Wat verdient Linda de Mol?

Veel mensen willen weten wat Linda de Mol verdient. Zoals waarschijnlijk veel van jullie al weten is ze een van de bekendste Nederlandse televisiepresentatrice. Ze staat voornamelijk bekend als de presentatrice van het programma Ik hou van Holland, wat een groot deel van Nederland kijkt. Verder speelt ze ook als actrice in films en series. Ze speelt onder andere in de bekende serie Gooische Vrouwen.

Ook zullen veel jongeren haar herkennen van het vrouwentijdschrift Linda, wat één van de bestverkopende tijdschriften in Nederland is. Deze vrouw wordt zeker gezien als een bekende Nederlander, en verdient daarom wel iets meer dan een gemiddelde Nederlander, maar hoeveel is het salaris Linda de Mol? Een paar duizend? Een paar ton? Een paar miljoen? En hoeveel dan haar vermogen?

Wat verdient Linda de Mol aan salaris en inkomen?

Linda de Mol verdient ongeveer één miljoen euro per jaar. Dat is zeker niet een normaal salaris van de gemiddelde Nederlandse burger. Door haar titel als bekende Nederlander en haar rol in de wereld van film, serie en televisie, heeft haar salaris het over de jaren heen ook ver geschopt. Met het bedrag wat Linda in één jaar verdient kan ze de rest van haar leven het mee doen, en zelfs op vakantie gaan.

Echter denken veel mensen dat haar status in de wereld van bekende Nederlanders alleen te danken is aan haar achternaam, maar dit is zeker niet het geval. Net als haar broer Johnny jr. de Mol heeft ze het allemaal zelf voor elkaar gekregen. Niemand heeft ervoor gezorgd dat haar interesses in de wereld van mode en televisie zouden liggen.

Vermogen Linda de Mol

Er wordt geschat dat het vermogen van Linda de Mol ongeveer 35 miljoen euro bedraagt. Om alles op een rijtje te hebben wat vermogen nou precies inhoudt moeten we het een en het ander even uitleggen.

Het vermogen van een persoon is het aantal geld wat die persoon te besteden heeft, of te wel wat diegene allemaal op zijn bankrekeningen heeft staan in zijn geheel. Het vermogen Linda de Mol is voor de meeste mensen waarschijnlijk wel even schrikken. Echter loopt Linda niet over haar vermogen op te scheppen op de televisie of in het dagelijks leven. Ze is blij dat ze niet zonder geld hoeft te leven, zoals een groot deel van de wereld dat wel moet, maar het had iedereen kunnen zijn die nu in haar schoenen staat.

Ze noemt het een vorm van mazzel, en aan haar salaris en vermogen te zien is die mazzel niet zo’n klein beetje ook. Echter voelt ze wel enige vorm van ‘rijkdom schaamte’, ze vindt namelijk dat ze wel haar best heeft gedaan om te komen op de plek waar ze nu is, maar ze heeft er niet zo hard voor gewerkt als iemand met een droom om bijvoorbeeld chirurg te worden.

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *