digitalcash dash

DigitalCash (DASH)

Alles over DASH kopen, verkopen, wallets en staking

DigitalCash (DASH) is privacy cryptomunt die er op gericht is om snel anonieme betalingen te verzenden. Het is gebaseerd op de Bitcoin consensus en heeft er een aantal eigenschappen aan toegevoegd, waardoor transacties niet meer te herleiden zijn.

DigitalCash heeft een aantal voordelen:

  • Snel en anoniem transacties verzenden en ontvangen
  • Betrouwbaar netwerk gebaseerd op die van de Bitcoin
  • Eigen Master Nodes opzetten bij > 1.000 DASH in je wallet
  • Proof of Stake algoritme voor efficiëntere capaciteit

DASH koers

DASH Koers

DASH wallet

DASH Wallets

DASH verkopen

DASH Verkopen

DASH mining

DASH Mining

Hoe werkt DigitalCash (DASH)?

DigitalCash (DASH) is ontworpen door retailers die consumenten de mogelijkheid willen geven om online eenvoudig en anoniem hun aankopen te doen. Zeker wanneer het gaat over internationale betalingen, is het handig wanneer zowel aanbieder als afnemer één dezelfde digitale currency hebben.

Net als Bitcoin, beheren miners het netwerk en controleren zei nieuwe transacties op de blockchain. Het development team achter DASH heeft echter wat aanpassingen aangebracht waardoor grote belanghebbenden in het netwerk (wallets met meer dan 1.000 dash coins) zelfstandig en inprivate transacties kunnen verwerken met goedkeuring van het netwerk.

In plaats van dat heel het netwerk de transactie moet controleren, gebeurt dat nu via 1 punt en daardoor worden transacties sneller en goedkoper uitgevoerd.

Andere Cryptomunten: