Wat verdient een Vakkenvuller?

wat verdient een vakkenvuller aan salaris

Heb jij je altijd al afgevraagd wat een vakkenvuller verdient? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Mijn neefje van 16 vertelde laatst op een familieuitje dat hij vakkenvuller was bij de lokale supermarkt.

Hij maakt in de vakanties veel uren en heeft van zijn supermarktmanager al een aantal complimenten gekregen. Ook zijn teamleider is tevreden en heeft hem al hoofd van een bepaalde gang gemaakt. Hij staat bij de zuivelproducten en zet alles keurig FIFO in de schappen. 

Een van de zijn collega’s op de zuivelafdeling nam het niet zo serieus met het FIFO vullen en de houdbaarheidsdatums en werd al na 3 weken weggestuurd. Je moet er als supermarkt niet aan denken dat je een paar weken oude melk in de schappen hebt staan en dat klanten ontevreden terugkomen met een bedorven pak melk. 

Omdat hij zo enthousiast was, ben ik eens uit gaan zoeken wat het nou verdient om in de supermarkt te werken. Het antwoord op die relevante vragen vind je hieronder. 

Wat verdient een vakkenvuller aan salaris?

Het salaris dat een vakkenvuller verdient is afhankelijk van de leeftijd. Vaak zijn het jongeren die op de middelbare school zitten die in het bezit zijn van een 0-uren contract. Het maximum salaris per uur van de vakkenvullers zijn:

  • 13 – 14 jaar: € 3,- per uur
  • 15 jaar: € 4,- per uur
  • 16 jaar: € 5,- per uur
  • 17 jaar: € 6,- per uur
  • 18 jaar: € 6,50 per uur
  • 19 jaar: € 7,50 per uur
  • 20 jaar: € 10,- per uur

Na je 23e stijgt het bruto uurloon niet meer zo hard. Je kunt er van uitgaan dat een fulltime vakkenvuller ongeveer een salaris heeft van 1.500 euro per maand. Een student die 1 of 2 dagen werkzaam is zal een salaris ontvangen van circa € 400 – € 500 euro per maand.

Hoe wordt je vakkenvuller?

Je hebt geen opleiding nodig om vakkenvuller te worden. Net zoals bij een caissière dien je jezelf op te geven bij de supermarkt. Een teamleider of manager zal dan het gesprek met je aangaan en je wel- of niet aannemen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als vakkenvuller denk je misschien een goed salaris te hebben, maar eigenlijk valt dat heel erg tegen. Er zijn mensen tussen de 15 – 18 jaar die veel meer verdienen op die leeftijd. Jij kunt dat ook gaan doen!

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het vermogen van andere bekende presentatoren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *