Hoeveel verdient folders bezorgen per maand?

hoeveel verdient folders bezorgen per maand aan salaris

Veel jongeren vragen zich af wat een folder bezorger per maand verdient. En dat is ook niet zo gek, want folders bezorgen is een van de meest gangbare bijbaantjes die iemand onder de 18 jaar kan hebben.

Veel mensen zijn namelijk begonnen met het bezorgen van de wekelijkse of maandelijkse folders om een extra zakcentje bij te verdienen. Uren door weer en wind om de folders maar bezorgd te krijgen. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens te checken wat een folder bezorger nou per maand aan salaris verdient. Ik ben gaan zoeken op het internet en heb het antwoord hieronder geformuleerd. Heb je zelf nog vragen omtrent dit beroep? Aarzel dan niet om ze hieronder te stellen.

Hoeveel verdient folders bezorgen per maand aan salaris?

Iemand die folders bezorgd kan zo’n 100 – 150 euro per maand bijverdienen met een paar uurtjes werk in de week. Dat is voor iemand die de leeftijd van 18 jaar nog niet gehaald heeft, helemaal niet zo gek. Je verdient zo’n 20 tot 25 euro per week met een paar uurtjes werk. In een maand gaan gemiddeld iets meer dan 4 weken, dus dan kun je zelf berekenen hoe hoog je salaris is.

Vaak wordt deze bijbaan ook gecombineerd met een andere bijbaan als bezorger of afwasser. Zo hebben jongeren toch de mogelijkheid om de gave spullen te kopen die ze graag willen hebben.

Het blijkt zelfs dat de meeste miljonairs op de wereld zijn begonnen met afwassen of kranten/folders bezorgen. Ze geven zelf aan dat ze “hard” zijn geworden door deze bijbaantjes en niet zomaar op zullen geven.

Hoe wordt je folderbezorger?

Vaak krijg je, al dan niet toevallig, een folder in de bus waarin ze aangeven op zoek te zijn naar bezorgers. Ook in de lokale krant kun je vaak van dit soort advertenties vinden. Je hoeft enkel met die mensen contact op te nemen om te kunnen beginnen.

Vaak is een sollicitatie niet eens nodig, omdat het verloop binnen dit beroep vrij groot is. Mensen hebben deze bijbaan vaak maar maximaal 3 jaar, voordat ze aan een andere (bij)baan beginnen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als folder bezorger kun je niet zoveel verdienen en je moet de folders ook met slecht weer bezorgen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen bij de Post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *