Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass review: Is het betrouwbaar? [upd. 2020]

boyd hoek smmb masterclass review

In deze review over Boyd Hoek en zijn Social Media Marketing Bureau (SMMB) Masterclass geven we je antwoord op de vraag of het allemaal betrouwbaar is. En niet onbelangrijk, of je daadwerkelijk tot wel € 10.000, – per maand kunt verdienen met zijn methode.

In zijn SMMB Masterclass verteld hij je stap-voor-stap hoe je zelf een Social Media business op kunt zetten en overal ter wereld geld kunt verdienen. Zoals bijvoorbeeld op het strand, aan het zwembad, in je luxe hotelkamer, maar ook thuis achter je bureau. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, internet en o.a. de cursus van Boyd Hoek.

Vindt jij het interessant om ook geld te verdienen via Social Media, dan kun je zijn gratis webinar volgen.

In dit webinar leer je de eerste stappen naar een financieel onafhankelijk leven. Je krijgt een kijkje in de keuken en krijgt de mogelijkhei om met hem aan de slag te gaan.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Ik leer je hoe je online geld kunt verdienen door bedrijven te helpen met Social Media, waar dan ook ter wereld…

Boyd Hoek

boyd-hoek.nl

In deze uitgebreide review bespreken we de volgende punten:

 • Wie is Boyd Hoek en wat is de SMMB masterclass?
 • Welke resultaten kun je er mee halen?
 • Is Boyd Hoek betrouwbaar of kun je beter van de masterclass wegblijven?
 • Wat leer je in de SMMB masterclass?
 • Welke ervaringen hebben andere gebruikers na de masterclass?
 • Wat zijn onze ervaringen met Boyd Hoek en zijn cursus?
 • Conclusie van deze review over Boyd Hoek en de SMMB masterclass

Laten we snel beginnen!

Wie is Boyd Hoek en wat is de SMMB masterclass?

Wie is Boyd Hoek? Steeds vaker komen we zijn naam tegen. Met name door advertenties op YouTube, Instagram en Facebook. Op een gegeven moment kwamen we de video zo vaak tegen dat we benieuwd werden naar het aanbod.

In zijn advertenties heeft hij het over een eigen SMMB, wat staat voor Social Media Marketing Bureau. Vervolgens biedt Boyd een gratis training aan voor zijn masterclass. Binnen deze training vertelt Boyd uitgebreid zijn levensverhaal en het verdienmodel.

Zijn verhaal begint over hoe hij als jongen op jonge leeftijd de middelbare school verliet. Hij wilde meer uit zijn leven halen en had het idee dat een opleiding daar niet mee helpt. Zo heeft Boyd zich verdiept in een eigen social media bureau en is hier hard voor gaan werken. Hij werd zelfs zo succesvol dat hij binnen korte tijd 10k per maand verdiende en op een villa in Bali kon wonen.

Met zijn cursus ‘SMMB Masterclass’ is het mogelijk om een eigen social media marketing bureau op te zetten. Je hebt enkel een laptop en internet nodig. In deze cursus leer je van A tot Z alle stappen die nodig zijn voor een succesvol SMMB. Je leert over marketing technieken, het vinden van klanten en het closen van deals. Het is geschikt voor mensen die affiniteit hebben met Social Media en volledig zelf willen bepalen waar en wanneer ze ‘werken’.

smmb

Wil je ook geld verdienen met Social Media?

Lijkt het je om je eigen social media marketing bedrijf te hebben en andere ondernemers te helpen? En dat bijvoorbeeld vanuit je hangmat op het strand in de Caraïben?

Dan heb je nu de kans om gratis het webinar van Boyd Hoek te volgen. Hij geeft je een inkijk in zijn business en verteld je hoe ook jij meer dan 10.000 euro per maand kunt gaan verdienen met Social Media.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken vrij…


Welke resultaten kun je verwachten?

De Social Media Marketing Business van Boyd Hoek heeft als core business om klanten beter vindbaar te maken voor klanten op Facebook, Instagram en andere sociale mediakanalen. Daarmee verdient hij een behoorlijk inkomen van meer dan 10.000 euro per maand. Zijn stelregel is daarbij helder: “Under promise, Over deliver”. Hoe meer omzet je een klant kunt bezorgen, hoe hoger het budget is om jouw en je bedrijf in te huren.

Wanneer mensen claimen dat ze meer dan 10.000 euro per maand verdienen, treedt er bij ons een gezonde dosis twijfel op. Het idee klinkt namelijk te mooi om waar te zijn en vaak is dat ook zo. Echter pakt Boyd het slim aan en probeert de werkzaamheden die steeds terugkomen, te automatiseren of uit te besteden.

Daardoor is hij in staat om in zijn eentje verschillende klanten te bedienen. Deze klanten betalen duizenden euro’s per maand voor zijn diensten en hij zorgt er voor dat ze goede omzetten halen uit Social Media.


Stel dat je 5 goede klanten hebt, die allemaal € 2.000, – per maand betalen. Dan zit je al aan € 10.000, – omzet per maand!


Zijn de cursisten van Boyd dan ook succesvol? Simpel gezegd: ja. Er zijn tal van voorbeelden van cursisten die succes behalen met een Social Media Marketing Bureau. Hoe kan dit?

Boyd leert de cursisten dat het verkopen van de diensten het belangrijkst is van alles. Als Social Media Marketing Bureau moet je veel bedrijven koud opbellen. Boyd leert jou verschillende technieken en scripts om dit te doen. 

Op deze manier weten veel cursisten het succes van Boyd te evenaren, of zelfs erbovenuit te stijgen.

Is Boyd Hoek betrouwbaar of is het oplichting?

Boyd wordt door meerdere mensen gezien als een oplichter. Niet gek, want als je zijn naam intypt op Google is dit het eerste dat naar boven komt. Bovendien gebruikt Boyd agressieve marketing middelen om de SMMB Masterclass te verkopen.

Maar is Boyd betrouwbaar? Zoals aangegeven leert Boyd je vooral om je diensten te verkopen. Daarnaast geeft hij binnen de Masterclass aan dat je geen tijd moet verspillen aan onnodige zaken.

Ook zijn het vooral mensen die de advertenties zien die er negatief over doen. Want de cursisten hebben geen negatieve ervaringen met Boyd. Daarnaast heeft Boyd zelf een Social Media Marketing Bureau. Er zijn zelfs testimonials van zijn klanten die aangeven dat Boyd het model zelf toepast.

Boyd heeft geen Trustpilot of iets dergelijks. Daarom zijn we in de community gedoken voor reacties en reviews. Wat blijkt is dat er geen negativiteit richting de cursus te vinden is. De leden-omgeving laat alleen maar succes zien van andere studenten.

Dus nogmaals, wie zijn de mensen die negatieve reacties achterlaten? Dit zijn vooral de mensen die de cursus niet gekocht hebben. Momenteel heeft Boyd meer dan 900 studenten die stuk voor stuk positief zijn over de Masterclass.

Op het moment dat je de cursus aanschaft heb je meteen toegang tot alles. Je komt terecht in een community met alle andere studenten. Wanneer je dit doet heb je inzicht in alle positieve ervaringen van de deelnemers.

Daarnaast krijg je meteen een e-mail met inloggegevens. Daarmee kun je het video-materiaal bekijken en direct aan de slag gaan.

Wat leer je in de SMMB Masterclass?

Zelf hebben we een blik geworpen in de SMMB Masterclass. Daarom begeleiden we je graag door de stappen. Eigenlijk zijn er twee delen in de Masterclass.

Allereerst gaat het over social media marketing. Daarmee bedoelen we dat je leert om een Facebook en Instagram campagne op te zetten. Van A-Z leer je over de basis van Facebook, het opzetten van verkoop funnels en het automatiseren van processen. Dit is waar je waarde levert aan je klant.

Aan de andere kant leer je over het krijgen van klanten. Uiteraard is het niet mogelijk om een Social Media Marketing Bureau te hebben zonder een betalende klant. De cursus bespreekt speciale technieken om lokale ondernemingen aan te trekken. Ondernemingen die meer klanten kunnen gebruiken en die je waarde kunt bieden.

Ook zijn er manieren om op te schalen. Boyd deelt zijn ervaring om in minder tijd meer succes te krijgen. Dit is essentieel wanneer je beperkt tijd hebt en 10k per maand wilt ontvangen.

social media marketing

De verschillende hoofdstukken uit de SMMB Masterclass zijn:

 • Hoofdstuk 1: Fundering leggen
 • Hoofdstuk 2: Resultaten behalen
 • Hoofdstuk 3: Je eerste klanten
 • Hoofdstuk 4: Sales
 • Hoofdstuk 5: Systemen en processen
 • Hoofdstuk 6 Passief maken en schalen
 • Hoofdstuk 7: Opname coachingsessies
 • Hoofdstuk 8: Bonussen (opname sales calls, YouTube marketing etc.)

De cursus bestaat uit 36 lessen. Daarnaast wordt de cursus met regelmaat bijgewerkt. Daardoor blijft de Masterclass actueel en volg je de laatste ontwikkelingen.


Maar het is niet alleen simpelweg delen van de modules. Boyd voegt nog extra’s eraan toe. Zo krijg je coaching, een accountabillity partner en een community vol ondernemende mensen erbij. De totale SMMB Masterclass bestaat uit:

 • 6 Weken Lange Cursus ter waarde van €4,997
 • Battle tested en bewezen resultaten
 • Exclusieve Mastermind Facebook & Whatsapp Groep (€997 Waarde)
 • Wekelijkse Coaching Calls Met Boyd Zelf (€1997 Waarde)
 • Kant-en-klare funnels & ads (€997 Waarde)
 • Live Meetups & Exclusieve Uitnodigingen
 • Ultieme Sales Scripts
 • Kant-en-klaar Contract
 • Kant-en-klare Website
 • KVK & Ondernemersloket Cheatsheet
 • Persoonlijke Accountability Coach
 • De Full-Proof 14 Dagen 1e Klant Methode
 • Certificaat Van Deelname

Wil je ook geld verdienen met Social Media?

Lijkt het je om je eigen social media marketing bedrijf te hebben en andere ondernemers te helpen? En dat vanuit je hangmat op het strand in de Caraïben?

Dan heb je nu de kans om gratis het webinar van Boyd Hoek te volgen. Hij geeft je een inkijk in zijn business en verteld je hoe ook jij meer dan 10.000 euro per maand kunt gaan verdienen met Social Media.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken vrij…

Welke ervaringen hebben gebruikers van Boyd Hoek zijn SMMB masterclass?

Hieronder vindt je enkele citaten uit gebruikerservaringen van de SMMB masterclass:


In juni 2019 ben ik begonnen met de SMMB masterclass en heb daarbij alle stappen gevolgd. In november 2019 had ik al 6 betalende klanten, waardoor ik de investering van deze cursus snel had terugverdient.

Willem Looy

Ik ben uiterst tevreden over de SMMB Masterclass. Een klant van mij heeft 3256 euro uitgegeven heeft aan één advertentie. Dan denk je: zoveel? Maar mijn klant kreeg in ruil daarvoor 32k aan omzet. Nu levert deze klant mij iedere maand 1500 euro op!

Joey Bruggeman

Zowel zakelijk als privé gaat het echt lekker. Dit komt doordat Boyd echt de kennis heeft waarmee je naar een next level kan. Dat is
gewoon super. Hij left je van 0-100 uit hoe je een SMMB start. Het mooie is dat er veel factoren en vlakken inzitten die je kunt gebruiken. Zowel op sales, mindset en marketing. Het is breder dan alleen het hebben van een SMMB.

Tom Lulofs

Voor wie is deze cursus geschikt?

De SMMB masterclass is geschikt voor mensen die echt voor hun eigen bedrijf willen gaan en willen groeien in Social Media. Dit zijn ondernemers die het maximale er uit willen halen.

Je moet de juiste mindset hebben om dit te kunnen laten slagen. Het is geen magische pil die je kunt nemen waardoor het geld jouw kant op komt.

Je moet keihard werken. Maar de tools die aangeboden worden maken het eenvoudig.’ Op deze manier ben je in staat om al snel 10.000 euro per maand te kunnen verdienen.

Wat zijn onze ervaringen met Boyd Hoek?

Wij hebben de cursus gevolgd en zijn daar tevreden over. Boyd legt je stap voor stap uit wat je moet doen voor succes. 

Daarnaast heeft hij het model zo gemaakt dat er weinig kosten zijn. Als Social Media Marketing Bureau is het zelfs mogelijk om de winst bijna gelijk aan de omzet te maken.

Met de SMMB Masterclass is het mogelijk om binnen 6 weken een eigen social media bedrijf te starten. Maar, dit is voor degene die nog een full-time baan heeft. Wanneer je meer tijd hebt is het mogelijk om dit sneller te doen.

Dan nog de vraag: hoe snel kom je aan de 10k per maand? Dat ligt volledig aan jouw inzet. Zoals Boyd aangeeft is het de bedoeling dat je veel en snel klanten benaderd. Hij waarschuwt je dat dingen als een logo, brand, website en andere zaken onbelangrijk zijn.

Boyd geeft aan:

‘ik heb enorm hard gewerkt voor het succes van mijn SMMB. Dit betekent in de ochtend advertenties op zetten en onderhouden. Om vervolgens de middag te besteden aan het bellen van ondernemingen.’.

Boyd Hoek

Opschalen naar 10k is dus een handige, en redelijk eenvoudige methoden. Wanneer je duizend euro per klant krijgt is het rekensommetje eenvoudig: 10 klanten levert 10k op.

Wat als 1% van de bedrijven die je belt een klant wordt? Is dat realistisch? Dit betekent dat je duizend bedrijven belt totdat je tien klanten hebt. Een haalbaar doel dat binnen een halfjaar mogelijk is.

Het allerbelangrijkste is dat je de focus houdt op het belangrijke. Om elke dag opnieuw commitment te maken dat je bedrijven gaat benaderen. Mocht je bedrijven niet koud willen bellen?

Dan heeft Boyd nog een oplossing bedacht. Binnen de Masterclass zijn verschillende manieren te vinden om een onderneming te benaderen. Zo heeft hij bewezen scripts voor het benaderen van klanten op LinkedIn. Ook door Facebook groepen te onderzoeken is het mogelijk om klanten aan te trekken.

Conclusie van Boyd Hoek en SMMB masterclass

Als eerste waren we enorm sceptisch over de Masterclass. Je ziet Boyd constant in beeld op YouTube, Facebook en Instagram. En even eerlijk, hoe klinkt het ook wanneer je zegt dat je makkelijk naar 10k kunt opschalen?

Daarom twijfelden we of het niet een scam was. Wanneer je op Google naar Boyd zoekt zie je dit overal staan. Gelukkig hadden we toegang tot de SMMB Masterclass zodat we een eigen ervaring konden maken.

Samenvattend: met de cursus van Boyd leer je binnen no-time een eigen Social Media Marketing Bureau op te zetten. Je wordt direct aangespoord om klanten te vinden voor jouw onderneming. Boyd zorgt er met vooraf gemaakte funnels en advertenties voor dat je weinig tijd spendeert aan onnodige taken.

Met een uitgebreide sales training en technieken is het eenvoudig om succesvol te worden. Na onderzoek te doen bij andere cursisten zijn we erachter gekomen dat het legitiem is. Het enige is dat het niet voor iedereen is weggelegd.

Zoals Boyd aangeeft moet je op het begin hard werken om de klanten te vinden. Wanneer je dit gedaan hebt kun je rustig aan doen en je bezig houden met adverteren.

Review Boyd Hoek en SMMB Masterclass

Chris

Betrouwbaarheid
Geld verdienen / kansen
Trainingsstijl
Kwaliteit cursus
Geschikt voor beginners

Samenvatting

Na veel onderzoek kunnen wij alleen maar stellen dat we tevreden zijn over de manier hoe Boyd Hoek ons en anderen heeft geholpen met het opzetten van een eigen Social Media business. Als je bereid bent om zijn stappen te nemen, is het vrij eenvoudig om je inkomen te laten stijgen naar meer dan 10.000 euro per maand.

4
 • Saxo Bank Review – Is de Saxo Bank betrouwbaar? (upd 2022)
  Je schrikt van de torenhoge inflatie en je wilt je vermogen beschermen. Je denkt er aan om te gaan beleggen om daarmee een rendement te verdienen. Maar waar ga je dat doen? In deze Saxo Bank review vertellen we je onze ervaringen en die van anderen. Wil je direct gaan handelen bij een goede en […]
 • eToro Review – Onze ervaringen bij eToro (upd 2021)
  Ben je op zoek naar een prettige broker, die zowel voor beginnende als voor meer gevorderde beleggers en handelaren geschikt is? Dan is het platform van eToro wellicht de overweging waard. Om meer te weten te komen over deze broker, zullen in onderstaande eToro review verschillende aspecten de revue passeren. Onder meer zal worden gekeken […]
 • Second Love review: Is Second Love betrouwbaar?
  Ben je op zoek naar een Second Love review en wil je weten of Second Love betrouwbaar is? Dan ben je hier aan het juiste adres. ‘Flirten is niet alleen voor singles’, luidt het motto van Second Love. Hier kun je direct uit afleiden dat Second Love een bijzondere speler is als het gaat om […]
 • Parship review: Is Parship een betrouwbare datingsite?
  Wanneer je op zoek bent naar een datingsite, is de kans groot dat je wel eens van Parship hebt gehoord. Parship weet zich in reclames altijd goed te profileren, maar hoe goed is Parship nou eigenlijk écht? In deze Parship review zal nader in worden gegaan op de filosofie van deze datingsite en zullen ervaringen […]
 • Grandado review: Is Grandado betrouwbaar?
  Wil je weten of Grandado betrouwbaar is? Je leest het in deze Grandado Review! Overweeg je het om producten aan te schaffen bij Grandado, maar twijfel je bijvoorbeeld nog over de betrouwbaarheid van deze webshop? In deze review vertellen we je alles wat je moet weten over Grandado. Tevens zal in worden gegaan op de […]
 • Simpel review: Wat zijn onze ervaringen met Simpel?
  Je bent op deze Simpel Review pagina omdat je wilt weten of Simpel betrouwbaar is. En in het algemeen wil iedereen natuurlijk zo min mogelijk betalen voor een telefoonabonnement. Budgetproviders als Simpel lijken hier op in te spelen. Een kijkje op de website van Simpel verhult namelijk dat deze provider tegen zeer scherpe prijzen telefoonabonnementen […]
 • Aliexpress review: Wat zijn onze aliexpress ervaringen?
  Ben je op zoek naar een goede Aliexpress review? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wereldwijd zweren veel consumenten bij het gouden recept van Aliexpress.com: een groot aanbod tegen (zéér) lage prijzen. Maar wat weet je echter over ‘ome Ali’? Hoe betrouwbaar is deze website en hoe zit het eigenlijk met praktische zaken […]
 • DEGIRO Review – Onze ervaringen bij DEGIRO (upd 2022)
  Ben je als particuliere belegger op zoek naar een betrouwbare en veilige broker die lage kosten hanteert? Dan is de kans groot dat je in je zoektocht al meerdere keren bent gestuit op DEGIRO. Deze populaire broker staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en lage tarieven. Deze twee factoren zeggen echter lang niet alles. Want hoe […]
 • Capitalbox Review & Ervaringen – Is Capitalbox betrouwbaar?
  Op zoek naar een review over Capitalbox? We vertellen je of dit bedrijf betrouwbaar en is wat onze ervaringen zijn. Daarnaast bespreken we de voor- en nadelen van deze zakelijke kredietverstrekker. Uitbetaling binnen 24 uur na goedkeuring Inhoudsopgave Wat is Capitalbox?Hoe werkt het aanvragen van een zakelijke krediet bij Capitalbox?Wat zijn de tarieven van Capitalbox?Zakelijke […]
 • Ferratum Review & Ervaringen – Is Ferratum (Saldodipje) betrouwbaar?
  Benieuwd naar de Ferratum review en wil je weten of Ferratum betrouwbaar is? Hieronder lees je onze ervaring en die van anderen. Zo krijg jij een juist beeld over dit bedrijf en of het verstandig is om hier een krediet aan te vragen. Shit! Je hebt weer je smartphone laten vallen en hij is helemaal […]
 • Saldodipje review
  Is Saldodipje betrouwbaar? Lees het in deze Saldodipje review. Stel je moet naar de supermarkt om boodschappen te doen. Maar je hebt niet voldoende saldo op je rekening staan… Het salaris komt volgende week binnen, maar je hebt nu geld nodig om de boodschappen te betalen. En je hebt toch eten nodig om te kunnen […]
 • Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass review: Is het betrouwbaar? [upd. 2020]
  In deze review over Boyd Hoek en zijn Social Media Marketing Bureau (SMMB) Masterclass geven we je antwoord op de vraag of het allemaal betrouwbaar is. En niet onbelangrijk, of je daadwerkelijk tot wel € 10.000, – per maand kunt verdienen met zijn methode. In zijn SMMB Masterclass verteld hij je stap-voor-stap hoe je zelf […]
 • Freds bouwtekeningen review: Is het betrouwbaar? [upd. 2020]
  Je bent op deze Freds Bouwtekeningen Review pagina gekomen omdat je wilt weten of Freds Bouwtekeningen betrouwbaar is. Dit vroegen wij onszelf ook af en daarom hebben we het product gekocht. Aan de hand van de bouwtekeningen zijn we aan de slag gegaan en hebben verschillende houten meubelen gemaakt. Dit is ons zeer goed bevallen! […]
 • Affiliate Marketing Revolutie Review: Werkt de methode van Jacko echt? [upd. 2021]
  In deze Affiliate Marketing Revolutie Review gaan we uitgebreid in op de cursus van Jacko Meijaard. Een succesvolle internet ondernemer die meer dan 10.000 euro per maand verdient met zijn websites op het internet. Hij verteld je precies welke stappen hij heeft ondernomen om succesvol te worden via het internet en hoe jij die stappen […]
 • Onze Jacko Meijaard ervaringen: Werkt de methode van Jacko echt? [upd. 2020]
  Wat zijn de ervaringen met Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar? Zo maar een aantal vragen die bij ons naar boven kwamen toen we er over nadachten om zijn cursus te downloaden. Want waarom zou iemand zijn geheim willen onthullen hoe je tot wel 10.000 euro per maand via het internet verdient. Kloppen de verhalen […]
 • Anycoin Direct review: Is Anycoin Direct betrouwbaar? [upd. 2020]
  In deze review over Anycoin Direct geven we antwoord op de betrouwbaarheid van het platform en welke cryptocurrencies je er allemaal kunt kopen, bewaren en verkopen. De Nederlandse crypto broker is gevestigd in het Brabantse Veghel en kent tientallen werknemers. Het is een grote Nederlandse spelers en kent een degelijk handelsvolume. Het platform richt zich […]
 • Binance review: Lees hier de Binance uitleg [upd. 2020]
  Binance is een van de grootste cryptomunt platform ter wereld. Het is niet alleen de grootste exchange en broker, maar ook nog eens het platform met het meeste handelsvolume. Het platform wordt door 90% van alle actieve bitcoin traders gebruikt, maar is niet zo makkelijk in gebruik als dat van LiteBit of Bitvavo. In deze […]
 • Bitvavo review: Wat zijn onze Bitvavo ervaringen? [upd. 2020]
  Bitvavo is een bekende Nederlands cryptocurrency broker en exchange en is sinds 2017 actief. Het platform heeft als doel om mensen op een eenvoudige manier cryptomunten te laten kopen, verhandelen en verkopen. Met behulp van een eigen exchange, kunnen ook crypto handelaren hier goed uit de voeten. In onze Bitvavo review geven we antwoord de […]
 • LiteBit Review: Is LiteBit betrouwbaar? [upd. 2021]
  LiteBit is de bekendste en grootste cryptocurrency broker van Nederland. Het heeft een uitgebreid assortiment aan cryptomunten die je daar kunt kopen, bewaren en weer kunt verkopen. Het bedrijf is gevestigd op de Weena in Rotterdam (tegenover het centraal station) en heeft als doel de grootste crypto broker van Europa te worden. In onze LiteBit […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.