Wat verdient een Deurwaarder?

Veel mensen vragen zich af wat een deurwaarder verdient. En dat is ook niet zo raar, want mensen die nog geld tegoed hebben van anderen, schakelen wel eens een deurwaarder in. Dit gebeurd voornamelijk wanneer mensen anderen in gebreke stellen, dit kan zijn dat ze een betalingsachterstand hebben of gewoon weigeren te betalen. 

Het was voor mij altijd een vaag beroep, je hoorde wel het een en het ander maar ik heb me er nooit in verdiept. Totdat ik iemand sprak op een feestje die vertelde dat hij een zelfstandige deurwaarder is. Ik vroeg hem naar zijn werkzaamheden en waar hij dan zijn salaris mee verdient. Hij vertelde me vanalles en het was veel uitgebreider dan ik dacht. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken wat een deurwaarder precies doet en wat hij verdient. Ik ben op zoek gegaan naar de antwoorden op vragen die ik mezelf stelde en deze zijn hieronder te lezen. Als je zelf nog vragen hebt, aarzel dan niet om ze onderaan dit artikel te stellen. Wie weet ga ik er mee aan de slag en vindt je het antwoord van jouw vraag hier op deze pagina.

Wat is een deurwaarder?

Als deurwaarder ben je een ondernemer en gerechtsambtenaar in één. Je zorgt er voor dat mensen gedagvaard worden, maakt aktes op, neemt juridische stukken op en kun je vonnissen uitvoer leggen. 

Daarnaast ga je bij mensen langs die een betalingsachterstand hebben om beslag te leggen op verschillende spullen. Je incasseert de schulden namens personen of bedrijven en gedagvaard mensen naar de rechtszaal. Daar spreekt een rechter het vonnis uit.

Wat verdient een deurwaarder aan salaris of commissie?

Een beginnend deurwaarder ontvangt een startsalaris van ongeveer 2.200 euro per maand. Naarmate je meer ervaring op doet kan dat salaris stijgen tot wel 6.000 euro per maand. Dit is voor mensen die in loondienst zijn. Een zelfstandig deurwaarder krijgt betaald per klus die hij of zij aanneemt. Dit is vaak tegen een hoger tarief en kan daardoor erg lucratief zijn.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als deurwaardere heb je goed salaris, maar je hebt wel meer ervaring nodig om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere juridische beroepen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *