binance review

Binance review: Lees hier de Binance uitleg [upd. 2020]

Binance is een van de grootste cryptomunt platform ter wereld. Het is niet alleen de grootste exchange en broker, maar ook nog eens het platform met het meeste handelsvolume. Het platform wordt door 90% van alle actieve bitcoin traders gebruikt, maar is niet zo makkelijk in gebruik als dat van LiteBit of Bitvavo.

In deze review geven we antwoord op vragen als: “Is Binance betrouwbaar” en delen we onze ervaringen met het handelen op de exchange en het aankopen via het broker gedeelte.

Wanneer we dieper ingaan op de website, ziet deze er voor internationale standaarden gebruiksvriendelijk uit. Echter kennen wij in de Europa een hogere standaard als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en kan het zijn dat je af en toe goed moet zoeken om op het juiste gedeelte te komen.

Het aanbod aan crypocurrency is groot en je kunt er vanuit gaan dat Binance enkel munten aanbied waarvan zij denken dat er een toekomst in zit. Het grote handelsvolume zorgt er eigenlijk voor dat je een munt nooit te goedkoop verkoopt of te duur inkoopt. Tenminste, als je weet wat je doet.

Onze Binance ervaringen

We maken gebruik van het Binance platform en zijn eigenlijk erg tevreden over hoe alles in elkaar steekt. Wijzelf zijn misschien wat meer ervaren dan beginnende crypto enthousiastelingen, maar raden dit platform toch aan. En we raden dit aan omdat:

Binance voordelen:

✅ Grootste crypto aanbieder ter wereld

✅ Eigen app, broker en exchange

✅ Groot aanbod met veel serieuze cryptomunten

✅ Geen grote spread in aan- en verkoop van munten

Nadelen Binance

⛔ Wat minder gebruiksvriendelijk

⛔ Geen Nederlandse support

⛔ Zo veel verschillende mogelijkheden, dat je het overzicht verliest

Wat is Binance?

wat is binance en is het betrouwbaar?

Binance is een cryptocurrency beurs en broker in één. In de afgelopen jaren in het platform uitgegroeid tot ’s werelds bekendste en grootste cryptoplatform. Het bedrijf heeft bijna 100 medewerkers in dienst die iedere dag het platform onderhouden en verbeteren. Het bedrijf is gevestigd in Malta, maar heeft over heel de wereld verschillende kantoren waar mensen aan het platform werken.

Het cryptocurrency aanbod

Binance biedt veel verschillende cryptocurrencies aan. Binance maakt hierin zorgvuldig de overweging of een project kans heeft op slagen of niet. Wanneer in de ogen van het Binance team een project geen kans heeft van slagen, worden ze ook niet toegevoegd aan het aanbod.

Regelmatig wordt het aanbod up-to-date gehouden en worden (kansloze) cryptomunten van de exchange verwijdert. Hier krijg je bij tijds een mail over en het is handig om je cryptomunten van de hand te doen, wanneer deze over een tijdje wordt verwijdert.

cryptocurrency aanbod binance

Hieronder de 6 bekendste cryptocurrencies van Binance:

⚠️ Let op: Lees jezelf altijd goed in voordat je gaat investeren in een bepaalde cryptocurrency. Deze kunnen zeer volatiel zijn. Investeer nooit meer dan je bereid bent om te verliezen!

Crypto kopen bij Binance

Na het aanmaken van een account bij Binance, kun je direct je saldo opwaarderen. Onder het kopje “Handelen” heb je verschillende opties om een handelsvenster te openen. Je kunt hierbij kiezen uit brokerage of direct je aankopen doen op de beurs.

binance kopen

Geld verdienen met Crypto? Volg de GRATIS Crypto Masterclass

Je wilt geld verdienen met Cryptomunten. De harde werkelijkheid is echter dat veel mensen geld verliezen met crypto. Dit komt omdat mensen zich onvoldoende inlezen en er te weinig verstand van hebben.

Om jouw die kennis en strategieën te geven, kun je nu tijdelijk GRATIS onze Crypto Masterclass volgen. Hierin leer je met welke strategieën je geld kunt verdienen met cryptomunten. Met winstgevende tips uit de praktijk.

 • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
 • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
 • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
 • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
 • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

Slechts 50 plekken beschikbaar

Cryptocoins verkopen via Binance

Alle coins die je koopt, kun je ook bij Binance opslaan. Daar zitten echter wel risico’s aan verbonden want het geld is beheer bij een extern bedrijf. In 2019 vond er een grote hack plaats bij Binance en hebben hackers meer dan 7.000 Bitcoins gestolen. Houdt dit in je achterhoofd als je de munten daar op slaat.

Vanuit je wallet kun je alle munten overzetten naar USDT of overboeken naar een andere wallet. Wij hebben zelf goede ervaringen met LiteBit en Bitvavo om onze cryptocurrencies uit te cashen naar Euro’s.

Wanneer je er niet helemaal uit komt, heeft Binance een goede support die je snel kan helpen. De support afdeling is helaas wel enkel in het Engels te bereiken.

binance verkopen cryptcoins

Conclusie: is Binance betrouwbaar?

Binance is een van de grootste cryptobrokers en exchanges die er bestaan. Het is vanzelfsprekend dat hackers het altijd op hen gemunt hebben. Net als de Rabobank en de ABN Amro, is Binance iedere dag, uur en zelfs seconden doelwit van meerdere hackerspogingen.

In 2019 is het hackers gelukt om de systemen binnen te dringen en wisten 7.000 Bitcoins buit te maken. Gebruikers werden gedupeerd maar door de uitstekende communicatie van de CEO, werden gedupeerden al snel gerustgesteld.

De gebruikers hebben uit een fonds al hun toegoeden terug gekregen en dit heeft er aan bij gedraagd dat de cryptocurrency gemeenschap Binance hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets wordt Binance ook als één van de pioneers op cryptocurrency gebied beschouwd.

De klantenservice van Binance is enkel in het Engels te bereiken, maar je hebt redelijk snel antwoord. Je wordt goed geholpen door de medewerkers en de chat werkt vlot. Een telefoonnummer is er niet, maar deze is ook ook niet nodig. De chat en ticket systeem voldoen ruimschoots.

Review Binance

Chris

Crypto aanbod
Veiligheid
Transactie fee & Kosten
Klantenservice
Gebruiksvriendelijkheid

Binance is betrouwbaar!

Wij hebben goede ervaringen met Binance en de exchange is makkelijk te gebruiken. Het brokerage gedeelte is wat moeilijker, zeker voor beginners. Wij zouden hen willen aanraden om bij een Nederlandse broker te beginnen. Voor de gevorderde trader is het een prima platform!

4

Alternatieven Binance:

Hieronder vindt je verschillende alternatieven voor Binance.

Veelgestelde vragen over Binance

Hoe kan ik bij Binance uit laten betalen?

Er zijn diverse manieren om je crypto’s om te zetten naar andere valuta. Je kunt dit doen door ze om te zetten naar USDT of in Euro’s naar je bankrekening. Via SEPA wordt het geld op je bankrekening gestort.

Hoe veilig is Binance?

Binance is een van de grootste cryptobrokers en exchanges ter wereld en kent een goede veiligheid. Ja, ze zijn een keer gehackt. Maar daar hebben ze van geleerd en het heeft ze veel geld gekost. We kunnen er vanuit gaan dat Binance nu alles up-to-date heeft.

Kan ik van Binance cryptocurrencies versturen naar andere brokers?

Jazeker je kunt vanuit je wallet de crypto versturen naar ieder ander cryptocurrency adres. Ook dat van andere brokers. Houdt er wel rekening mee dat je het juiste adres in voert, anders heb je de kans dat je het cryptogeld kwijt bent.

2 gedachten over “Binance review: Lees hier de Binance uitleg [upd. 2020]”

 1. Hallo,
  Bij het registreren op binance vragen ze foto van ID card om te verifiëren. Is dit veilig ? Kan deze foto dan niet gebruikt worden om in mijn naam rekeningen te openen?

  1. Hallo Andy,

   Nee ze hebben dit nodig voor de KYC wetgeving (Know Your Customer) en WWFT (Wet voor Witwassen en Financiering Terrorisme). Ze hebben je foto nodig om deze te controleren met je opgegeven ID kaart. Zo voorkomt men juist dat iemand anders met jouw gegevens een rekening kan openen. Een extra tip: Gebruik altijd je rijbewijs als verificatiemiddel. Deze is in het buitenland niet geldig als ID kaart, maar mag wel gebruikt worden als verificatie document.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *