anycoin direct review is het betrouwbaar?

Anycoin Direct review: Is Anycoin Direct betrouwbaar? [upd. 2020]

In deze review over Anycoin Direct geven we antwoord op de betrouwbaarheid van het platform en welke cryptocurrencies je er allemaal kunt kopen, bewaren en verkopen.

De Nederlandse crypto broker is gevestigd in het Brabantse Veghel en kent tientallen werknemers. Het is een grote Nederlandse spelers en kent een degelijk handelsvolume. Het platform richt zich voornamelijk op de beginnende crypto enthousiastelingen die snel en gemakkelijk willen handelen.

Wanneer we de website bekijken en het aanmeld proces volgen, zien we dat alles vlot verloopt en is het duidelijk wat er van je verwacht wordt. Ook het kopen van de crypto’s gaat ons makkelijk af en wanneer we een vraag hadden, kregen we direct antwoord van de klantenservice. Het verkopen ging vlot en we hadden binnen een paar dagen het geld op de bankrekening staan.

Het aanbod is vergeleken met andere brokers wat kleiner. Men kiest er duidelijk voor om enkel de grote cryptocurrencies aan te bieden. Dat is een veilige keuze.

Onze Anycoin Direct ervaringen

We zijn uitermate tevreden als het gaat over de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Alles is overzichtelijk en we konden alles goed vinden. Het kopen gaat erg makkelijk en je wordt stap-voor-stap begeleidt in het proces. Er wordt niets aan het toeval overgelaten en dat is als beginnend crypto enthousiasteling erg prettig.

Anycoin Direct voordelen:

✅ Betrouwbare Nederlandse broker

✅ Fijn om te gebruiken, zeker als beginneling

✅ Fijne helpdesk die je snel van antwoorden voorziet

✅ Overzichtelijk, er wordt niets aan het toeval overgelaten.

Nadelen Anycoin Direct

⛔ Minder aanbod dan bij andere brokers

⛔ Je betaald iets meer dan bij andere (Nederlandse) brokers

⛔ Geen eigen wallet waarin je cryptomunten kunt opslaan

Hoe werkt Anycoin Direct?

anycoin direct account

Het plaftorm van Anycoin direct is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Nadat je een account hebt aangemaakt, kom je terecht in je dashboard. Hierin zie je verschillende tabs, zoals: account, limieten, orders en affiliates & credits. Je kunt hier snel en overzichtelijk zien wat er nog moet gebeuren om zonder limieten te kunnen handelen.

Het cryptocurrency aanbod

Anycoin direct heeft ongeveer 25 cryptocurrencies in haar aanbod. Vergeleken met andere Nederlandse brokers is dat aan de lage kant. Zelf geeft men aan dat ze bewust kiezen voor de betere cryptomunten, om de kans op “delisting” te verkleinen. Delisten wil zeggen dat de cryptocoin om welke reden dan ook niet meer aangeboden wordt.

Met enige regelmaat wordt het aanbod aangescherpt of uitgebreid en worden klanten hiervan op de hoogte gebracht.

anycoin direct aanbod

Hieronder de 6 bekendste cryptocurrencies van Binance:

⚠️ Let op: Lees jezelf altijd goed in voordat je gaat investeren in een bepaalde cryptocurrency. Deze kunnen zeer volatiel zijn. Investeer nooit meer dan je bereid bent om te verliezen!

Kopen bij Anycoin Direct

Boven in het menu staat het kopje waar je de diverse cryptomunten kunt kopen. Je vult hier het aantal munten dat je wilt hebben, of het bedrag dat je er aan uit wilt geven.

Hierna geef je de juiste wallet adres op en ga je verder naar de betaalmethode. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes, zoals iDEAL, Bancontact en SEPA. Je rond je betaling af en je munten worden naar je wallet gestuurd. Dit kan even duren naar gelang de drukte op de blockchain.

anycoin direct kopen

Geld verdienen met Crypto? Volg de GRATIS Crypto Masterclass

Je wilt geld verdienen met Cryptomunten. De harde werkelijkheid is echter dat veel mensen geld verliezen met crypto. Dit komt omdat mensen zich onvoldoende inlezen en er te weinig verstand van hebben.

Om jouw die kennis en strategieën te geven, kun je nu tijdelijk GRATIS onze Crypto Masterclass volgen. Hierin leer je met welke strategieën je geld kunt verdienen met cryptomunten. Met winstgevende tips uit de praktijk.

  • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
  • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
  • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
  • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
  • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!

Slechts 50 plekken beschikbaar

Verkopen via Anycoin Direct

Wanneer je besloten hebt om je cryptomunten uit je wallet te verkopen, heb je de mogelijkheid om dat via Anycoin Direct te doen. Ze geven je dan een wallet adres waar je de munten naar toe kunt sturen en zullen overgaan op uitkeren als de munten binnen zijn. Zij betalen een redelijke prijs voor jouw crypocoins en sturen het geld naar je bankrekening of PayPal account.

Coins voor coins

Sinds 2018 is het mogelijk om je munten ook over te laten zetten naar andere munten. Je geeft dan je huidige wallet adres door en zij zetten de munten om naar een gewenst ander adres van je nieuwe cryptocurrency.

coins voor coins kopen bij anycoin direct

Conclusie: is Ancycoin Direct betrouwbaar?

Anycoin Direct is een serieuze speler op de Nederlandse cryptocurrency markt en bestaat al sinds 2013. Het bied geen groot assortiment aan, maar daarentegen ben je wel verzekerd als beginneling om niet zo maar in een verkeerd project in te stappen.

Het platform is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Het aankopen en verkopen van verschillende cryptomunten gaat vlot en de helpdesk is makkelijk en toegankelijk. Alle gegevens van de eigenaren staan keurig vermeld in het handelsregister en er zijn geen grote hackpogingen bekend.

Wij kunnen dus concluderen dat Anycoin Direct een betrouwbare speler is.

Review Anycoin Direct

Chris

Crypto aanbod
Veiligheid
Transactie fee & Kosten
Klantenservice
Gebruiksvriendelijkheid

Anycoin Direct is betrouwbaar!

Wij hebben goede ervaringen met Anycoin Direct en het platform is eenvoudig te gebruiken. Het aanbod en de fee zijn wat hoog, maar is prima aan te raden voor beginnende crypto investeerders.

3.6

Vertel ons jouw mening over Anycoin Direct:

Alternatieven Anycoin Direct:

Hieronder vindt je verschillende alternatieven voor Anycoin Direct.

Veelgestelde vragen over Anycoin Direct

Hoe kan ik bij Anycoin uit laten betalen?

Er zijn diverse manieren om je crypto’s om te zetten naar andere valuta. Je kunt het uit laten betalen naar je bankrekening of naar PayPal. Stuur je munten toe naar het adres dat je krijgt en je crypto’s worden omgezet naar euro’s.

Wat is de transactie fee bij Anycoin Direct?

De transactiekosten zitten vaak bij Anycoin Direct in de prijs verwerkt. Dit kan per cryptomunt verschillen. Ga uit van een transactiefee van 0,5 tot 2%.

Hoe veilig is Anycoin Direct?

Er zijn in het verleden geen grote hacks gemeld bij Anycoin Direct. We kunnen stellen dat het platform zijn beveiliging goed op orde heeft. Zeker omdat het geen gebruik maakt van hosted wallets. Hierdoor wordt het platform minder aantrekkelijk voor hackers die uit zijn op het geld van het platform en de gebruiker.

Hoe kan ik Anycoin Direct bereiken?

Je kunt Anycoin Direct bereiken via e-mail (support@anycoindirect.eu), telefoon (+31 413 74 71 74) en via de chat. Dit laatste werkt overigens erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *