Wat verdient Frans Timmermans?

salaris en vermogen frans timmermans

Het salaris van Frans Timmermans heeft in zijn leven en carrière verschillende momenten gehad waarop het hoger, maar ook wel eens wat lager was. Frans Timmermans is een bekende politicus, maar daarnaast ook een diplomaat en sinds eind 2019 eurocommissaris en de eerste voorzitter van commissie-Von der Leyen. Timmermans heeft aardig wat gedaan in de politiek. Zo was hij onder andere minister van buitenlandse zaken van november 2012 tot en met oktober 2014. Ook is hij een tijdje de staatssecretaris geweest van Europese zaken. Door de jaren heen heeft Timmermans met zijn diverse banen en functies een goed vermogen kunnen opbouwen.

Salaris Frans Timmermans

Het salaris van Frans Timmermans ligt als vice-voorzitter in de Europese commissie op zo’n € 300.000, – per jaar. Om precies te zijn gaat het om 298.224 euro. Er zijn echter ook aanwijzingen dat Frans Timmermans ook regelmatig te maken kreeg en krijgt met diverse toeslagen. Deze toeslagen zorgen er uiteraard voor dat zijn inkomsten groter worden. Omdat Timmermans regelmatig in Brussel verblijft om zijn Europese taken uit te voeren, zou hij ook te maken krijgen met een toeslag die hij krijgt voor het verblijven in het buitenland. Deze toeslagen zijn zo’n 15% van het jaarsalaris dat hij sowieso al verdiende. Met deze 15% erbij gaat zijn jaarsalaris van 298.224 euro naar 342.958. Daar bovenop komt vervolgens nog zo’n 911 euro per maand aan representatietoeslagen. Per jaar is dat in totaal 353.890 euro. Dat komt uit op een:

  • Maandsalaris van 29.491 euro
  • Weekbedrag van 6.806 euro
  • Dagsalaris van 972 euro
  • Uurloon van 40 euro

Frans Timmermans vermogen

Het Frans Timmermans vermogen is naar schatting zo’n 4,3 miljoen euro. Dit is een vermogen dat in totaal bij elkaar is gekomen door de verschillende hoge salarissen die Timmermans door de jaren heen heeft ontvangen. Zijn vermogen zou onder andere zitten in een behoorlijk groot huis met een enorme achtertuin. Dit huis bevindt zich in Den Haag en is eigenlijk ook wel een villa te noemen. Daarnaast beschikt Timmermans ook over een luxe mercedes die naar schatting ook minimaal 60.000 euro zou kosten als er naar de nieuwprijs gekeken wordt. De auto is zakelijk en wordt door Timmermans regelmatig gebruikt om bijvoorbeeld naar zijn werk, naar huis of naar zijn afspraken te gaan. Frans Timmermans heeft een vermogen van ruim 4 miljoen euro dat waarschijnlijk is gespaard. Het vermogen is dan ook verdeeld over verschillende zaken waaronder dus vastgoed.

Wil jij net zo veel geld verdienen als Frans Timmermans?

Wat een geld verdient Frans Timmermans en wat een vermogen! Daar heeft hij heel lang en hard voor moeten werken. Om een invloedrijk persoon te worden in de EU is hij veel op reis. Dat is de keerzijde van de medaille. Maar je kunt ook geld verdienen op een normale manier. Zodat je gewoon je leven kunt leven die jij voor ogen hebt…

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *