Wat verdient een Teamleider?

Veel jongeren zijn benieuwd wat een teamleider verdient. En dat is bij supermarktketens ook niet zo gek. De teamleiders willen vaak supermarktmanager worden en hun eigen winkel runnen. 

Toen mijn oom vertelde dat hij teamleider was, dacht ik dat hij werkzaam was bij de Jumbo of Albert Heijn. Hij keek me verbaasd aan en zei dat hij werkzaam was in een productiebedrijf en hij 85 mensen moet aansturen. 

Ik was enigszins verbaasd en hij begon te lachen. Hij vertelde me daarna alles over het beroep en er ging een wereld voor me open. Dat heeft mij doen inspireren om mezelf in dit beroep te gaan verdiepen. Ik geef hieronder antwoord op vragen die bij mij naar boven kwamen. Heb je zelf nog een vraag, stel ze gerust in de comments hieronder.

Wat is een teamleider?

Een teamleider is iemand die een team met mensen aanstuurt, motiveert en corrigeert wanneer dat nodig is. Dit team van mensen kan werkzaam zijn binnen een supermarkt, maar ook nog vele andere organisaties. Zoals:

De teamleider houdt rekening met de dagplanning en zorgt er voor dat alle posities op de werkvloer goed bezet zijn. Daarnaast zorgt hij of zij er voor dat iedereen de benodigde spullen heeft om het werk goed uit te kunnen voeren en legt de teamleider verantwoording af bij de manager.

Wat verdient een teamleider?

Een teamleider in de supermarkt verdient ongeveer € 500 tot € 1.900 per maand. Afhankelijk van het aantal uur dat gewerkt wordt. In andere sectoren verdienen teamleiders veel meer dan bovenstaande bedragen.

Zo verdient een teamleider in de logistiek € 1.500 tot € 3.000 per maand. Dit is afhankelijk van de grootte van de organisatie, werkervaring en de sector waarin het werkzaam is. Een teamleider in de productiesector kan van een nog hoger salaris genieten. Namelijk € 5.500 tot € 6.500 per maand. Dit komt omdat wanneer de productie stil komt te liggen, dit het bedrijf vaak (honderdduizenden euro’s kan kosten.

Een teamleider binnen een financiële organisatie kan rekenen op een salaris tussen de € 2.500 en € 4.500 per maand. Ook weer afhankelijk van de grootte van de instelling en de verantwoordelijkheden die het af dient te leggen bij zijn of haar manager.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een teamleider heeft een goed inkomen, maar vindt je dit nog niet voldoende? Ben jij het ook beu om 40 uur per week te werken en het gevoel te hebben dat je wordt geleefd? Het zou toch makkelijker moeten zijn om geld te kunnen verdienen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het salaris en inkomen van andere beroepen in het bedrijfsleven: