Rijk worden via het internet? 7 manieren om online geld te verdienen.

online geld verdienen en rijk worden via het internet

Online geld verdienen via het internet is HOT! Dat mensen wereldwijd verknocht zijn aan het internet is een vaststaand feit. Als het gaat om geld verdienen blijkt men zich echter vast te houden aan het klassieke beeld waarbij fysiek op locatie geld wordt verdiend. Als een ‘loonslaaf’ ruilen mensen op dagelijkse basis massaal hun kostbare tijd in voor wat extra munten.

Dit gebeurt terwijl het internet oneindig veel mogelijkheden biedt om serieus geld te verdienen in veel minder tijd. Wellicht weet je dat het internet veel mogelijkheden biedt, maar ben je bang dat alles straks uitloopt in één grote flop. Vrees je dat online geld verdienen niet betrouwbaar is? Wat als het niet voor je is weggelegd? Zonder salaris zitten wil natuurlijk niemand. Pak je het echter goed aan, dan hoef je hier niet voor te vrezen. Wat goed aanpakken inhoudt? Hieronder lees je de 7 beste manieren waarop je geld kunt verdienen via het internet.

7 manieren om online geld te verdienen

Als je online geld wilt verdienen en rijk wilt worden via het internet, zijn er verschillende manieren om dit te kunnen bereiken. Voor alle manieren geldt dezelfde basis voorwaarde. Een goede dosis doorzettingsvermogen. Zonder doorzettingsvermogen gaat het je niet lukken en zal jouw idee in schoonheid sterven.


1. Affiliate marketing

Affiliate marketing staat met stipt op 1. Dit is namelijk één van de meest realistische en makkelijke manieren om geld te verdienen via het internet.

Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van links of verwijzingen naar een bepaalde website. Als iemand via jouw link wat op die website koopt, krijg jij een mooie commissie.

Ook al gaat het om kleine producten; als deze herhaaldelijk worden gekocht stapelen de winsten op. Geen omzet, maar PURE WINST.

geld verdienen via het internet met affiliate marketing

2. Webshop

Een fysieke winkel starten is tegenwoordig nog maar amper rendabel. Geld verdienen via een online webshop daarentegen, is goed mogelijk.

Het is belangrijk om je te focussen op één relevante niche, zodat je niet in een verzadigde markt terecht komt. Geld verdienen online met een webshop doe je door enerzijds goede producten te leveren en door anderzijds je marketing op orde te hebben.

Vergeet echter niet om tijd te steken in zaken als je klantenservice.

online geld verdienen met een webshop

3. Beleggen

Beleggen kan heel rendabel zijn, kijk maar naar Warren Buffet. Beleggen is een vaardigheid voor het leven, wat je op termijn veel geld kan opleveren.

Bepaal voor jezelf hoeveel risico je wil nemen. Beleg je met een lange horizon voor een vervroegd pensioen of ben je eerder voorstander van het ‘snelle geld’ dat je kunt verdienen met CFD’s?

Let altijd op, beleggen brengt risico’s met zich mee.

geld verdienen met beleggen

4. Social media

Sociale media zijn hot en trending. Veel ‘influencers’ verdienen op dagelijkse basis ontzettend veel geld met het promoten van bepaalde producten en het tonen van advertenties.

Vaak zijn dergelijke werkzaamheden gebaseerd op het eerder benoemde principe van affiliate marketing.

Door consistent content te produceren en te publiceren, werk jij jezelf rustig omhoog in de ladder van influencers.

geld verdienen met social media

5. Bol.com

Bol.com is als het ware een verzamelplaats voor verkopers om hun producten te verkopen.

Door je producten op Bol.com te plaatsen zorg je voor een ijzersterke exposure. Dit wil zeggen dat veel mensen je producten te zien krijgen als je ze op Bol.com zet.

Heel veel producten op Bol.com zijn afkomstig van externe verkopers die flinke bakken aan geld verdienen via deze website.

Geld verdienen met bol.com

6. Crypto

Cryptocurrencies zijn digitale valuta die helemaal van deze tijd zijn. Investeren in crypto is door het verminderde vertrouwen in het centrale financiële systeem dan ook geen slecht idee.

Mensen die bijvoorbeeld enkele jaren geleden voor de grap wat Bitcoins kochten, kunnen zichzelf nu rijk rekenen.

Deze mensen genieten nu optimaal van het leven door het simpelweg tijdig aankopen van wat crypto’s.

geld verdienen met cryptocurrencies

7. Dropshipping

Het houden van een fysieke voorraad met betrekking tot de producten die je verkoopt lijkt een ouderwetse methode te zijn.

Door gebruik te maken van dropshipping hoef je geen voorraad te hebben en worden producten direct verstuurd vanuit de leverancier.

Het is dan ook een ideale wijze van verkopen voor de startende ondernemer die op zoek is naar wat extra geld.

geld verdienen met dropshipping

Start vandaag nog met online geld verdienen

Is online geld verdienen wel betrouwbaar? Ja, online geld verdienen is heel betrouwbaar. Het is zinloos om te denken dat alleen anderen het kunnen. Ook kapitaalkrachtige succesvolle ondernemers zijn immers ooit bij het absolute nulpunt begonnen.

Wil je tijdens een ritje op de snelweg alleen maar je ogen uitkijken op de mooie auto’s die langsrijden, of rijd je liever zelf een dikke koets? Dit is het moment om te beginnen met het verdienen van geld online, nu kun je nog profiteren van de opkomst van het internet.

De beste manier om rijk te worden via internet

En eerlijk is eerlijk. Optimaal profiteren doe je middels affiliate marketing. Het is praktisch de meest effectieve manier om snel veel geld te verdienen via het internet. Het leuke is: iedereen kan het. Dus stop met luieren, chips eten en dromen en schaf vandaag nog een affiliate marketing cursus aan.

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Andere manieren om geld te verdienen: