Affiliate Marketing Revolutie Review: Werkt de methode van Jacko echt? [upd. 2021]

affiliate marketing review

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review gaan we uitgebreid in op de cursus van Jacko Meijaard. Een succesvolle internet ondernemer die meer dan 10.000 euro per maand verdient met zijn websites op het internet.

Hij verteld je precies welke stappen hij heeft ondernomen om succesvol te worden via het internet en hoe jij die stappen ook kunt maken. In zijn video’s worden alle onderwerpen stap-voor-stap doorgenomen en niets wordt aan het toeval overgelaten.

Wil je ook een financieel vrij leven leiden en niet meer aan je 9 tot 5 baan vastgekluisterd zitten? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Je kunt nu tijdelijk de cursus niet voor € 197,- maar voor € 47, – euro kopen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Deze korting is slechts tijdelijk.

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet. En hoe ik met 1-2 uur werken per dag 10K per maand verdien met Affiliate Marketing.

Jacko Meijaard

Internetsuccesgids.nl

In deze uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie review leer je meer over de volgende punten:

 • Wat de Affiliate Marketing Revolutie is en of het betrouwbaar is.
 • Inhoud en het 3 delig stappenplan dat we gevolgd hebben
 • Onze ervaringen en die van andere gebruikers
 • Conclusie van deze Affiliate Marketing Revolutie Review

Laten we snel beginnen!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie (AMR)?

De Affiliate Marketing Revolutie (AMR) is een online videotraining programma waarin Jacko Meijaard je leert hoe je met je eigen website een passief inkomen via het internet kunt verdienen.

Hij legt je stap-voor-stap uit wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt om je eerste online verkoop te kunnen genereren. Daarnaast verteld hij je precies hoe je er een geoliede marketingmachine van kunt maken die je de financiële vrijheid geeft om het leven te leiden dat je altijd voor ogen hebt gehad.

Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig, ook hoef je geen held te zijn in het schrijven van teksten. Jacko laat je namelijk zien hoe je die stappen moet nemen of hoe je dingen uit kunt besteden aan bijvoorbeeld tekstschrijvers.

Wanneer je alle stappen doorlopen hebt, staat je website op het internet en kun je gaan werken om de eerste bezoekers op je website te laten komen. Hoe specifieker jouw website is, hoe minder bezoekers je nodig hebt om je eerste verkoop te kunnen realiseren.

In de video zie je een rondleiding wat de cursus inhoudt en verteld Jacko wat je kunt verwachten als je deze cursus hebt gekocht.

Hij neemt je mee door enkele modules die je gaan helpen om een eigen affiliate website op te zetten.

Wat houdt de Affiliate Marketing Revolutie in?

Wanneer de Affiliate Marketing Revolutie koopt, krijg je toegang tot een exclusief ledengedeelte waarin je verschillende modules kunt vinden. Iedere module bestaat uit één of meerdere video’s waarin Jacko je stap-voor-stap uitlegt hoe je jouw affiliate marketing website kunt maken.

Wanneer je al deze stappen heb gevolgd, weet je precies hoe je met affiliate marketing een passief inkomen kunt verdienen via het internet. Hieronder vind je een overzicht van alle modules.

affiliate marketing revolutie modules

Module 1: Starten met affiliate marketing

In module 1 leer je de basis begrippen van affiliate marketing en neemt Jacko je mee in de eerste stappen naar een financieel vrij bestaan. Je leert hier hoe je kunt starten met je website, hoe je de domeinnaam vast kunt leggen en welk thema in wordpress ideaal is voor je website. Daarnaast verteld Jacko je meer over de bekendste affiliate platformen zoals Daisycon, PayPro en TradeTracker. Op deze platformen kun je op zoek gaan naar de ideale producten en diensten die je op jouw nieuwe website kunt gaan promoten. Kijk dan niet alleen naar de producten die het meest opleveren, maar ook naar de cookietijd en promotiemogelijkheden.

affiliate marketing revolutie module 1 starten met affiliate marketing

Module 2: Je website inrichten

In de tweede module legt Jacko je uit hoe je een affiliate website moet inrichten. Hij verteld je hoe je jouw homepage het beste in kunt richten om zo veel mogelijk waarde naar de commerciële pagina’s door te geven. Daarnaast verteld hij je meer over het plaatsen van een logo, je menuknoppen en hoe je de footer van de website in kunt delen. De ‘Call-to-Action’ buttons zijn een vak apart en dienen op de juiste manier geïmplementeerd te worden. Deze knoppen zorgen er voor dat zo veel mogelijk mensen via jouw affiliate link een product of dienst afnemen. Hierdoor kun je in een paar stappen al meer gaan verdienen.

inrichten van je affiliate website

Module 3: Hoger komen in Google

In de module “Hoger in Google” leer je hoe je met jouw affiliate website je artikelen zo kan schrijven zodat je hoger komt in de zoekresultaten in Google. Het SEO optimaliseren van je website hoeft niet moeilijk te zijn. Je dient de stappen te volgen die Jacko je verteld en dan weet je zeker dat je de juiste dingen doet om op verschillende zoektermen te kunnen ranken. Je pagina’s en blogberichten dien je onderling met elkaar te linken, zodat bezoekers ook waardevolle follow ups krijgen als ze een gedeelte van je content hebben geconsumeerd. Hierdoor geef je ze altijd een nieuwe stap en help je ze door de sales funnel heen.

hoger komen in google

Module 4: Website live zetten

Nu is het tijd om je website live te zetten. Dit gebeurt geleidelijk in een aantal stappen. Veel mensen kijken hier tegenop, want op dit moment is er geen weg meer terug. Anderen kijken op tegen de technische kant van het verhaal. Deze laatste mensen kunnen we direct geruststellen. Ja er komt het nodige techniek bij kijken, maar Jacko Meijaard loodst je met zijn uitleg door deze stappen heen. Binnen een paar minuten kun jij je website al live hebben staan en kun je starten met deze te promoten in heel je netwerk. Stoor je niet aan dingen die nog niet af zijn, je website is namelijk nooit af. Dat weet Google ook en daarom moet je stap-voor-stap je website beter maken.

je website live zetten

Module 5: Meten = weten

In deze module leer je hoe je alles meetbaar kunt maken op je website aan de hand van Google Analytics. Door deze gegevens weet je precies hoeveel mensen er op je website zijn geweest en waar ze vandaag komen. Maar pas op, want je kunt jezelf er helemaal in verliezen. Verschillende data ten opzichte van elkaar zetten en je website optimaliseren voor de beste resultaten. Dit zorgt er voor dat je snel je content kunt verbeteren en dat je de voortgang van je website inzichtelijk hebt. Alle verbeteringen kun je dagelijks bij houden in het dashboard van je Google Analytics. Super handig om verder te kunnen groeien.

meten is weten

Module 6: Puntjes op de i zetten

In de zesde module laat Jacko je zien hoe je nieuwe categorieën toevoegt aan je website(s). Deze nieuwe categorieën zijn handig, omdat je website dan meer structuur krijgt. Zie het als een soort organogram, waar allerlei categorieën en subcategorieën in de structuur hangen. Daarnaast leer je het nut van bruidkruimels op je website en hoe je de bezoeker en ook Google daarmee helpt om je website beter te begrijpen. De call to action buttons komen ook al eerder aan bod, dit onderstreept nog maar eens hoe belangrijk deze knoppen zijn om je website winstgevender te maken. Vergeet ook niet om verschillende knoppen tegenover elkaar te testen.

website puntjes op de i

Module 7: Afronden van je website

Wanneer je de puntjes op i hebt gezet, kun je de website min-of-meer afronden. Dit houdt in dat je minder intensief nieuwe blogs en pagina’s aan je website hoeft toe te voegen. Het is nu een kwestie van de boel onderhouden en waar mogelijk optimaliseren. Zo kun je heel steady de topposities in Google gaan bemachtigen om heb je virtueel vastgoed in handen. Mocht het je niet helemaal lukken, dan kun je een “Clarity Call” inplannen met de business coaches van Jacko, die je verder op weg helpen om meer geld te verdienen op het internet. Dit is zeker een aanrader om te doen, wij hebben het ook gedaan en zijn er flink op vooruit gegaan.

afronden van je website

Op weg naar een financieel vrij leven

Wil je ook een financieel vrij leven? Niet meer denken aan een 9 tot 5 baan? Aan de slag gaan met je hobby en daar ook geld mee kunnen verdienen? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Je kunt nu tijdelijk de cursus niet voor € 197,- maar voor € 47, – euro kopen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Deze korting is slechts tijdelijk

Wat leer je nog meer in deze cursus?

Naast de verschillende modules, zijn er ook 6 aparte instructie categorieën waarin Jacko dieper in gaat op verschillende onderdelen. Zoals bijvoorbeeld het opzetten van een e-mailmarketing lijst.

Veel mensen zijn na de eerste kennismaking nog niet in de fase om een product direct af te nemen. Je gaat ook niet iemand bij een eerste kennismaking ten huwelijk vragen toch?

Daar gaan wat stappen aan vooraf. En één van die stappen is om mensen continu er op te attenderen dat het programma dat je promoot, ze ook daadwerkelijk gaat helpen in het dagelijks leven. Dit doe je door ze gericht en geautomatiseerd e-mails te sturen.

Jacko geeft je bijvoorbeeld in de e-mail instructie antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is e-mailmarketing en werkt het?
 • Hoe maak je een e-mailadres aan voor je site?
 • Welke software moet ik gebruiken om e-mails te versturen?
 • Hoe kan ik automatisch e-mails versturen?

De ware kracht van de cursus is dat je toegang krijgt tot het Affiliate Marketing Revolutie forum. Daar haal je veel waardevolle informatie en kun je elkaar helpen om een betere internet business op te zetten.

Levert de Affiliate Marketing Revolutie echt geld op?

Uit eigen ervaring weten we dat wanneer je consequent de stappen in de Affiliate Marketing Revolutie opvolgt, je zeker geld gaat verdienen met je eigen website.

gefeliciteerd je hebt een nieuwe commissie verdiend met affiliate marketing

We zijn er niet bij gebaat om je de wildste verhalen te vertellen en dat je 10.000 euro per dag kunt verdienen, zoals veel andere affiliate marketeers dat wel doen.

Daarom geven we je graag een kijkje in onze keuken om te laten zien dat Affiliate Marketing echt werkt.

Een belangrijke noot vooraf:

Wij zijn zelf SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervering in het vak. Daarmee hebben we veel successen geboekt en hoge rankings behaald op zeer concurrerende zoektermen. We vinden dat in deze cursus de principes van SEO goed uitgelegd worden en je hier op de lange termijn zeker de vruchten van gaat plukken.

Fase 1: Opzetten van een website en het schrijven van blogs

Nadat we de cursus hadden voltooid, zijn we direct aan de slag gegaan. Op 1 juni 2019 hebben we onze eerste website opgezet en zijn daar artikelen op gaan publiceren. In Google Analytics kregen we onze eerste bezoekers en begonnen we te ranken op de eerste keywords.

In september hebben we onze eerste verkoop binnen gehaald. Naarmate de bezoekersaantallen stegen, gingen ook de inkomsten omhoog. In 2019 hebben we in totaal 10.000 bezoekers op onze website gehad. Dat is ongeveer even veel als het aantal mensen dat in het stadion van Sparta Rotterdam past.

Hieronder zie je het eerste half jaar overzicht van de resultaten in Google Analytics:

Bezoekers meten in Google Analytics

Update 2020:

In 2020 hebben we 243.335 (!!!) bezoekers op de website mogen verwelkomen. Hiermee kunnen we de Amsterdam Arena 4x vullen! Dat zijn gemiddeld meer dan 665 bezoekers per dag!

hoger komen in google met seo

Fase 2: Monetizen van je website

Nu de bezoekersaantallen (blijven) groeien, kun je gaan nadenken over hoe je meer geld kunt verdienen met je website. Daarin hanteren wij de volgende stappen:

 1. Geven wij het beste antwoord op de vraag en zoekintentie achter iedere zoekterm waar we op gevonden willen worden?
  • Ja? Ga naar stap 2!
  • Nee? Optimaliseer de pagina
 2. Iedere pagina mag maximaal één doel hebben. Bijvoorbeeld: product kopen, offerte aanvragen, inschrijven nieuwsbrief, contact opnemen etc. Hiermee zorg je er voor dat mensen in de juiste fase op jouw affiliate link drukken. Is het volgende doel het aankopen van een product?
  • Ja? Geef ze je affiliate link!
  • Nee? Bied ze de volgende stap aan. Zoals meer informatie over een onderwerp, ervaringen, reviews etc. Daarna geef je ze jouw affiliate link!
 3. Testen, testen en nog eens testen. Wat werkt het beste? Je kunt nu de pagina’s gaan optimaliseren en er voor zorgen dat zo veel mogelijk mensen een volgende stap zetten. Dit heet conversie optimalisatie. Deze fase gaat eigenlijk altijd door. Er zijn altijd nieuwe dingen om te testen en te verbeteren. Wanneer je het gevoel hebt dat je op 80% zit, adviseren we je om je aandacht te verleggen naar andere onderwerpen / websites / producten etc.
Stijging van het aantal clicks

Fase 3: Opschalen van je business

Nu je de eerste 2 fases hebt doorlopen en je weet hoe je de website winstgevend te maken, is het tijd om uit te breiden. Dit kan door op dezelfde website uit te breiden naar andere sub-niches of een nieuwe website op te zetten over een ander onderwerp.

Wil je uiteindelijk echt flink gaan uitbreiden, dan zal je teksten moeten gaan uitbesteden en andere specialisten in meten huren om tot een zo hoog mogelijk resultaat te komen.

verkopen op paypro
Stijging van het aantal verkopen

Wat vinden andere gebruikers van de Affiliate Marketing Revolutie?

Om je een goed beeld te geven wat anderen vinden van deze cursus hebben we reviews van andere gebruikers hieronder voor je verzameld:

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Smolders

Eindelijk is er iemand in dit wereldje die 100% open en betrouwbaar is. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar met deze training ligt het echt aan jou als het niet lukt… Jacko is erg goed bereikbaar, en je kunt met de AMR daadwerkelijk dromen waar maken.

Martijn en Mieke

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bowkamp

Deze ervaringen en die van anderen zijn allemaal te vinden op het AMR forum van Jacko. Zo krijg je een nog beter beeld wat anderen van de cursus vinden.

Of bekijk de video van cursist Noor. Ze verteld haar persoonlijke verhaal over de ervaringen die ze heeft met Jacko Meijaard.

Ze prijst vooral de transparantie van Jacko en vind het mooi om te zien dat hij ook echt de Laptop Lifestyle leeft. Hij deelt zijn eigen ervaringen en verteld je ook de moeilijke dingen die je tegen kunt komen.

Op weg naar een financieel vrij leven

Wil je ook een financieel vrij leven? Niet meer denken aan een 9 tot 5 baan? Aan de slag gaan met je hobby en daar ook geld mee kunnen verdienen? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Je kunt nu tijdelijk de cursus niet voor € 197,- maar voor € 47, – euro kopen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Deze korting is slechts tijdelijk

Onze affiliate marketing revolutie ervaringen

Je weet nu wat de cursus inhoudt en wat ervaringen zijn van anderen. Wij hebben de cursus in het eerste kwartaal van 2019 gekocht en hebben op 1 juni de eerste website volgens het affiliate marketing revolutie principe gelanceerd. 3 maanden later (in september) ontvingen we de eerste commissie.

Iedere maand hebben we ca. 20 nieuwe artikelen geplaatst en hebben dit tot september 2020 structureel volgehouden. Daarna hebben we de balans opgemaakt en hieronder zie je de resultaten:

september 2019maart 2020september 2020Maart 2021
# Gebruikers4957.24826.99672.940
# Verkopen11459141
# Zoektermen7852.4924.7557.860
# Zoektermen positie #1 – 33102311587

Dit hebben we bereikt door iedere week 3 tot 4 nieuwe artikelen op die website te plaatsen. Wanneer je dit op de juiste manier doet, zoals Jacko je uitlegt in de cursus, kan iedereen dit bereiken.

Hoe nu verder?

Om dit te kunnen onderhouden, blijven we gemiddeld 10 nieuwe blogs per maand plaatsen en laten we deze schrijven door een tekstschrijver. Voor ongeveer 100 euro heb je een zo’n 10 teksten van ca. 500 woorden. Deze krijgen we in een tijdsbestek van ongeveer 1 week en in die week plannen we de teksten voor de hele maand in. Daarnaast zijn we ook nog wat uren kwijt aan het optimaliseren van oude content en checken we hoe we de website kunnen optimaliseren om een hogere conversie te realiseren.

WerkzaamhedenUren per maand
Content briefings0,5 uur
Plaatsen van content (ca. 10 blogs)3,5 uur
SEO optimaliseren oudere content3 uur
Conversie optimaliseren website1 uur
Totaal aantal uur per maand8 uur

Daarbij is kwaliteit van de tekst belangrijker dan de hoeveelheid teksten die je laat schrijven. Door deze strategie toe te passen, bouw je aan virtueel vastgoed en laat je de website continu groeien.

Ook de inkomsten groeien daarin mee en maak je het zo schaalbaar als je zelf wilt.

inkomsten bij paypro

Opschalen naar een 2e en 3e website

Vanaf september 2020 hebben we er voor gekozen om ook een 2e en een 3e affiliate website te lanceren. Een website over een specifieke niche binnen de gezondheid en afval branche en een website over zelfstudies.

Om deze websites zo schaalbaar mogelijk te maken, hebben we er voor gekozen om zo veel mogelijk uit te besteden. De teksten worden geschreven door verschillende tekstschrijvers. Enkel het onderzoek vooraf (zoekwoorden onderzoek en content briefing) nemen wat tijd in beslag.

We maken gebruik van het thema dat Jacko adviseert (je kunt ook een standaard WordPress thema gebruiken). Hier zie je een video waarin Jacko wat meer uitlegt over dit WordPress thema. Je bent natuurlijk vrij om voor dit thema te kiezen.

In het reactie gedeelte onderaan het artikel plaatsen we regelmatig een update m.b.t. de ontwikkelingen van de 3 affiliate websites. Zodat je kunt zien dat het een blijvertje is.

Chris

Conclusie van onze affiliate marketing revolutie ervaring:

De conclusie die wij uit de Affiliate Marketing Revolutie kunnen trekken is dat het een goede start is om te beginnen met je eigen affiliate websites. Jacko Meijaard legt je alles stap-voor-stap uit, zodat jij met jouw kennis en passie geld kunt verdienen op het internet. De video’s zijn duidelijk, het stappenplan is helder en je hebt de mogelijkheid om jouw vragen en/of ervaring te delen met gelijkgestemden in het forum.

Pluspunten

 • Je kunt met deze cursus daadwerkelijk geld verdienen via het internet
 • Video’s zijn duidelijk en alles wordt stap-voor-stap uitgelegd
 • Je hebt geen technische kennis nodig
 • Bespreek je vragen op het internet marketing forum
 • Alle video’s zijn online te volgen
 • Niet goed, geld terug garantie

Minpunten

 • Je moet in het begin veel tijd investeren om tot de eerste verkoop te komen
 • Het vergt een ijzeren doorzettingsvermogen om hier mee door te gaan
 • Geen snel rijk worden fabeltjes. Deze cursus is uitstekend om op een lange termijn een vast inkomen uit het internet te halen.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

We maken dagelijks gebruik van het programma en vinden het prettig werken. Onze eerste affiliate sites zijn volledig naar zijn adviezen ingedeeld. Dat heeft ons tot nu toe al duizenden euro’s opgeleverd.

Verwacht niet dat je binnen een maand al honderden euro’s hebt verdiend. Of jouw gekozen onderwerp moet net de jackpot zijn geweest, maar bij 99% van de gevallen is dit niet het geval.

Wij vinden het niet realistisch dat je al binnen een week honderden euro’s gaat verdienen. Cursussen die dat wel beloven, hebben van nature al onze afkeer en daar blijven we dan ook ver van weg.

De Affiliate Marketing Revolutie is een betrouwbare manier om structureel te bouwen aan passief inkomen,

waardoor je op de lange termijn een financieel vrij kunt leven. Mits je de stappen goed opvolgt, iedere dag aan je website werkt en bovenal nooit opgeeft!

Review Affiliate Marketing Revolutie

Chris

Prijs
Gebruiksvriendelijkheid
Support
Kwaliteit cursus
Geschikt voor beginners

Samenvatting

Wij zijn zeer te spreken over de cursus die Jacko Meijaard aanbiedt. De video’s zijn duidelijk, to the point en je leert stap-voor-stap hoe je een goede affiliate website kunt maken. Zeer geschikt voor mensen die extra geld willen verdienen op het internet en ook bereid zijn om die stappen te nemen.

4.6
Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Ja, de cursus van Jacko Meijaard is zeer betrouwbaar. Je leert er stap-voor-stap hoe je op een goede manier geld kunt verdienen via het internet. Als hulp heb je een forum waar je vragen kunt stellen en kun je een clarity call inplannen.

Hoeveel geld kun je verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Dat hangt er van af hoeveel energie je steekt in het maken, onderhouden en verbeteren van de website. Wij verdienenden na een jaar ongeveer 1.000 euro per maand aan 1 website. Hier hebben we niet al te veel moeite voor hoeven doen. We weten dat we met deze website ook 1.500 en zelfs 2.500 euro per maand kunnen verdienen. Als we dan nog eens verder opschalen in het aantal affiliate sites, kun je zelf je maandinkomen uitrekenen en bepalen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is uitermate geschikt voor mensen die op een legitieme manier geld willen verdienen via het internet. Dit kan naast je vaste baan, maar je kunt er ook voor kiezen om hier helemaal voor te gaan. De wereld van het online geld verdienen ligt immers aan je voeten.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie kost € 97, -. Daarmee heb je een super goede deal te pakken als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Soms zijn er aanbiedingen en kun je deze cursus nog goedkoper ontvangen!

Is er ook een proefperiode of kan ik deze cursus ergens gratis uitprobere?

Nee, de Affiliate Marketing Revolutie heeft geen gratis proefperiode. Wel biedt Jacko een sterke garantie. Als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen na aankoop het volledige bedrag terugvragen.

Op weg naar een financieel vrij leven

Wil je ook een financieel vrij leven? Niet meer denken aan een 9 tot 5 baan? Aan de slag gaan met je hobby en daar ook geld mee kunnen verdienen? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Je kunt nu tijdelijk de cursus niet voor € 197,- maar voor € 47, – euro kopen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Deze korting is slechts tijdelijk

Reviews van andere cursussen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *