Wat verdient Martin Garrix?

wat verdient martin garrix aan salaris en vermogen

Veel mensen vragen zich af wat Martin Garrix verdient. Hij is één van de bekendste DJ’s in de wereld maar wel een gewone jongen uit Nederland. Veel mensen zijn geïntrigeerd door zijn verdiensten, zijn echte naam en ook welke optredens hij allemaal heeft over de hele wereld. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens nader uit te gaan zoeken wat het inkomen is van deze bekende DJ en wat hij aan vermogen heeft. Ik geef antwoord op vragen die bij me naar boven kwamen en deze zijn hieronder te vinden. Heb je zelf nog vragen over deze DJ? Aarzel dan niet om ze onderin het commentaar gedeelte te stellen.

Wie is Martin Garrix?

Martin Garrix is niet de echte naam van de artiest. Het is een artiestennaam. De echte naam van de bekende DJ is Gerard Garritsen. Hij is op 14 mei 1996 geboren en bekend geworden met de single Animals.

Animals verscheen 19 juni 2013. Hierna ging alles zeer hard. Er zijn verschillende singles en hits verschenen. Ook de hit single In the Name of Love zat hierbij. Hij is maar liefst twee keer tot de populairste DJ in de wereld benoemd. 

Wat verdient Martin Garrix aan salaris?

Hoeveel verdient Martin Garrix? Natuurlijk is dit een vraag waar je graag een antwoord op wilt hebben. Volgens Forbes magazine verdient hij maar liefst 11 miljoen euro per jaar.

Dit geld verdient hij met DJ’en maar ook met royalties die hij krijgt vanuit de muziek die hij gemaakt heeft. Hoeveel dat precies is, kunnen we helaas niet zeggen. Om je een beter beeld te geven over het duizelingwekkende bedrag dat hij per jaar verdient, hebben we het hieronder even in een lijstje gezet:

TijdseenheidInkomen Martin Garrix
Inkomen per jaar€ 11.000.000, –
Salaris per maand€ 916,666, –
Inkomsten per week€ 211.538, –
Verdiensten per dag € 30.136, –
Loon per uur € 1.255, –
Inkomen per minuut€ 21, –
Verdiensten per seconden€ 0,35

Hij is dus een ware grootverdiener. Het is een DJ welke stevig aan de weg timmert.

Vermogen van Martin Garrix? 

Quote maakte in 2017 bekend dat Martin Garrix in de top 100 van de rijkste Nederlanders is gekomen. Hij heeft er een plekje bemachtigd. Hij verscheen er op de 39e plek van de Quote 500. Een mooie notering. Volgens Quote had hij een vermogen van 14 miljoen euro

De best verdienende DJ’s in de wereld 

Naast de vermeldingen in de Quote en Forbes staat hij ook in de lijst van best verdienende DJ’s in de wereld. De lijst ziet er momenteel als volgt uit: 

  1. Calvin Harris met een inkomen van 41,7 miljoen euro.
  2. The Chainsmokers met een inkomen van 39,5 miljoen euro.
  3. Tiësto met een inkomen van 28,7 miljoen euro.
  4. Steve Aoki met een inkomen van 24,3 miljoen euro.
  5. Marshmello met een inkomen van 20 miljoen euro.
  6. Zedd met een inkomen van 19,1 miljoen euro.
  7. Diplo met een inkomen van 17,4 miljoen euro.
  8. David Guetta met een inkomen van 13 miljoen euro.
  9. Kaskade met een inkomen van 11,7 miljoen euro.
  10. Martin Garrix met een inkomen van 11,3 miljoen euro.

Je ziet zelfs dat bekende DJ’s als Armin van Buuren niet in de top 10 lijsten ter wereld staan. Zo groot is de DJ scene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *