Wat verdient Lewis Hamilton?

wat verdient lewis hamilton aan salaris en vermogen

Veel raceliefhebbers willen weten wat Lewis Hamilton verdient. Net als zijn concurrent Max Verstappen heeft Lewis Hamilton echt een riant jaarsalaris. 

Een van de meest succesvolle formule 1 coureurs uit Engeland heeft al heel wat race overwinningen achter zijn naam staan. Hij is al een aantal keer kampioen geweest en een sierraad voor de racesport. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens te onderzoeken wat Lewis Hamilton verdient per jaar. Ik ging op zoek naar zijn jaarinkomen en zijn vermogen. Het is veel meer dan je denkt. Je leest alle bevindingen hieronder. 

Wat verdient Lewis Hamilton per jaar?

Het precieze salaris van Hamilton wordt niet bekendgemaakt, maar specialisten schatten in dat Lewis Hamilton ongeveer 45 miljoen euro per jaar verdient! Dat is een dijk geld waar je U tegen zegt. We hoeven dan ook niet bang te zijn dat Hamilton ooit nog eens in geldproblemen komt. 

Naast zijn salaris, heeft hij ook nog vele sponsorcontracten. Volgens Forbes levert dat nog eens 7 miljoen per jaar extra op. Dat is een totaal inkomen van 52 miljoen euro per jaar!

Door zijn overwinningen op het circuit en zijn sponsorcontracten houdt Lewis hier een enorm vermogen aan over.

Wat is het vermogen van Hamilton?

Er wordt geschat dat het vermogen van Lewis Hamilton 200 miljoen euro bedraagt. Dit geld heeft hij niet alleen maar op de bank staan. Hij heeft verschillende vastgoed investeringen lopen en heeft onlangs zijn eigen kledinglijn begonnen. 

Hier gaat wat geld in zitten, maar we verwachten dat hij met de juiste mensen om hem heen ook dit tot een groot succes kan brengen.

Volgens verschillende finance bladen is Lewis Hamilton een van de rijkste coureurs ter wereld. Met zo’n vermogen vinden we dat ook geen gekke gedachte. Een nadeel aan zijn naam en faam is dat hij nooit normaal over straat kan gaan zonder dat hij herkent wordt. Dus het leven van een TV ster gaat niet altijd over rozen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als Formule 1 coureur heb je een riant salaris, maar je moet wel 1 van de beste coureurs ter wereld zijn om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen voor jou kan generen.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere Formule 1 coureurs:

  • Wat verdient Charles Leclerc?
    Veel mensen willen weten wat Charles Leclerc verdient. En dat is ook niet zo gek, want naast Max Verstappen en Lewis Hamilton is Charles Leclerc één van de beroemdste formule 1 coureurs. En dat deze coureurs veel geld verdienen, dat is algemeen bekend. Maar het verschil tussen de topcoureurs en de anderen is erg groot. […]
  • Wat verdient Lewis Hamilton?
    Veel raceliefhebbers willen weten wat Lewis Hamilton verdient. Net als zijn concurrent Max Verstappen heeft Lewis Hamilton echt een riant jaarsalaris.  Een van de meest succesvolle formule 1 coureurs uit Engeland heeft al heel wat race overwinningen achter zijn naam staan. Hij is al een aantal keer kampioen geweest en een sierraad voor de racesport.  […]
  • Wat verdient Max Verstappen?
    Onze jongste nationale held Max Verstappen heeft nu al een topsalaris. Volgens ingewijden is hij nu al een van de best verdienende coureurs van het Formule 1 circuit. Toppers als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel verdienen ongeveer dertig à veertig miljoen euro per jaar. Qua salaris komt de Limburger nog niet bij dit duo in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *