Raisin review : een slimme manier om geld te besparen

raisin review raisin nul index ventures bij nederlandse banken thrive capital rekening ging redelijk soepel

Op zoek naar een slimme manier om geld te sparen en rente te verdienen op je spaargeld? In deze Raisin review bekijken we dit revelutionaire platform dat spaarders verbindt met kredietverstrekkers en banken over de hele wereld. Met zijn eenvoudige interface en gebruiksvriendelijke functies maakt Raisin het gemakkelijk om je financiën te beheren en de middelen die je hebt geïnvesteerd. Of je nu op zoek bent naar een hoger rendement of wat extra geld nodig hebt, Raisin is de perfecte oplossing voor al je spaar- en leenbehoeften. Dus waarom zou je wachten? Meld je vandaag nog aan en begin slimmer te sparen via Raisin!

Spaar bij banken over heel Europa!

Geschatte leestijd: 14 minuten

Wat is Raisin bank?

thrive capital index ventures spaardeposito openen spaargeld ondergebracht bankrekening storten bij bekende amerikaanse keytrade bank. Niet sparen zónder deposito, ook niet bij renault bank, maar raisin staat

Raisin is een online spaar- en beleggingsbank gevestigd in Duitsland. Met de belofte om klanten de best mogelijke rente te bieden, is Raisin online banking al snel een populaire keuze geworden voor wie op zoek is naar een veilige plek om zijn geld op te slaan. En met meer dan 175.000 klanten en €16 miljard aan deposito’s is het duidelijk dat Raisin een betrouwbare optie is voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat Raisin onderscheidt van een traditionele buitenlandse bank is de focus op transparantie, eenvoud en gemak. Klanten kunnen gemakkelijk rekeningen openen, geld overmaken en hun investeringen volgen via de gebruiksvriendelijke website of app. Bovendien neemt Raisin actief de veiligheid serieus met geavanceerde encryptietechnologie en strikte naleving van de EU-bankregelgeving. Raisin staat voor zeer concurrerende tarieven op spaarrekeningen en leningen, waardoor het een geweldige optie is voor wie op zoek is naar een veilige en betrouwbare digitale bankoplossing.

Hoe werkt Raisin?

keytrade bank spaardeposito openen raisin ervaring onbetrouwbaar overkomen telefonisch verbinding dubbele belasting nederlandse overheid. Geen gespaarde geld instappen aan waardeloze amateurs toevertrouw, ook niet aan oprechte amateurs

Raisin biedt klanten een verscheidenheid aan financiële diensten, waaronder spaardeposito’s en automatisch sparen. Door samenwerkingen met banken over de hele wereld kunnen zij concurrerende rentes bieden op internationale spaardeposito’s.

Met het automatische spaarprogramma kunnen klanten regelmatige overschrijvingen van hun betaalrekening naar een hoogrentende Raisin spaarrekening instellen. Hiermee zouden klanten eerderhun financiële doelen kunnen bereiken.

Daarnaast staat er een team van deskundigen klaar voor persoonlijk advies en hulp bij beleggingsopties. Van sparen voor pensioen tot het plannen van een grote aankoop, via Raisin heeft de instrumenten en middelen om de financiële behoeften van spaarders te ondersteunen.

Hoe Raisin inspeelt op een veranderende wereld

keytrade bank bedrijf staat consequent beveiligde afbeelding eventuele rentestijgingen identificatie voltooien belgisch bijkantoor. Raisin ontvangt en ook in het buitenland via raisnn

De wereld verandert, en de financiën van mensen ook. Of u nu een spaarder bent op zoek naar de beste rente op uw spaargeld of een belegger die ervoor wil zorgen dat het vermogen stijgt. Raisin heeft voor iedereen een oplossing! Met een eenvoudige interface, ontworpen door experts die weten wat ze doen, gaat dit platform je helpen. Zo ben je in staat om lastige financiële beslissingen te nemen waarbij alle facetten vooraf helder zijn.

Slimmer sparen en beleggen

Via Raisin kun je slimmer sparen en beleggen. Zo werkt Raisin samen met Europese investeerders om te zoeken naar de beste rente op leningen of hogere rendementen in aangesloten land. Kies gewoon hoeveel geld je maandelijks op een rekening wilt storten – en vind vervolgens een spaardeposito die het beste rendement kan bieden.

Spaardeposito openen bij de Raisin bank

belgische bijkantoor raisin reviews daarbijven daarbinnen gespecialiseerd europese spaarders ribbit capital, ook van renault bank

Op zoek naar een manier om een hoog rendement op je spaargeld te behalen? Zoek niet verder dan Deposito sparen bij Raisin – Europa’s grootste spaarintermediair met de hoogste spaarrentes in Europa. Met veilige toegang tot aantrekkelijke spaarrekeningen uit de EU kun je er zeker van zijn dat je geld altijd in goede handen is.

Of je nu wilt sparen voor de korte, middellange of lange termijn, Deposito sparen bij Raisin heeft de perfecte oplossing. Met een snelle en eenvoudige registratie die slechts een paar minuten van je tijd vergt, kun je beginnen met sparen bij de bank(en) van je keuze tegen een van de hoogste tarieven in Europa – tot 2,90% per jaar. Bovendien is het met onze intuïtieve vergelijkingstool gemakkelijk om de juiste spaarrekening te vinden voor jouw specifieke behoeften en doelen.

Internationale spaarrekeningen openen via Raisin

ribbit capital europese banken depositorekening openen in de meeste gevallen hoger

Zoek je een manier om veilig te sparen en je geld te laten groeien, terwijl je er toch gemakkelijk bij kunt wanneer je het nodig hebt? De internationale spaarrekeningen van Raisin bieden flexibele opties en zijn eenvoudig te beheren via Raisin. Je hebt al rekeningen vanaf €1,00. Daarnaast kun je profiteren van automatisch sparen, heb je 24/7 online toegang en kun je via de eenvoudige app alles beheren. Daarbij zijn de veiligheid en gemoedsrust die je krijgt een extra reden om met Raisin aan de slag te gaan.

Toegang tot Internationale banken

Met internationale spaarrekeningen van Raisin krijg je toegang tot een groot aantal banken waar je jouw geld op kunt laten renderen. Zo kun je passief geld sparen en je vermogen laten groeien. Deze functies omvatten de mogelijkheid om al vanaf € 1,00 te sparen. Profiteer van hoge variabele rente percentages tot 0,65% per jaar en ga automatisch sparen zonder dat extra registratie of identificatie nodig is bij het openen van aanvullende producten. Bovendien is Raisin, met de gemoedsrust van veilige overboekingen en een vertrouwde klantenservice, de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om zijn geld te beheren.

Hoe veilig is Raisin en is Raisin betrouwbaar?

spaarproducten afsluiten rekening geopend bij europese banken onbekende oorzaak verbroken raisinbank overmaken

Bij financiële instellingen zijn veiligheid en vertrouwen van het grootste belang. Bij Raisin nemen ze die waarden serieus. Het platform voor online bankieren voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en wordt regelmatig gecontroleerd op mogelijke aanvallen of inbreuken.

Wat vertrouwen betreft, biedt Raisin banktegoeden volgens de Duitse wettelijke Depositogarantiestelsel (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken GmbH). Banktegoeden bij Raisin worden tot € 100.000 per klant vergoed. Raisin zet zich in voor een veilige en betrouwbare ervaring voor al haar klanten.

Wordt Raisin gecontroleerd door de AFM (Autoriteit Financiële Markten)?

europese unie via europese richtlijnen rekening geopend bij europese banken extra lokale bronbelasting met eerlijke reviews

Ja, Raisin Bank heeft een Bank vergunning en staat onder toezicht van de AFM en de DNB (De Nederlandsche Bank). Dit geldt ook voor andere Nederlandse banken. Ze hebben sinds februari 2018 een bankvergunning en deze is te vinden onder het nummer: 12045380. Omdat Raisin een vergunning heeft gekregen van de AFM, kunnen Nederlandse consumenten erop vertrouwen dat hun geld veilig is bij dit bedrijf.

Wat zijn de ervaringen van anderen bij Raisin?

deposito aanhoudt blueorange bank opgebouwde rente betreffende bank via raisin rekening, want raisin werkt

Over het algemeen lijken mensen positieve ervaringen te hebben met Raisin. Klanten waarderen de hoge variabele rente die ze krijgen op hun spaarrekeningen, evenals het gemakkelijke en handige platform voor online bankieren. Ze vinden het ook prettig dat Raisin nauwlettend wordt gecontroleerd door financiële toezichthouders als de AFM en DNB, wat hen gemoedsrust geeft.

Als we kijken naar de score op belangrijke websites zien we bijvoorbeeld een Trustpilot score van 4,3 / 5,0. Dit is op basis van ruim 250 reviews en is zeer goed voor een financiële dienstverlener. De score wordt gedrukt door klanten die niet de juiste informatie kunnen vinden of toch iets anders hadden verwacht.

Hoe maak ik account aan?

via raisin rekening euram bank verminderen helpt raisin nederlands depositogarantiestelsel aan een gratis spaarrekening voor spaargeld

Om een rekening bij Raisin aan te maken, ga je eerst naar de website van Raisin en klik je op de knop “Aanmelden”. Je moet ook een wachtwoord kiezen voor je account en twee-factor authenticatie instellen voor extra veiligheid.

Wanneer al je registratie gegevens zijn ingevoerd, klik je op de knop “Account aanmaken” om het proces te voltooien. Je kunt dan inloggen en je Raisin Bank-rekening meteen gebruiken.

Hoe verloopt de identificatie en verificatie?

Bij Raisin zijn identificatie en verificatie vereist voordat je een rekening kunt aanmaken. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die je verstrekt juist is en dat je identiteit wordt geverifieerd. Bij aanmelding vul je het korte registratieformulier in door je persoonlijke gegevens in te vullen, waaronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Kies vervolgens het type rekening dat je wilt openen en geef eventuele aanvullende informatie die nodig is, zoals je identiteitsbewijs of een bewijs van inwoning. Deze informatie wordt vergeleken met openbare databanken om je identiteit te bevestigen. Zodra je account is aangemaakt, kun je inloggen en meteen aan de slag. Je ontvangt ook een bevestigingsmail met instructies voor het activeren van je account en het instellen van twee-factor authenticatie voor extra veiligheid.

Is er een welkomstbonus bij het openen van een Raisin spaarrekening?

Bij Raisin kunnen nieuwe klanten profiteren van een welkomstbonus als ze een rekening openen. Om voor de bonus in aanmerking te komen, moet je een rentedragende spaarrekening openen en er binnen 30 dagen na de opening minstens € 10.000 op storten. De bonus wordt toegepast op je nieuwe rekeningsaldo en wordt gelijk aan de totale rente die je in de eerste zes maanden verdient. Dit kan je helpen je spaargeld te stimuleren en je meer flexibiliteit geven bij het beheren van je financiën.

Hoe kom ik met de klantenservice van Raisin in contact?

zet je gewenste inleg bank zet raisin rekening. openen van een rekening klantenservice adviseerde het belgische keytrade bank

Om in contact te komen met de klantenservice van Raisin kun je de supportlijn van het bedrijf bellen op 020 715 9296 (werkdagen 8:30 – 16:30) of een e-mail sturen naar klantenservice@raisin.nl.

Je kunt een Raisin medewerker ook bereiken via live chat op de website van het bedrijf of via het contactformulier.

Wat is de Raisin app?

De Raisin app is een gebruiksvriendelijk platform waarmee je gemakkelijk onderweg je financiën kunt beheren. Met deze app kun je je rekeningsaldo en transactiegeschiedenis bekijken, geld overmaken tussen rekeningen, betalingen doen, meldingen instellen voor belangrijke activiteiten, en meer. De app is gemakkelijk te gebruiken en komt met een verscheidenheid aan nuttige functies die het beheren van je financiën eenvoudig en gemakkelijk maken. Of je nu onderweg bent of thuis, de Raisin app maakt het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van je financiën en je geld voor je te laten werken.

Wat is de Raisin deposito garantie?

raisin rekening openen van een rekening deposito's positieve indruk gekregen soort marktplaats

De Raisin deposito’s garantie is een programma dat het bedrijf aanbiedt om de deposito’s van klanten te beschermen. Deze garantie beschermt je tegoeden tot een bepaald bedrag in het geval dat de bank failliet gaat of andere financiële problemen ondervindt.

Kom ik in aanmerking voor garantie?

Om voor deze garantie in aanmerking te komen, moet je een rekening hebben bij Raisin Bank en aan bepaalde criteria voldoen, zoals inwoner zijn van de Europese Economische Ruimte of Zwitserland. Als je in aanmerking komt voor de Raisin Depositogarantie is je geld tot € 100.000 beschermd in geval van een onvoorziene gebeurtenis. Deze garantie geeft je gemoedsrust en zorgt ervoor dat je spaargeld veilig is.

Wat is of hoe werkt de Raisin gazamenlijke rekening?

duitse toezichthouder verschillende spaarproducten drie dagen uittrekken nogmaals kopen minimale inleg deposito

Bij Raisin staan ze geen gezamenlijke rekeningen toe. Maar u kunt wel naar een tegenrekening overmaken, dus elke rekening die via onze service wordt geopend.

Dat de eerste naam op uw betaal- of spaarrekening slechts één persoon is; Zij moeten toegang hebben tot en controle hebben over alle fondsen om het ook goed te laten werken! Als er een overeenkomst is tussen beide partijen waarin zij beslissen wie welk deel van hun europees depositogarantiestelsel zal gebruiken, dan valt die specifieke bevoegdheid onder hen beiden.

Maar over het algemeen geldt dat als er iets misgaat met het deel van een van beide partijen nadat de opnametijd is verstreken (of daarvoor) niemand vastzit aan het terugbetalen van meer geld dan nodig is.

Kan ik Raisin ook zakelijk gebruiken?

Zakelijke spaarrekeningen bij Raisin zijn bedoeld voor bedrijven. Deze spaarrekeningen zijn er voor het mkb en zzp’ers. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om geld te sparen voor kortetermijnbehoeften, terwijl je ook rente verdient op je deposito’s. Naast de traditionele zakelijke spaarrekeningen biedt Raisin ook gespecialiseerde rekeningen aan, zoals de SEPA Direct Debit Business-rekening of de Europese IBAN-rekening. Deze rekeningen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven en zijn gericht op het vergemakkelijken van transacties.

Waarom kiezen voor Raisin?

Raisin is een slimme manier om geld te besparen en geeft je de tools geeft om je geld voor je te laten werken, is Raisin een slimme keuze voor iedereen die meer wil sparen en verdienen op zijn spaargeld. Of je nu je financiën onderweg wilt beheren met de handige app of wilt profiteren van speciale functies zoals de depositogarantie, Raisin heeft alles wat je nodig hebt om je geld harder te laten werken. Met geweldige tarieven en een gebruiksvriendelijk platform is Raisin een slimme keuze voor iedereen die zijn spaarpotentieel wil maximaliseren. Dus waarom wachten? Meld je vandaag nog aan en begin slimmer te sparen met Raisin, want Raisen werkt !

Raisin review – Wat zijn de voor- en nadelen?

  • Binnen enkele minuten toegang tot Europa’s grootste spaarbemiddelaar
  • Hoogste spaarrentes in Europa tegen toprentes tot 2,90% per jaar.
  • Vergelijk spaardepositos op de korte, midden en lange termijn.
  • Je kunt altijd bij je spaargeld waardoor je nauwelijks risico loopt.
  • Sparen vanaf 1 euro tegen een rente van 0,65% per jaar.
  • Automatisch sparen mogelijk bij verschillende banken onder één account.

  • Engelstalige klantenservice.
  • Registratie- en verificatieproces kan vlotter.
  • Het is geen ‘echte’ europese bank maar een bemiddelaar met bankvergunning.

Ervaringen Raisin

Chris

Gebruiksgemak
Klantenservice
Functionaliteiten
Werking

Review Raisin Bank

Bij Raisin begrijpen ze hoe belangrijk het is om slimme opties te hebben als het gaat om het sparen van je geld. Daarom bieden zij de grootste spaarintermediair van Europa de hoogste rente in de markt – tot 2,90% per jaar! Of je nu op zoek bent naar spaarmogelijkheden voor de korte, middellange of lange termijn, ze hebben iets dat voor jou werkt, want Raisin werkt echt. Met ons handige platform en eenvoudige registratieproces kun je vanaf 1 euro sparen met weinig risico en een geweldig rendement behalen op je deposito’s.

3.4

Veelgestelde vragen over Raisin Bank

Hieronder vindt je de meestgestelde vragen over buitenlandse bank / Duitse bemiddelaar Raisin.

Is Raisin een bank?

Raisin is geen traditionele duitse bank zoals de meesten dat bedoelen. Ze zijn een bemiddelaar met een bankvergunning.

Wat is raisin voor een bank?

Raisin is een bemiddelaar waar je terecht kunt voor spaardeposito’s en internationale banken rekeningen.

Hoe kan ik een raisin account verwijderen en opzeggen?

Je kunt het beste je account of rekening verwijderen door contact op nemenen met de klantenservice.

Heeft Raisin ook cashbacks?

Nee, er zijn geen cashbacks beschikbaar. Wel vindt je regelmatig een welkomstbonus wanneer je jezelf aanmeld.

Is er een Raisin forum?

Er is geen officieel forum beschikbaar vanuit Raisin. Maar wanneer je in Google zoekt op “Raisin forum” vindt je verschillende websites waar mensen over deze bemiddelaar praten.

Meer reviews over andere financiële producten

Hier vindt je meer reviews over andere brokers en beurzen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *