Wat verdient een Intercedent?

Veel mensen die een baan zoeken vragen zich af wat de intercedent verdient. En dat is ook niet zo gek, want veel mensen krijgen met een intercedent te maken als ze in de running zijn voor een nieuwe job. 

Ik wist niet goed wat dit beroep inhield, totdat ik iemand sprak die vertelde dat ze intercedent was bij een groot bemiddelingsbureau. Ze vertelde me over haar werkzaamheden en de klanten waar ze mee werkt. 

Dat inspireerde me om eens uit te gaan zoeken wat dit beroep inhoudt. Ik ben op zoek gegaan naar informatie op het internet en heb verschillende bronnen geraadpleegd om tot dit artikel te komen. Hieronder geef ik antwoord op verschillende vragen die bij me naar boven kwamen. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze hieronder te stellen.

Wat is een intercedent?

Een intercedent is een bemiddelaar tussen werkzoekende en bedrijven die een vacature vrij hebben. De intercedent zoekt naar de perfecte match tussen werknemers en werkgevers. De werkzaamheden bestaan vooral uit profielschetsen opstellen van werkzoekenden en veel met deze mensen in gesprek zijn.

Vaak ben je in loondienst bij een uitzendbureau, maar je ziet steeds vaker zelfstandigen die intercedent worden in een eenmanszaak. Je moet daarbij veelzijdig zijn en toch secuur te werk kunnen gaan. Je wilt voorkomen dat je door administratieve fouten, net de commissie misloopt van een match.

Wat verdient een intercedent aan salaris?

Iemand die net begonnen is als intercedent ontvangt een startsalaris van 1.900 euro bruto per maand. Naarmate je een groter netwerk hebt opgebouwd en meer ervaring hebt opgedaan, gaat je salaris al snel richting de 2.400 euro. Een senior intercedent in loondienst ontvangt een salaris van 3.000 euro per maand.

Wanneer je aan de slag gaat als zelfstandige, hangt de hoogte van je inkomen uiteraard af van het aantal matches dat je hebt gedaan. Dit kan al snel in de papieren lopen. Bij grotere Nederlandse ICT of Financiële bedrijven, betalen ze al snel zo’n 2.500 euro aan commissie per match. Een goede intercedent heeft ongeveer 1 match per week. Dat komt uit op een omzet van 10.000 euro per maand.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een intercedent heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in het bedrijfsleven: