Wat verdient een Logistiek Medewerker?

wat verdient een logistiek medewerker aan salaris?

Laatst kreeg ik de vraag van mijn neefje wat een logistiek medewerker verdient. Toen ik hem vroeg waarom hij dat wilde weten, vertelde hij dat hij interesse had om als bijbaan in een magazijn te gaan werken. Ik kon hem het antwoord niet geven, maar beloofde hem dat ik het voor hem uit ging zoeken. 

Dat heeft mij doen inspireren om het een en ander uit te zoeken over dit beroep. Ik ben het internet gaan afstruinen en heb de vragen hieronder beantwoord. Heb jij nog meer vragen? Aarzel niet om ze in de comment section hieronder te stellen.

Wat doet een logistiek medewerker?

Een logistiek medewerker is iemand die werkt in een magazijn, loods of distributiecentrum. Hij of zij verzorgt alle inkomende goederen, verwerkt deze, slaat deze op en maakte ze weer beschikbaar om te verzenden.

Een aantal van de werkzaamheden zijn:

  • Goederen lossen
  • Goederen opslaan
  • Orders verzamelen
  • Producten stickeren
  • Controleren van orders
  • Verzendklaar maken
  • Voorraad tellen / balansen 

Het is een groot takenpakket wat een logistiek medewerker heeft en veel van die arbeid is redelijk zwaar. Je moet van aanpakken weten en ook (kleine) administratieve werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Wat verdient een logistiek medewerker aan salaris?

Een beginnend logistiek medewerker (assistent) verdient zo’n € 1.400 tot € 1.800 per maand. Naarmate je meer ervaring op doet, kan dat salaris oplopen tot zo’n 2.200 euro bruto per maand. 

Het is afhankelijk van het bedrijf welke secundaire arbeidsvoorwaarden je krijgt. Vaak is het pensioensopbouw, vakantietoeslagen en een percentage van de winst. 

Hoe wordt je een medewerker in de logistiek?

Wanneer je wilt beginnen als logistiek medewerker is een MBO opleiding vaak voldoende. Je leert de basis knepen van het vak en leert hoe je orders moet verwerken. Wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen, kun je ook je heftruckcertificaat halen of een bijpassende opleiding volgen.

Uiteindelijk kun je magazijnbeheerder worden of leiding geven aan een team met medewerkers. Je zult hiervoor een aantal management cursussen moeten volgen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als logistiek medewerker heb je een redelijk salaris, maar je moet wel veel ervaring hebben om verder te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen in de transport wereld of in de fabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *