Wat verdient een Darter?

wat verdient een darter aan salaris

Veel mensen vragen zich af wat een darter verdient. De populaire TV sport is erg in trek in Nederland en België en de Ahoy is stijf uitverkocht wanneer de spelers uit de premier league langskomen. 

Laatst sprak ik met iemand die vertelde dat hij amateurdarter was op een heel hoog niveau. Hij vertelde dat hij verschillende toernooien af gaat en zo een leuk zakcentje bij kan verdienen met zijn hobby. Hij was loodgieter van beroep, maar is minder gaan werken vanwege deze inkomsten.

Ook ik gooi wel eens een pijltje in de kroeg, maar ik kon me niet voorstellen dat een amateurdarter hier een inkomen uit kan halen. Dat heeft mij doen inspireren om eens te gaan onderzoeken wat een amateurdarter en profesioneel darter verdient. Ik geef antwoord op de vragen die bij me naar boven kwamen en deze zijn hieronder te vinden. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze hieronder te stellen.

Wat verdient een darter?

Het is volledig te danken aan de prestaties wat een amateurdarter verdient. Iemand die in de Eredivisie gooit en verschillende toernooitjes afgaat, kan zo een paar honderd euro per maand bijverdienen.

Een professioneel darter heeft een beduidend hoger inkomen. Vaak worden deze mensen gesponsord door bekende bedrijven. Zo wordt Michael van Gerwen gesponsord door keukenconcurrent. 

Daarnaast kunnen deze darters een behoorlijk jaarinkomen bij elkaar gooien door goed te presteren. Wanneer je één van de belangrijkste toernooien wint, kun je zo maar een half miljoen euro hebben verdiend.

Welke darters zijn miljonair?

Verschillende darters zijn erg rijk geworden met hun sport en weten een behoorlijk salaris bij elkaar te gooien. Het precieze vermogen van deze darters is onbekend, maar we weten wel hoeveel euro ze bij elkaar hebben gegooid. Hieronder hebben we een lijst van de top 5 darters samengesteld, waarvan we vrij zeker zijn dat ze een vermogen hebben van meer dan een miljoen. 

  • Phil Taylor: 8,5 miljoen euro aan prijzengeld
  • Michael van Gerwen: 8 miljoen euro aan prijzengeld
  • James Wade: 5 miljoen euro aan prijzengeld
  • Raymond van Barneveld: 4,5 miljoen euro aan prijzengeld
  • Gary Anderson: 4 miljoen euro aan prijzengeld

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als darter kun je erg veel geld verdienen als je een van de beste van de wereld bent. Maar dat zijn er maar weinig. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere darters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *