Wat verdient een Magazijnmedewerker?

wat verdient een magazijnmedewerker aan salaris

Vraag jij jezelf wel eens af wat een magazijnmedewerker verdient, dan ben je hier op de goede plek. Hier lees je namelijk de werkzaamheden, salarissen en opleiding / cursussen met betrekking tot dit beroep. 

Lees dit artikel omdat ik laatst sprak met iemand die dit beroep uitoefent. Hij vertelde over de werkzaamheden die hij moet uitvoeren en welke verantwoordelijkheden hij daarbij kreeg. Toen ik dit verhaal hoorde was ik een beetje verbaasd, ik had namelijk niet verwacht dat er zoveel veiligheidseisen bij kwamen kijken.

Dat heeft mij doen inspireren om eens te onderzoeken wat dit beroep inhoudt. Ik geef je antwoorden op vragen die bij me naar boven kwamen en deze zijn hieronder te lezen. Heb je zelf nog vragen over dit beroep, aarzel dan niet om ze hieronder te stellen.

Welke werkzaamheden heeft een magazijnmedewerker?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de opslag, distributie en het uitleveren van goederen. Je zorgt ervoor dat alle producten netjes opgeslagen staan in de stellingen en verwerkt deze gegevens in het voorraad managementsysteem. 

Daarnaast onderhoud je goede contacten met klanten en leveranciers en zorg je voor een goede afhandeling van de vracht die binnen komt. Vaak ben je bekend met de vrachtwagenchauffeurs en werk je nauw samen met de magazijnmanager.

Hoeveel verdient een magazijnmedewerker?

Een beginnend magazijnmedewerker verdient ongeveer 1.500 euro per maand. Naarmate je meer ervaring opdoet en de leeftijd omhoog gaat, stijgt het salaris naar ongeveer 2.000 euro per maand.

Een hoger salaris dan dit zit er vaak niet in, omdat de verantwoordelijkheden daar niet bij matchen. Als je een hoger salaris wilt, zul je de magazijnmanager moeten worden. Je kunt daarvoor interne cursussen volgen.

Welke opleiding of cursussen moet ik volgen?

Met een MBO niveau 3 diploma in de richting van de logistiek, kun je uit de voeten om magazijnmedewerker te worden. Wanneer je begint met deze functie, kun je al snel met het proces meedraaien en is het mogelijk om in overleg met je leidinggevende, een ontwikkelplan op te stellen. Je kunt er dan zelf voor kiezen in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als magazijnmedewerker heb je een redelijk salaris, maar wil je meer verdienen zul je (interne) cursussen moeten volgen tot bv magazijnmanager. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in de transport wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *