Wat verdient een GTST acteur?

wat verdient een gtst acteur aan salaris

Veel trouwe fans van het programma willen weten wat een GTST acteur verdient. De best bekeken serie van Nederland heeft een trouwe fanbase die dagelijks honderdduizenden mensen achter de buis laten plaatsnemen. 

Wat veel mensen echter niet weten is dat sommige acteurs er ook nog een baan naast hebben als alleen acteur. Het verdient schijnbaar niet genoeg om een volwaardig inkomen te kunnen genereren. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens te onderzoeken hoeveel een GTST acteur verdient. Ik geef je antwoord op vragen die bij me naar boven kwamen en geef de antwoorden hieronder. Daarnaast heb je onderaan het artikel nog de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen, die we later mee kunnen nemen.

Wat verdient een GTST acteur aan salaris?

Er wordt geschat dat een GTST acteur een heeft salaris tussen de 1.350 en 2.000 euro per maand. Wanneer je als acteur net binnen komt, krijg je een minimaal salaris en de bekendere acteurs zoals Ludo, Janine en Laura krijgen wat meer. Zij verdienen ongeveer 2.000 euro per maand.

Toen ik deze bedragen hoorde, schrok ik van het inkomen. Ik had verwacht dat deze acteurs veel meer zouden verdienen, maar nu blijkt dat ze nog minder verdienen dan een stratenmaker. Nou is het werk natuurlijk niet fysiek, maar je wordt overal op straat herkent. Je levert een gedeelte van je privacy in en in mijn ogen mag daar best een hogere vergoeding tegenover staan.

Hoe kun je acteur worden?

Om acteur te worden moet je eerste de theaterschool volgen. Wanneer je de opleiding tot acteur afgerond hebt, kom je in een talentpool waar producers je acteertalenten kunnen komen bekijken. Daarnaast is het verstandig om zoveel mogelijk rollen op je te nemen om ervaring op te doen en je CV te laten groeien. 

Daarnaast moet je ook kunnen leven met enkel D, C en B rollen te spelen. Grote sterren als Brad Pitt, George Clooney hebben jarenlang bijrollen gespeeld voordat ze een hoofdrol kregen.

Wil jij ze makkelijker verdienen?

Een GTST acteur hoeft dus helemaal niet zo veel geld te verdienen, terwijl je wel overal herkend wordt op straat. Het is ook moeilijk om een dagje vrij te nemen omdat je altijd op de set moet staan. Je zou toch denken dat er makkelijkere manieren zijn om geld te verdienen.

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Hier vindt je het inkomen en vermogen van andere bekende artiesten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *