Onze Jacko Meijaard ervaringen: Werkt de methode van Jacko echt? [upd. 2020]

Wat zijn de ervaringen met Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar? Zo maar een aantal vragen die bij ons naar boven kwamen toen we er over nadachten om zijn cursus te downloaden. Want waarom zou iemand zijn geheim willen onthullen hoe je tot wel 10.000 euro per maand via het internet verdient.

Kloppen de verhalen over het maandelijks passief inkomen genereren, kan ik met een paar uur per dag een inkomen uit het internet halen? Om er achter te komen of Jacko Meijaard betrouwbaar is, hebben we de gok genomen en zijn cursus gekocht.

Je kunt nu tijdelijk de cursus niet voor € 197,- maar voor € 47, – euro kopen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Deze korting is tijdelijk geldig

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet. En hoe ik met 1-2 uur werken per dag 10K per maand verdien met Affiliate Marketing.

Jacko Meijaard

Internetsuccesgids.nl

Ik kan je verklappen dat ik onwijs verrast ben over wat Jacko Meijaard mij allemaal heeft geleerd. Wat dat allemaal is, lees je in deze review!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard ervaringen, is jacko meijaard betrouwbaar? Lees het in de jacko meijaard review

Voordat wij een product kopen waar we twijfels over hebben, willen we eerst weten welk bedrijf of persoon er achter het product zit. In het geval van de affiliate marketing revolutie, is dat Jacko Meijaard.

Toen we zijn naam intypte in Google, kwamen direct zijn websites en social media profielen naar voren. Zoals zijn eigen website internetsuccesgids.nl, maar zijn Facebook, Instagram en hij heeft zelfs zijn eigen Podcast.

Jonge internet ondernemer

Jacko is een jonge internet ondernemer en geboren in 14-02-1991. Hij komt uit Yerseke en heeft een nuchtere Zeeuwse kijk op het leven. Al in zijn tienerjaren kwam hij in aanraking met internet marketing en in plaats van zijn opleiding af te maken of te gaan werken voor een baas, besluit hij om fulltime te gaan ondernemen op het internet.

En dat heeft hem een hoop successen opgeleverd. Uit zijn verschillende affiliate websites haalt hij maandelijks een zeer riant inkomen. Daarnaast helpt hij met zijn cursus. Lees hier de Affiliate Marketing Revolutie review die bedoeld is om internetmarketing enthousiastelingen succesvol te laten worden op het internet. Hij deelde onlangs het verhaal dat hij bijna 7.000 actieve leden heeft in zijn community.

We hebben laatst de Affiliate Marketing Revolutie Review geschreven. Zeker de moeite waard om die ook even te bekijken 😉!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Sommige bezoekers vragen zich af of Jack Meijaard betrouwbaar is. We kunnen daar kort en stellig antwoord op geven.

Geen zorgen, Jacko Meijaard is betrouwbaar.

Deze website is ontwikkeld aan de hand van de tips die komen uit de Affiliate Marketing Revolutie. Zonder dat we hiervoor beschikten over technische kennis of ervaring hadden met het schrijven van teksten. Jacko heeft ons verteld welk website systeem we moesten gebruiken en waar we de mensen konden vinden die goed zijn in het schrijven van teksten.

Daarnaast heeft hij ons wat tips gegeven over hoe we de website duidelijker konden maken en dat heeft na 3 dagen direct de eerste verkoop opgeleverd. Stap-voor-stap zien wij ons maandelijks passief inkomen stijgen en worden daarbij geholpen door Jacko Meijaard zelf.

Naast de bekende cursus, coacht hij ook ondernemers in het 10K programma. Dit is een programma voor mensen die al wat verder zijn met affiliate marketing en behoefte hebben aan het opschalen van de internet business. Verder in dit artikel gaan we daar dieper op in.

Jacko Meijaard in het Algemeen Dagblad (AD)

Het AD merkte zijn business ook op en benaderde hem voor het afnemen van een diepte interview. Jacko verteld in het artikel hoe voor hem het dagelijkse leven er uit ziet en wat hij heeft gedaan om een financieel vrij leven te leiden.

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Citaat uit het AD, 12-03-2018

In het artikel komt naar voren hoe zijn werkweek er uit ziet en want hij doet om zijn bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Hij verteld hier dat zijn eerste commissie pas na 3 maanden binnen kwam. Een commissie van 15 euro.

‘Als ik 15 euro kan verdienen kan ik ook 30 euro verdienen. Het is een kwestie van opschalen. Meer sites.’

Jacko Meijaard

Het opschalen is een belangrijk item in Jacko zijn buiness. En dit leert hij je ook als je aan de slag gaat met zijn Affiliate Marketing Revolutie.

Hoe verdient Jacko Meijaard zijn geld?

Jacko Meijaard haalt zijn inkomen voornamelijk uit zijn affiliate websites en de cursussen die hij aanbiedt. Daarnaast is hij business coach voor internet marketeers en ondersteund hij deze mensen om meer geld te verdienen via het internet.

Affiliate websites

Naar eigen zeggen heeft Jacko zo’n 25 affiliate websites. Op deze website promoot hij andermans producten en ontvangt hij daar een commissie voor. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd.

In zijn nieuwe boek: “De Laptop Lifestyle” verteld hij hoe hij met één laptop, tientallen sites kan onderhouden over heel de wereld. Hij verteld je hoe ook jij deze lifestyle kunt gaan leven.

We hebben het boek gelezen en hebben hier weer tientallen nieuwe inzichten uit gehaald. In de Laptop Lifestyle Review lees je al onze bevindingen en vertellen je of het de moeite waard is om dit boek aan te schaffen. Wil je het boek nu al aanschaffen? Je kunt via hier via deze link het boek met flinke korting bestellen.

Internet succes gids

Zijn belangrijkste website is de Internet Succes Gids. Op deze website kun je van alles lezen over internet marketing. Voor ieder begrip, niche markt of onderwerp is wel een artikel te vinden.

Je vindt hier verschillende onderdelen; zoals een forum, blog, podcast en zijn verhaal hoe hij geld verdient via het internet.

internet succes gids website van jacko meijaard

Ook promoot hij hier zijn belangrijkste product. Een cursus waarbij hij mensen helpt om online geld te verdienen. Dit kan met je eigen hobby zijn, maar ook over vak gespecialiseerde kennis die je hebt.

Affiliate Marketing Revolutie

Met zijn cursus Affiliate Marketing Revolutie verdient Jacko het meeste geld. In deze training leert hij je stap-voor-stap hoe je met affiliate marketing, geld kunt verdienen op het internet.

Er zijn inmiddels meer dan 6.000 mensen die zijn cursus hebben gekocht. Daar gaat de teller behoorlijk goed van lopen! Een klein stukje verder in dit artikel bespreken we wat deze cursus precies inhoudt.

Zelf hebben we goede ervaringen met de AMR en onder andere deze website is volgens het principe van deze digitale cursus gemaakt. In onze Affiliate Marketing Revolutie Review vindt je onze eerlijk mening over de cursus.

Let op, tijdelijke korting!

Laatste update: 2 dagen geleden

Ik zie dat Jacko de prijs van zijn cursus tijdelijk heeft verlaagd. Deze cursus heb ik ook gevolgd en verdien nu honderden euro’s per maand met passief inkomen via het internet. Via de knop hieronder ga je direct naar de exclusieve kortingspagina.

Deze actie is slechts 7 dagen geldig.

Jacko als Business coach in de 10K Club

In de 10K Club fungeert Jacko als business coach voor andere internet ondernemers. Dit zijn vaak mensen die al wat verder zijn met de websites en al inkomsten genereren.

Hij zegt zelf dat de stap van 0 – 1.000 euro, moeilijker is dan de stap van 1.000 – 10.000 euro. Dat komt omdat deze stappen op het beginnen het meeste inspanning met zich meebrengen.

Wat is de 10K Club?

De 10k Club is een internet marketing coaching programma waarin je persoonlijk door Jacko Meijaard wordt gecoacht. Hij helpt je op weg om het doel van 10.000 euro per maand aan inkomsten via het internet te realiseren.

Omdat de vraag naar een persoonlijke businesscoach voor op het internet hoog was, heeft Jacko besloten om een beperkt aantal ondernemers toe te laten tot zijn 10K members Club. Hij coacht deze mensen persoonlijk en helpt ze op weg om de juiste dingen te doen.

De meeste mensen die zijn gestart met dit programma, behalen na 2-3 maanden de eerste resultaten. Na 6 maanden verdienen de meesten al genoeg om minder te hoeven gaan werken bij hun vaste baan. Of doen ze het zelfs zo goed, dat ze helemaal niet meer voor een baas hoeven te gaan werken.

De resultaten zijn hierin natuurlijk verschillend. Iemand kan bijvoorbeeld al na 2-3 maanden een maandinkomen realiseren en 3.000 – 4.000 euro per maand verdienen. Dat komt omdat ze keiharde actie ondernemen en alles in het werk zetten om dit inkomen te realiseren.

Hieronder zie je een 10K Club member die een video heeft opgenomen waarin hij verteld over zijn ervaringen met Jacko als business coach. Hierin krijg je een beeld wat je als lid kunt verwachten.

Zelf zijn we ook lid van de 10K Club en kunnen bovenstaande verhaal alleen maar onderstrepen. Het is erg prettig als je als online marketeer geholpen wordt door een business coach die al vaker met hetzelfde bijltje heeft gehakt.

Jacko verteld je duidelijk op welk punt je zit en waar je naar toe kunt groeien. Hij geeft je geen valse hoop, maar een realistisch beeld hoe jij in het huidige tempo verder kunt groeien. Wij waren van te voren sceptisch of dit een goede investering zou zijn (net als de member hierboven in de video). maar waren na enkele weken al veel verder dan we gedacht hadden. De stap om een clarity call in te plannen, heeft voor ons goed uitgepakt.

Nadat je een Clarity Call hebt gehad met één van zijn business coaches, wordt er beoordeeld of je mee kunt doen met het programma. Jacko wil namelijk enkel met serieuze mensen aan de slag die er echt iets van willen maken en bereid zijn daar keiharde actie voor te ondernemen.

Conclusie: Ervaringen met Jacko Meijaard

Onze ervaringen met Jacko Meijaard zijn louter positief. We kunnen het dan ook iedereen aanraden om met hem aan de slag te gaan. Ben je nog niet thuis in affiliate marketing of denk je wat hulp nodig te hebben, dan raden we je zeker aan om de Affiliate Marketing Revolutie eens te bekijken.

Ben je al helemaal thuis in deze branche, maar kom je niet verder met je websites? Dan is de 10K Club echt iets voor jou! We hebben er zelf veel baat bij gehad.

Review Jacko Meijaard

Chris

Betrouwbaarheid
Bereikbaarheid
Stappenplan
Weg naar financieel vrij leven
Schaalbaarheid

Ervaringen Jacko Meijaard

Wij hebben goede ervaringen met Jacko Meijaard. We hebben zowel de AMR als de 10K Club gevolgd en zijn meer dan tevreden over de hulp die we van Jacko krijgen. Jacko Meijaard is een betrouwbare affiliate marketeer die zijn beloftes ook echt waar maakt.

4.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *