Wat verdient een Bedrijfsleider?

wat verdient een bedrijfsleider aan salaris en inkomen

Als je wilt weten wat een bedrijfsleider verdient, ben je hier aan het juiste adres. We hebben precies uitgezocht wat het gemiddelde salaris is van iemand die het bedrijf in goede banen moet leiden opgezocht. En dat hier veel mensen benieuwd naar zijn, is ook niet zo gek. Want ieder zelf respecterend bedrijf met één of meerdere aandeelhouders, heeft wel een bedrijfsleider. 

Want een iemand met dit beroep heeft een verantwoordelijke baan. Je moet van diverse zaken binnen het bedrijf op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zoals de inkoop, sales, marketing, operations, producten en personele zaken. Hij of zij heeft meestal afdelingshoofden of managers onder zich die de uitvoerende taken oppakken. 

Je kunt dit beroep in ieder soort bedrijf uitvoeren. Vaak zie je bedrijfsleiders terug bij Horeca, Retail en MKB bedrijven. Zij moeten het beleid van de overkoepelende organisatie uitdragen en zorgen voor de dagelijkse gang van zaken. En hier wordt men ook goed voor beloond.

Wat verdient een bedrijfsleider aan salaris en inkomen?

Een beginnende bedrijfsleider heeft een maandsalaris van ongeveer 2.600 euro bruto per maand. Naarmate je meer ervaring opdoet, gaat je salaris al snel richting de 3.800 euro per maand. Na ongeveer 10 jaar ben je zo ervaren, dat je al snel € 5.000, – per jaar verdient. 

NiveauMaandsalaris
Junior bedrijfsleider€ 2.600,-
Medior bedrijfsleider€ 3.800,-
Senior bedrijfsleider€ 5.000, –

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent, krijgt de bedrijfsleider vaak de meeste privileges van alle medewerkers. Soms krijg je een auto van de zaak en vaak meerdere prestatiebonussen. 

Ook heb je regelmatig bijschool cursussen en krijg je een laptop en telefoon van de zaak. Let wel, je dient bijna altijd beschikbaar te zijn voor je medewerkers en management van bovenaf. Ook op vakanties, weekenden en avonduren wordt er van je verwacht dat je paraat staat.

Review salaris bedrijfsleider

Chris

Salaris
Sec. arbeidsvoorwaarden
Groeimogelijkheden

Conclusie

Als bedrijfsleider heb je een goede baan. Je krijgt een goed salaris en veel verantwoordelijkheid. Daarentegen ben je wel meer dan 40 uur per week aan het werk en wordt er van je verwacht dat je 24/7 paraat staat voor het bedrijf.

4

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een bedrijfsleider heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in het bedrijfsleven: