Wat verdient Nieky Holzken?

Nieky “The Natural” Holzken is een Nederlandse super middengewicht kickbokser en professionele bokser geboren op 16 december 1983. Nieky Holzken “The Natural” is de voormalige Glory kampioen weltergewicht, hij is ook tweevoudig Europees Muay Thai kampioen en de K-1 MAX Scandinavië 2006 toernooikampioen.

Sinds 1 augustus 2020 staat hij door Combat Press op de 7e plaats van het weltergewicht van de wereld.

Nieky Holzken was een Glory kampioen weltergewicht en een middengewicht kickbokser. Hij is beroemd om zijn tweevoudige Europese Muay Thai-winnaar en ook om de winnaar van het K-1 MAX Scandinavia 2006-kampioenschap.

Vroege leven

Geboren in Beek en Donk, Nederland. Zijn nationaliteit is Amerikaans en etniciteit is Europees. Hoewel we weinig informatie hebben over zijn vroege leven. De ouders van Holzkens gingen uit elkaar toen hij nog een baby was, eerst woonde hij bij zijn moeder en stiefvader, maar hun relatie liep op hol en hij moest verhuizen en woonde bij zijn grootmoeder die grote invloed op hem had.

Volgens The Natural was ik een klein beetje een probleemkind toen ik heel jong was. Ik werd van school getrapt, maar dat kwam omdat mijn situatie thuis niet erg goed was.

Het maakte me toen boos en emotioneel, ik wilde daar niet opgroeien, dus het was beter om bij mijn vader in het huis van mijn grootouders te gaan wonen.

Het vermogen van Nieky holzken zorgde ervoor dat hij op 16-jarige leeftijd met school stopte om zijn droom in vechtsporten na te jagen
Nieky Holzken heeft een ideaal sportman-figuur gekregen met een lengtestatus van 6 ft (1,83 inch) en zijn totale lichaamsgewicht zal 77,1 kg zijn. Hij heeft ook een donkere kleur haar en donkere ogen. bruin.

Nieky holzken beroepsleven en carrière

Gedurende zijn hele carrière verliet hij zijn K-1 om een ​​groot optreden te creëren op 26, 20 en 6 november in de K-1 World MAX Noord-Europese kwalificatie in Stockholm, Zweden.

De overwinning kwalificeerde hem voor de K-1 World MAX 2007 Final Elimination, waar hij was gecoördineerd in tegenstelling tot de grootste K-1 MAX-winnaar Buakaw Por. Pramuk.

Hij verloor de strijd door constante keuze. Bovendien was hij bij het conflict bij SLAMM !! Soema Na Basi IV: Londt vs Adegbuyi in Paramaribo, Suriname op 8 augustus 2013, trok zich echter terug om niet nader genoemde redenen. Aanvankelijk was hij van plan om Marc de Bonte te bestrijden tijdens de Glory 13: Tokyo Welterweight World Championship Tournament halve finale in Tokio.

Op 6 februari 2015 was het Nieky holzken vermogen een beetje een één-nacht, vier-man weltergewicht-wedstrijd bij Glory 19 om te bepalen dat de volgende titel zou worden veroverd.

Wat is het salaris van Nieky Holzken?

Nieky Holzken heeft geen vast salaris en zijn inkomen wordt aan de hand van zijn wedstrijden en andere inkomsten vastgesteld. Hij is bijvoorbeeld bezig met Facebook, Instagram en Twitter. Hij heeft meer dan 49.000 volgers op Facebook, 18.000 volgers op Twitter en 136.000 volgers op Instagram.

Er wordt geschat dat Nieky Holzken een jaarsalaris heeft van ongeveer €500.000 per jaar.
Disclamer: Nieky Holzken netto waarde vermeldt hier worden berekend op basis van combinatie sociale factoren. Gebruik het alleen als leidraad en het werkelijke inkomen van Nieky Holzken kan erg verschillen van wat we hier hebben.

Volgens de laatste YouTube-statistieken op 27-10-2020 heeft Nieky Holzken een totaal aantal videoweergaven van 388 duizend op het YouTube-kanaal en heeft Nieky Holzken 4,54 duizend abonnees op hetzelfde YouTube-kanaal.

Dat wil zeggen dat The Natural ook geld verdient op Youtube, dit is eigenlijk niet zo moeilijk in te schatten dat Nieky holzken salarisinkomen is.

Wat is het vermogen van Nieky Holzken?

Het vermogen van Nieky Holzken wordt geschat op ongeveer 5 miljoen dollar. En dat is groeiende! Want als je eenmaal weet hoeveel geld Nieky Holzken elke dag verdient, is het veel gemakkelijker om de nettowaarde van Nieky Holzken op YouTube te schatten! D

us, op basis van de statistieken voor zijn YouTube-kanaal, is het totale aantal videoweergaven ongeveer 388 duizend, wat betekent dat Nieky Holzken al ongeveer $ 387,00 ~ $ 774,00 US dollars heeft verdiend op YouTube!

Disclamer: het bedrag van het YouTube-salaris van Nieky Holzken en het YouTube-nettowaarde van Nieky Holzken zijn slechts een schatting op basis van openbaar beschikbare informatie over de inkomstenprogramma’s van YouTube, het is in geen geval nauwkeurig.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Wat een geld verdient Nieky Holzken! Maar daar moet hij wel heel hard voor werken. Je zou toch denken dat het minder lastig moet zijn om geld te kunnen verdienen. En dat is het ook!

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

 • Wat verdient Nieky Holzken?
  Nieky “The Natural” Holzken is een Nederlandse super middengewicht kickbokser en professionele bokser geboren op 16 december 1983. Nieky Holzken “The Natural” is de voormalige Glory kampioen weltergewicht, hij is ook tweevoudig Europees Muay Thai kampioen en de K-1 MAX Scandinavië 2006 toernooikampioen. Sinds 1 augustus 2020 staat hij door Combat Press op de 7e […]
 • Wat verdient Floyd Mayweather?
  Veel mensen vragen zich af wat Floyd Mayweather verdient. En dat is ook niet zo gek. Want of de beroemde boxer van plan is om met pensioen te blijven of niet, hij heeft een buitengewone carrière achter de rug. Mayweather is een van de meest succesvolle, best betaalde en controversiële atleten aller tijden. In dit […]
 • Wat verdient Badr Hari?
  Veel mensen zijn benieuwd wat Badr Hari verdient. De bekende boxer heeft al heel wat knock outs op zijn naam staan en is één van de meest succesvolle boxers. Samen met zijn geduchte concurrent Rico Verhoeven zijn het 2 van de belangrijkste spelers in de huidige box wereld. De Nederlander met marokkaanse roots is in […]
 • Wat verdient Rico Verhoeven?
  Veel mensen willen weten wat Rico Verhoeven verdient en wat zijn vermogen is. Want denken we aan aan Nederlandse vechtersbazen, dan komt de naam Rico Verhoeven bij velen direct naar boven. Rico knokt zich van de ene naar de andere overwinning en hiermee verdient de Brabander behoorlijk wat knaken. Hij wordt ook vaak geassocieerd met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *