor de naam “Verge”.

Wat is het Verge Wraith protocol?

Met het Wraith protocol hebben gebruikers de keuze om onzichtbaar een transactie te maken op de blockchain. Daarnaast worden ip-adressen via TOR techniek, automatisch herschreven en onherkenbaar gemaakt. Hierdoor kunnen betalingen volledig anoniem plaatsvinden.

Dit gebeurt al bij transacties op PC’s en tablets. Maar ook op de mobiele telefoon kunnen XVG munten anoniem via het Wraith Verge protocol verzonden worden.

Daarmee onderscheidt Verge zich van andere “privacy coins” waar transacties nog te herleiden zijn, bijvoorbeeld via ip-adressen. In onderstaande infographic ziet u hoe het Wraith protocol in zijn werk gaat.

verge wraith protocol wraith verge

Is Verge (XVG) betrouwbaar?

Verge heeft alle kenmerken van een betrouwbare munt. Bij het lanceren van de munt is er geen ICO op “pre-mine” geweest. Dit wil zeggen dat er geen munten “gratis” zijn weggegeven aan het ontwikkelteam of andere belanghebbenden.
Iedereen heeft zelf zijn XVG coins moeten kopen en / of minen. Ook het team dat achter de munt zit heeft zelf de munt moeten kopen. Hierdoor is er voor iedereen een gelijke kans om de munt aan te schaffen tegen de huidige koers en loopt iedereen dezelfde risico’s.

Het Verge team

Het team achter de XVG coin bestaat uit 2 belangrijke spelers, “Sunerok” (Hoofd ontwikkelaar) en “Cryptorekt” (Hoofd marketing).Sinds 2014 zijn beide heren al bezig met het verder ontwikkelen van Verge (in de cryptowereld een lange tijd). De rest van het team bestaat uit vrijwilligers die bijdragen aan de community.

Decentraal netwerk

Veel mensen in de cryptogemeenschap hechten waarde aan een decentrale munt en willen niet dat de macht bij een kleine groep gebruikers ligt. Daarom worden bij XVG de munten zo eerlijk mogelijk verdeeld.

Het maximaal uit te geven aantal XVG bedraagt 16,5 miljard. Jaarlijks worden circa 1 miljard munten vrijgegeven en men verwacht dat eind 2019 alle munten zijn gemined. Dit betekent dat er na 2019 geen nieuwe munten meer bij komen.

Veilig crypto kopen bij LiteBit

Wil je snel, eenvoudig en veilig beginnen met het kopen van verschillende cryptomunten? Dan ben je bij LiteBit aan het juiste adres. Nederlandse grootste en bekendste handelaar heeft het proces voor het kopen van je eerste cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum en Ripple super eenvoudig gemaakt.

Je kunt via de onderstaande knop direct beginnen met het kopen van jouw eerste cryptocurrencies. Al honderdduizenden Nederlandser en Belgen gingen je voor.

LiteBit wordt door gebruikers beoordeeld met een 8,9!

Verge blockchain

Wanneer je Vergecoin wilt versturen naar een andere wallet, gaat dat via de Verge blockchain. Je kunt in de blockchain explorer je transactie volgen en zien wanneer de ontvanger zijn of haar Verge crypto coins heeft ontvangen. Deze blockchain is openbaar en door iedereen in te zien. Je kunt de blockchain hier bekijken.

Massa-adoptie

Wij geloven dat XVG, in vergelijking met andere privacymunten, klaar is voor massa-adoptie. De munt onderscheidt zich door middel van snelle transactietijden, volledige anonieme transacties en een grote hoeveelheid beschikbare munten.

De kans is groot dat XVG omarmd wordt door bedrijven en personen die veel waarde hechten aan het uitvoeren van anonieme betalingen.

verge privacy coin

Hoeveel is Verge waard?

Met deze calculator is het mogelijk om uit te rekenen hoeveel euro een bepaalde hoeveelheid Verge waard is. Hij geeft de XVG koers aan als een gemiddelde tussen aankoop en verkoop. De prijzen voor het kopen en verkopen van de munt kunnen hierdoor verschillen.

Waarom investeren in Verge (XVG)?

De ontwikkeling die Verge heeft getoond, maakt het een zeer interessante munt om in te investeren. Noodzakelijke updates zijn doorgevoerd en het team achter XVG is bezig om de munt klaar te maken voor massa-adoptie.

Verge Whitepaper

De plannen die het team voor ogen heeft zijn gepresenteerd in het Whitepaper van Verge. Geheel in eigen stijl, noemen ze het geen whitepaper maar “Blackpaper”.

Sinds het team achter Verge het whitepaper heeft uitgegeven is de waarde van XVG gestegen. De techniek achter de munt blijft niet onopgemerkt en grote namen in de ICT hebben al positief gereageerd op de munt.

In december 2017 was er een enorme run, nadat John McAfee (oprichter McAfee antivirus software) zich erg positief had uitgelaten over de privacy munt.

Uitbreiding naar meerdere exchanges

Het XVG team is druk bezig om de munt bekender te maken bij de grote cryptocurrency exchanges. Bittrex, Binance en LiteBit bieden de munt al aan.

Wanneer meer mensen de mogelijkheid krijgen om in XVG te investeren, zal dat zeker een positieve invloed hebben op de koers.

Natuurlijk kan niemand garanderen dat de prijs van Verge in de toekomst zal stijgen. Maar de vorderingen die het team van XVG maakt en de producten die het oplevert, geven ons grote verwachtingen op de lange termijn.

Verge partnerships

Het team van Verge is in 2018 een samenwerking aangegaan met MindGeek. Dit bedrijf is een van de grootste drijfveren achter de adult industrie wereldwijd. De grote en bekende adult websites zijn onderdeel van of hebben nauwe banden met dit bedrijf.

Het werd zelfs mogelijk om premium lidmaatschappen in Verge af te rekenen. Er is bekend dat een aantal acteurs donaties in de vorm van XVG coins hebben ontvangen. Daarnaast heeft men voor deze partnerschap een deal gesloten met TokenPay (TPAY).

mindgeek verge partnership

Verge nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom XVG? Dan kun je jezelf het beste aanmelden bij een van de vele Telegram groepen waar je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Ook is het mogelijk om te speculeren op evenementen die betrekking hebben op deze cryptocurrency. Wanneer er een event plaatsvindt, komen daar veel mensen op af en wordt er veel Verge nieuws gepubliceerd. Dit kan positieve gevolgen hebben op de prijsontwikkeling. Voor evenementen kun je het beste de website CoinmarketCal bezoeken.

Bekijk hier de upcoming events van Vergecoin.

Verge Twitter

Via deze link kom je bij het officiële twitteraccount van Verge. Hier worden regelmatig updates geplaatst over het wel en wee rondom deze cryptomunt.

Review Verge (XVG)

Verge onderscheid zich van andere privacy coins door de verschillende methodes die ze gebruiken. Ze vinden veiligheid en met name privacy belangrijk en willen daar geen concessies aan doen. Dit is terug te zien in de mogelijkheid om met je telefoon volledig anoniem een transactie te laten plaatsvinden. Hiervoor hoef je geen moeilijke programma’s of Apps voor te downloaden.

Hieronder lees je een korte recensie over deze cryptomunt.

Recensie Verge (XVG)

Chris

Potentie
Team
Product
Community
Partnerships

Samenvattend

Verge zou zich zelf kunnen ontwikkelen door op de juiste manier, een goed product te ontwikkelen. De potentie is er, het team is daarentegen wat minder. Omdat Sunerok tot voor kort (of op de achtergrond nog steeds) aan veel touwtjes trekt. De community is groot, maar niet al te actief. Terwijl samenwerkingen met bijvoorbeeld Mindgeek voor een flinke stimulans zou moeten zorgen.

3.2

Veelgestelde vragen over Verge (XVG)

Wie is Sunerok van Verge?

Sunerok is Justin Vendetta. De oprichter en kartrekker van Verge. Hij geeft richting aan de cryptomunt en draagt zorg voor een verdere groei van de community.

Hoeveel wordt Verge waard?

Daar is geen accurate voorspelling voor te doen. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals het marktsegment, ontwikkelingen, announcements, usecases en last-but-not-least investeerders. Deze factoren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en kunnen elkaar dermate beïnvloeden dat een accurate voorspelling niet te geven is.

Hoeveel Verge coins zijn er in omloop?

Er kunnen maximaal 16,5 miljard XVG gemined worden. Dit aantal werd in 2019 al bereikt. In theorie kunnen via deze blockchain geen munten meer toegevoegd. Dit zou betekenen dat het aanbod vanaf die tijd dalende is.

Wat doet Verge coin?

De Verge coin richt zich voornamelijk op het al dan niet anoniem maken van betalingen. Door middel van speciale technieken als “The Onion Ring” (TOR) methode, is het niet meer te achterhalen wie een transactie heeft gedaan naar een andere gebruiker.

Wat is er met Verge aan de hand?

Is de koers plotseling gedaald of gestegen? De oorzaken hiervan zijn ontwikkelingen in de markt. Je kunt hier op inspelen door de juiste strategie toe te passen. De juiste strategie leer je in onze gratis Crypto Masterclass.

Geld verdienen met Crypto? Volg de GRATIS Crypto Masterclass

Je wilt geld verdienen met Cryptomunten. De harde werkelijkheid is echter dat veel mensen geld verliezen met crypto. Dit komt omdat mensen zich onvoldoende inlezen en er te weinig verstand van hebben.

Om jouw die kennis en strategieën te geven, kun je nu tijdelijk GRATIS onze Crypto Masterclass volgen. Hierin leer je met welke strategieën je geld kunt verdienen met cryptomunten. Met winstgevende tips uit de praktijk.

  • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
  • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
  • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
  • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
  • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

Slechts 50 plekken beschikbaar