Freds bouwtekeningen review: Is het betrouwbaar? [upd. 2020]

Je bent op deze Freds Bouwtekeningen Review pagina gekomen omdat je wilt weten of Freds Bouwtekeningen betrouwbaar is.

Dit vroegen wij onszelf ook af en daarom hebben we het product gekocht. Aan de hand van de bouwtekeningen zijn we aan de slag gegaan en hebben verschillende houten meubelen gemaakt. Dit is ons zeer goed bevallen!

Zonder heel deze review te lezen kunnen we je vertellen dat dit product echt zijn geld waard is en dat er ca. 10.000 bouwtekeningen in staan van hoge kwaliteit en die makkelijk te volgen zijn.

Je kunt nu tijdelijk deze 10.000 bouwtekeningen niet voor € 297,- maar voor € 67, – euro downloaden. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Deze korting is slechts tijdelijk.

fred schouten betrouwbaar

Stop met dromen en begin te bouwen aan jouw doe-het-zelf project met meer dan 10.000 bouwtekeningen.

Fred Schouten

fredsbouwtekeningen.nl

In deze uitgebreide Freds Bouwtekeingen Review lees je meer over het volgende punt:

  • Wat is Freds Bouwtekeningen en is het betrouwbaar?
  • 10.000 bouwtekeningen zelf gemaakt
  • Wie zit er achter Freds Bouwtekeningen?
  • Inhoud van het bouwtekeningen pakket
  • Onze ervaringen en die van andere gebruikers
  • Conclusie van deze Freds Bouwtekeningen Review

Laten we snel beginnen!

Wat is Freds Bouwtekeningen?

freds bouwtekeningen review

Freds bouwtekeningen is een online pakket met ca. 10.000 bouwtekeningen voor doe-het-zelvers, klusjesmannen, timmermannen en bouwvakkers. Het is bestemd voor handige én minder handige mensen, die aan het klussen willen slaan en daarvoor een goede bouwtekening nodig hebben.

Fred Schouten biedt een pakket van 10.000 goede, makkelijk leesbare bouwtekeningen aan. Anders dan bij andere websites, staat hij achter zijn product en zijn de bouwtekeningen met de hand gemaakt en volledig van toepassing voor jouw als doe-het-zelver.

Bij andere aanbieders is dit niet het geval. Volgens hem zijn deze tekeningen vaak onduidelijk, incompleet of missen de bouwtekeningen noodzakelijke gegevens, waardoor jij tijdens je klus met de handen in het haar zit.

Zo niet bij Freds bouwtekeningen. Hij verteld dat hij een handige jongen is die in de afgelopen jaren vele bouwtekeningen gemaakt heeft. Aangezien hij van duidelijkheid houdt, zijn zijn tekeningen dat ook, ze zijn voor iedereen leesbaar.

Hij heeft de tekeningen zo opgezet dat je snel een eenvoudig de juiste materialen aan kan schaffen, een materialenlijst zit er al bij. Ook zit er een duidelijke handleiding bij, die voor iedereen goed te lezen is, ook voor beginners.

En dus 10.000 bouwtekeningen, plannen en projecten die eenvoudig te realiseren zijn, ook als je geen ervaring met dergelijke klussen hebt.

Is Freds Bouwtekeningen betrouwbaar?

Als eerste rijst bij ons de vraag, wat is dit voor product? Wie zit hier achter? Is dit een betrouwbaar product? En bestaat deze Fred wel? Omdat de klusmarkt niet goed bekend bij ons is, gaan we op internet op zoek om te kijken waar dit product vandaan komt.

Wij hebben wat gegoogeld om meer over dit product te vinden, want het is belangrijk zo snel mogelijk uit te vinden of het de moeite waard is om een Freds bouwtekeningen review te maken.

Na wat zoeken blijkt Fred’s 10.000 bouwtekeningenpakket goed verkocht te worden via PayPro, kennelijk is het interessant voor mensen, want anders kopen ze het niet. Ook vinden we wat positieve reviews.

Toen hebben we het product zelf gekocht en zijn er mee aan de slag gegaan. Wij kunnen concluderen dat alles wat je beloofd wordt ook daadwerkelijk wordt waargemaakt. Er is van heel veel verschillende producten een bouwtekening te vinden.

Mocht je iets willen maken waar nog geen bouwtekening van aanwezig is, dan kun je contact opnemen en wordt deze alsnog snel voor je gemaakt. De support was snel en daaruit kunnen we concluderen:

“Freds Bouwtekeningen pakket is betrouwbaar!”

Het bouwtekeningen pakket is een product is waar zowel handige- als niet handige mensen echt blij van worden. Dus ook als je geen echte klusser bent is dit product volgens ons echt een aanrader.

Profiteer nu nog van tijdelijk hoge kortingen!

Via onderstaande knop kun je Freds Bouwtekeningen kopen met een exclusieve korting. Je betaald nu eenmalig geen
€ 297 maar € 67, – voor 10.000 bouwtekeningen. Dat is nog geen cent per bouwtekening….

10.000 bouwtekeningen gemaakt door Fred Schouten

Op de website van Fred lezen we zijn mening over bouwtekeningen van anderen. Volgens hem zijn deze vooral bedoeld om een product te promoten, dus niet zo zeer om jou als doe-het-zelver te helpen.

Een gratis bouwtekening bij een product, waarbij het er vooral omgaat dat jij dat product koopt. Wat je met die bouwtekening doet interesseert in feite niemand.

Volgens hem zijn deze tekeningen vaak onduidelijk, incompleet of missen de bouwtekeningen noodzakelijke gegevens, waardoor jij tijdens je klus met de handen in het haar zit.

Kwalitatieve bouwtekeningen

Zo niet bij Freds bouwtekeningen. Hij verteld dat hij een handige jongen is die in de afgelopen jaren vele bouwtekeningen gemaakt heeft. Aangezien hij van duidelijkheid houdt, zijn zijn tekeningen dat ook, ze zijn voor iedereen leesbaar.

Hij heeft de tekeningen zo opgezet dat je snel een eenvoudig de juiste materialen aan kan schaffen, een materialenlijst zit er al bij. Ook zit er een duidelijke handleiding bij, die voor iedereen goed te lezen is, ook voor beginners.

En dus 10.000 bouwtekeningen, plannen en projecten die eenvoudig te realiseren zijn, ook als je geen ervaring met dergelijke klussen hebt.

Wij zijn fan geworden

Dat klinkt goed. Dus kijken wij verder op zijn website. We zien hele leuke foto’s van zelfbouwprojecten. Een hobbelpaard, een leuke tuinoverkapping, een stoere tafel, een schattig tuinhuisje en nog veel meer.

Allemaal eenvoudig te bouwen aan de hand van zijn bouwtekeningen. Het lijkt ons leuk om te bouwen met sloophout, daar zien we ook afbeeldingen van. De klussen zijn volgens Fred zo geklaard, zelfs als je geen klusser bent.

Er staan zelfs enthousiaste reviews bij van tevreden klanten. En we kunnen ons voorstellen dat ze happy zijn. Als je al deze leuke dingen zelf kunt bouwen met Fred’s handige bouwtekeningen wordt je vanzelf een enthousiast klusser.

We krijgen zin om die 10.000 bouwtekeningen te bestellen en ons te storten op een van de bouwprojecten. Zo onhandig als we zijn, kunnen we dan meteen testen of Fred gelijk heeft. Is het echt wel zo eenvoudig als hij beweert? Of kun je toch beter een dure, gedegen bouwtekening laten maken door een erkent bureau?

Daarmee vergeleken koop je Freds pakket voor een spotprijsje. En je hebt er nog jaren lang plezier van ook. Kopen dan maar?

Voor we tot aanschaf overgaan willen we eerst nog even kijken wie deze Fred eigenlijk is. Is hij wel betrouwbaar? Krijg ik waar voor mijn geld of word ik opgelicht?

Want wees eerlijk, het klinkt haast te mooi om waar te zijn. 10.000 duidelijke, kant en klare bouwtekeningen voor slechts € 67,–. We willen natuurlijk geen € 67,- betalen voor een waardeloos product.

Wie zit er achter Freds bouwtekeningen?

We hebben op de website gekeken en her en der wat gegoogeld. Fred blijkt Fred Schouten te heten en de eigenaar te zijn van het bedrijf TAPO, gevestigd aan de Lijndenstraat in Amsterdam. Het bedrijf staat keurig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met alle noodzakelijk informatie. Het bedrijf bestaat dus echt. Wij geloven echter dat Fred Schouten een pseudoniem is.

Ook vinden we de Kippengids, gemaakt door Fred. Deze gids is waarschijnlijk niet heel bekend, omdat hij alleen bestemd is voor mensen die kippen willen gaan houden, maar hij bestaat wel. Er wordt uitgebreid in beschreven hoe je kippen moet verzorgen, verschillende soorten kippen, welk voer ze eten, welk onderdak ze nodig hebben en hier aan toegevoegd bouwpakketten voor kippenhokken. De kippenliefhebber kan volledig uit zijn dak gaan. Fred is dus niet alleen een enthousiast doe-het-zelver, waarschijnlijk houdt hij ook veel van kippen en heeft hij beide liefdes gecombineerd in deze vooral praktische gids.

Naast alle genoemde informatie vind ik ook reviews waarin het bestaan van Fred wordt bevestigd en ik kom ook tevreden klanten tegen. Door alle informatie die wij over Fred tegenkomen, wordt onze indruk dat het om een betrouwbaar persoon gaat bevestigd. Een bron die nog dieper is gaan graven, verteld ons dat Fred een enthousiaste klusser is, die graag anderen een plezier wil doen met zijn verzameling bouwtekeningen, zodat mensen net zo enthousiast worden over zelf klussen als hij. Een stukje kennisoverdracht van een deskundige, zo kan het dus ook.

Profiteer nu nog van tijdelijk hoge kortingen!

Via onderstaande knop kun je Freds Bouwtekeningen kopen met een exclusieve korting. Je betaald nu eenmalig geen
€ 297 maar € 67, – voor 10.000 bouwtekeningen. Dat is nog geen cent per bouwtekening….

Inhoud van Freds Bouwtekeningen

Steeds enthousiaster geworden, besluiten wij deze 10.000 bouwtekeningen te bestellen en ook daadwerkelijk uit te testen. Dit is niet onze gebruikelijke werkwijze, maar gaandeweg hebben we bedacht dat het heel leuk zou zijn om als onervaren klussers zelf iets te bouwen.

Een speelhuisje voor de kids, als er een bouwtekening va een speelhuisje in staat tenminste of een steigerhouten tuintafel, zodat we ’s zomers lekker buiten kunnen lunchen. Onze vingers jeuken, wie had dat gedacht.

inhoud freds bouwtekeningen

Op de website van Fred blijk je meer waar voor je geld te krijgen. Niet alleen de 10.000 bouwtekeningen (let op: je ontvangt ze online!), er zitten ook bonussen bij. Extra’s die je krijgt naast het bouwtekeningenpakket. Dat klinkt goed! Hieronder bespreken we de bonussen. Wat zijn de bonussen en wat kan je ermee, is onze vraag.

Bonus 1 – DWG & CAD Software pakket

Met dit pakket kun je CAD openen en aanpassen. De software zit er gratis bij.

Bonus 2 – Steigerhouten Tuinmeubelen Gids

Deze gids krijg je ook gratis meegeleverd. Wij zijn benieuwd en vinden dit een leuke extra, want , met steigerhout kun je veel leuke dingen doen. Daarnaast is steigerhout goedkoop en geeft het veel sfeer aan je huis of tuin. Ook als je steigerhouten meubelen wilt gaan maken en verkopen, is deze gids ideaal, staat erbij. Dat belooft wat!

Bonus 3 – Doe-het-zelf winst

Dit is een gids die je leert hoe je je projecten met winst kunt verkopen. We zijn benieuwd. Deze Fred is kennelijk van alle markten thuis.

Bonus 4 – Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen

In dit gidsje worden alle bouwkundige benamingen uitgelegd. Benamingen als funderingsplaten en dragende muren worden eenvoudig uitgelegd. Handig als je nog onbekend bent in klussersland.

freds bouwtekeningen bonus

Bonus 5 – Levenslang toegang tot de bouwtekeningen

Dit is een mooie extra service. Je krijgt levenslang toegang tot de bouwtekeningen als je eenmaal betaald hebt. Ook als je het pakket kwijtraakt door een computercrash of dergelijke krijg je van Fred opnieuw toegang tot de bouwtekeningen. In een review komen we tegen dat Fred ook regelmatig nieuwe bouwtekeningen mailt als je dit pakket eenmaal gekocht hebt. Dat is aardig, een gratis update en je hoeft je nooit meer te vervelen.

Deze vijf bonussen krijgen we dus allemaal voor € 67,-. Maar deze prijs ligt niet vast, want normaal kost het hele pakket € 94,-. Toevallig krijgen wij vandaag een extra korting. De totale waarde van het hele pakket is volgens Fred € 297,-. Of dat werkelijk zo is, weten wij niet. De CAD software was volgens hem ter waarde van € 650,-. Het pakket ziet er in ieder geval goed uit voor een mooie prijs.

Profiteer nu nog van tijdelijk hoge kortingen!

Via onderstaande knop kun je Freds Bouwtekeningen kopen met een exclusieve korting. Je betaald nu eenmalig geen
€ 297 maar € 67, – voor 10.000 bouwtekeningen. Dat is nog geen cent per bouwtekening….

Onze mening over de bouwtekeningen

Na betaling krijgen wij direct online toegang tot de 10.000 bouwtekeningen van Fred. Of het er 10.000 zijn weten we niet, we gaan ze niet natellen, maar het zijn er zo te zien heel erg veel dus het zal best ongeveer kloppen.

Alles is keurig geordend, het ziet er allemaal verzorgd en overzichtelijk uit en er is heel veel keuze uit allerlei verschillende bouwprojecten. Voorbeelden van categorieën zijn o.a. bedden, buitenkeukens, vogelhuisjes, poppenhuizen, kinderkamers, airco ombouwen, houten tuinstoelen, luifels etc. etc.

Op Fred’s website zie je een klein overzicht met de vermelding dat dit slechts een deel is van alle categorieën en dat klopt ook helemaal.

Naar ons idee kun je echt alle kanten op met deze bouwtekeningen en kan je ze ook als basis gebruiken voor je eigen ideeën, vandaaruit creatief met je eigen ideeën aan de slag. Je hoeft nooit meer bouwtekeningen te kopen.
Kleine maar niet onbelangrijke kanttekening, veel bouwtekeningen zijn in het Engels.

Als je niet goed de Engelse taal beheerst is het wellicht wat lastiger om deze bouwtekeningen te gebruiken, maar met Google Translate kom je er waarschijnlijk wel uit. Je kunt hele stukken tekst naar Google translate kopiëren. Daarbij zijn de tekening heel duidelijk, dat helpt je ook om de instructies te begrijpen.

Wij zijn uiteindelijk nog niet echt aan de slag gegaan met een bouwproject, te druk met het schrijven van dit review en de keuze wat wij zullen gaan bouwen, moet nog gemaakt worden, maar het ziet hele pakket ziet er zondermeer uitnodigend uit. We gaan zeker aan de slag tijdens een regenachtig weekend.

Onze mening over de bonussen

Van de CAD software worden wij niet helemaal blij, vooral omdat Fred vermeldt dat dit een waarde van € 650,- heeft, terwijl de software die je krijgt onder ’free CAD software’ valt, zoals bijvoorbeeld ook Nanocad software voor Windows.

De software die Fred bedoelt is CAD software waar je een licentie voor nodig hebt, maar dat is dus niet de software die Fred meestuurt.

De gids met steigerhouten meubelen vinden we daarentegen een goede en leuke toevoeging. Er staan leuke steigerhouten meubels in die helemaal ‘hot’ zijn, helemaal van deze tijd en makkelijk zelf te maken. De gids oogt duidelijk en overzichtelijk, ook voor ons als onervaren klussers nodigt het uit om direct aan de slag te gaan.

We zien onszelf wel wat sloophouten meubels in elkaar timmeren in de zomer. Leuk voor in de tuin. Deze gids is ook heel handig als je zelfgebouwde meubels wil gaan verkopen op marktplaats. De bouwtekeningen kant en klaar binnen handbereik.

De gids met benamingen ziet er vooral heel praktisch uit. Termen met een korte duidelijke uitleg erbij. Altijd makkelijk om zoiets bij de hand te hebben als je nog onervaren bent als klusser. Met dit praktische boekje weet je binnen de kortste keren waar je het over hebt, wat al die ingewikkelde termen betekenen.

Meningen van andere klanten

We zijn ook op zoek gegaan naar meningen van anderen over Fred’s bouwtekeningen, want niet alleen onze mening is maatgevend. Her en der komen we enthousiaste meningen tegen op internet, niet heel veel, maar in ieder geval geen negatieve reacties.

Omdat we zelf gezien hebben dat het pakket er goed uitziet, heldere bouwtekeningen bevat en een zeer ruime keuze aan tekeningen, gaan we er vanuit dat deze reacties echt en welgemeend zijn. We hebben nergens echt negatieve reacties kunnen vinden. Ook zijn we niets tegengekomen over oplichting. Daar hebben we nog uitgebreid op gegoogeld om dit uit te kunnen sluiten.

We hebben echt niets gevonden over Fred wat dat betreft, dat betekent dat je met een gerust hart Fred’s 10.000 bouwtekeningen kunt bestellen en dat je er waarschijnlijk veel plezier van zult hebben.

Profiteer nu nog van tijdelijk hoge kortingen!

Via onderstaande knop kun je Freds Bouwtekeningen kopen met een exclusieve korting. Je betaald nu eenmalig geen
€ 297 maar € 67, – voor 10.000 bouwtekeningen. Dat is nog geen cent per bouwtekening….

De kosten van het pakket

Wij hebben met korting € 67,- betaald, normaal kost het pakket 197 euro. En voor dat geld heb je veel bouwtekeningen, verdeeld over vele categorieën. Daar kun je heel lang plezier van hebben.

Echte klussers die bouwtekeningen zoeken kunnen we dit pakket beslist aanraden. Met of zonder korting blijft het een heel mooi pakket.

Onze conclusie: Review van Freds Bouwtekeningen

Onze conclusie is dan ook dat dit uitgebreide bouwtekeningenpakket zijn geld helemaal waard is. Een paar kleine minpuntjes, zoals die CAD software en ‘voor altijd toegang tot de producten’ hebben we wel genoemd, maar verder een mooi product.

Als je dit product aanschaft, hebt een enorm bestand aan bouwtekeningen, die je, als je handig bent ook nog kunt combineren met elkaar of als basis kunt gebruiken voor je eigen ideeën. Maar ook voor onervaren klussers zoals wij zelf is dit een pakket waar je prima mee aan de slag kunt. Wat betreft oplichting, je kunt het rustig kopen want van oplichting is geen sprake.

Review Freds Bouwtekeningen

Chris

Prijs per tekening
Handleidingen
Materiaal advies
Kwaliteit bouwtekeningen
Support

Eindscore Freds Bouwtekeningen

Freds Bouwtekeningen is een goede optie voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een goede bouwtekening. Voor het geld dat je investeert, krijg je veel en kwalitatief goede bouwtekeningen. De extra modules zijn een leuke toevoeging, maar niet noodzakelijk.

4.1
Is Freds Bouwtekeningen betrouwbaar?

Ja Freds Bouwtekeningen is betrouwbaar. In het beginstadium was het programma van een internet marketeer die minder feeling had met het product. Inmiddels is het overgenomen door een doorgewinterde doe-het-zelver die continu nieuwe kwalitatieve bouwtekeningen laat maken. Mocht er een tekening niet tussen zitten, dan wordt deze op maat voor je gemaakt en toegevoegd aan het assortiment.

Is dit product ook geschikt voor gevorderden?

Jazeker, hoewel de bouwtekeningen gemaakt zijn voor de beginnende doe-het-zelver, kunnen mensen met meer ervaring hier prima mee uit de voeten. Je hebt bijvoorbeeld speciale CAD software waarbij je de bouwtekeningen goed kunt inlezen. Daarnaast zijn er zoveel bouwtekeningen te vinden, dat je altijd aan de slag kunt met je volgende project.

Is Freds Bouwtekeningen je geld waard?

Absoluut. Je krijgt hoge kwaliteit bouwtekeningen voor een zeer schappelijke prijs. Je ontvangt ongeveer 10.000 bouwtekeningen voor een prijs van € 67, -. Dat is nog geen cent per bouwtekening!

Lees hier andere reviews van Tradingcoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *