Wat verdient Sven Kramer?

wat verdient sven kramer aan salaris en inkomen? Check het vermogen van Sven Kramer

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je wilt weten hoeveel Sven Kramer verdient aan salaris en inkomen. En dat is ook niet zo gek, want Kramer is één van de bekendste Nederlandse schaatsers en heeft al veel prijzen op zijn naam staan.

Vaak reizen fans uit Nederland heel Europa of de wereldover om Sven te zien schaatsen. Het Nederlandse schaatsteam behoort tot de besten ter wereld en wordt overal alom geprezen.

Dit inspireerde ons om eens uit te zoeken wat je hier nou mee kunt verdienen. We geven antwoord op de vraag wat zijn salaris is en onthullen hieronder ook zijn geschatte vermogen.

Wat verdient Sven Kramer aan salaris en inkomen?

Het salaris van Sven Kramer wordt geschat op zo’n € 850.000, – per jaar. Dat is bijna een maandsalaris van 71.000 euro! Niet slecht voor iemand die iedere dag met zijn hobby bezig is.

Per week ontvangt hij ongeveer 17.500 euro op zijn rekening, dat is omgerekend zo’n 3.1000 euro per dag! Om je een helder beeld te geven hoeveel dit is, hebben we hier hieronder nog even in een overzichtelijk lijstje geplaatst.

TijdseenheidInkomen
Jaar€ 850.000, –
Maand€ 71.000, –
Week€ 17.500, –
Dag€ 3.100, –
Uur€ 130, –

De salarissen van schaatsers hebben een vogelvlucht genomen omdat commerciële partijen de schaatswereld hebben overgenomen. Blijkbaar kijken zoveel Nederlandser naar het schaatsen, dat deze partijen zo’n duizelingwekkend salaris kunnen ophoesten.

Sponsorinkomsten

Naast zijn vaste inkomen aan salaris, verdient Sven Kramer ook nog geld met sponsoring. Regelmatig zie je hem in reclamespots voorbij komen of is hij groots afgedrukt op verschillende billboards. De precieze hoogte van zijn sponsorinkomsten zijn niet bekend. Maar we staan er niet raar van op te kijken als zijn totale jaarinkomen boven de 1 miljoen euro uitkomt.

Wat is het vermogen van Sven Kramer?

Er wordt geschat dat het vermogen van Sven Kramer ongeveer 9 miljoen euro is. Dit vermogen deelt hij samen met zijn partner Naomi van As, een bekende hockeyster.

Hij bezit meerdere huizen en rijdt in dure auto’s. Ook op de vakanties wordt niet bezuinigd.

Wat een geld verdient Sven Kramer he! Maar daar moet hij dan wel heel veel leuke dingen voor laten liggen. Hij vergt iedere dag het uiterste van zijn lichaam om topfit te blijven.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als schaatser heb je een redelijk salaris, maar je moet wel bij de Nederlandse topschaatsers horen om een goed salaris te krijgen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

  • Wat verdient Sven Kramer?
    Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je wilt weten hoeveel Sven Kramer verdient aan salaris en inkomen. En dat is ook niet zo gek, want Kramer is één van de bekendste Nederlandse schaatsers en heeft al veel prijzen op zijn naam staan. Vaak reizen fans uit Nederland heel Europa of de wereldover om […]
  • Wat verdient een Schaatser?
    Toen ik laatst in de trein naar Leeuwarden zat, was heel de coupé gevuld met Nederlandse fans. Zij stapten allemaal in Heerenveen uit om naar het schaatsen te gaan kijken. De treinmachinist wenste de mensen veel plezier en het Thialf stadion zat helemaal vol met schaats-fans. Omdat daar de Nederlandse Kampioenschappen werden gereden.  Nederland is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *