Wat verdient een Congiërge?

wat verdient een concierge aan salaris

Veel studenten op middelbare scholen willen weten wat een conciërge verdient. En dat is ook niet zo raar, omdat bijna iedere middelbare school één of meerdere conciërges in dienst heeft. 

Laatst sprak ik met iemand die vertelde dat hij conciërge was op de middelbare school waar ik op gezeten heb. Toen ik hem vroeg hoe lang hij al werkzaam was en wat hij ervan vond, begonnen zijn ogen te glinsteren. Hij was nu 5 jaar werkzaam en hij vertelde dat hij veel voldoening haalde uit de werkzaamheden die hij deed. Toen ik hem vroeg of het ook nog veel verdiende, keek hij me vragend aan. Hij zei dat geld niet zo belangrijk voor hem was en dat hij veel meer voldoening haalde uit het optimaliseren van de omstandigheden voor jong volwassenen om zichzelf te ontwikkelen op een onderwijsinstelling. Hij voelde zich een soort leraar, zonder les te geven.

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken hoeveel een conciërge verdient per maand. Ik ben op zoek gegaan en geef hieronder antwoord op de vragen. Heb je zelf nog vragen, aarzel dan niet om ze in de comment section hieronder te stellen.

Wat doet een conciërge?

Een conciërge beheert het gebouw en inventaris van een onderwijsinstelling. Hij of zij zorgt er voor dat de gebouwen in optimale conditie zijn en stuurt reparateurs en schoonmakers aan. Hij of zij beheert alle sleutels van het pand en grijpt in wanneer er tumult is tussen leerlingen.

Daarnaast ziet men er op toe dat alle faciliteiten tiptop in orde zijn om de leerlingen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook bij noodsituaties is de conciërge vaak als eerste van de partij om alles in goede banen te kunnen leiden.

Wat verdient een conciërge?

Een conciërge verdient ongeveer 1.600 tot 2.300 euro bruto per maand aan salaris. Dit is afhankelijk van de onderwijsinstelling en de CAO waar hij of zij binnen valt. Een hoofdconciërge verdient namelijk meer dan een normale en kent ook meer management taken. 

Het is vaak geen fulltime job en men heeft een uitstekende manier om uren met anderen te wisselen. Daarnaast ontvangt men vakantietoeslag en vaak een eindejaarsuitkering.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als conciërge heb je een redelijk salaris, maar je moet wel hoofdconciërge worden met management taken om verder te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in het Onderwijs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *