Wat verdient Floyd Mayweather?

Veel mensen vragen zich af wat Floyd Mayweather verdient. En dat is ook niet zo gek. Want of de beroemde boxer van plan is om met pensioen te blijven of niet, hij heeft een buitengewone carrière achter de rug.

Mayweather is een van de meest succesvolle, best betaalde en controversiële atleten aller tijden. In dit artikel ontdek je wat hij allemaal verdient, wat zijn vermogen is en hoe hij zijn geld echt uitgeeft.

Daarnaast krijg je alle details over de meest ongelooflijke “payday” die hem tot een van de best betaalde atleten aller tijden maakte.

Wat is het inkomen van Floyd Mayweather?

Celebrity Net Worth meldt ook dat Floyd Mayweather in één jaar maar liefst $ 300 miljoen heeft verdiend. “Tussen juni 2014 en juni 2015 verdiende Floyd maar liefst 300 miljoen dollar”, meldt de publicatie. Tussen juni 2017 en juni 2018 verdiende Floyd in totaal $ 300 miljoen, voornamelijk dankzij zijn strijd tegen Conor McGregor die plaatsvond in augustus 2017. Het inkomen van Floyd Mayweather uit zijn gevecht in mei 2015 tegen Manny Pacquiao was $ 250 miljoen. Maar dat is niet eens het meest lucratieve gevecht dat hij onder zijn riem heeft.

Niet veel mensen kunnen verwachten in één nacht honderden miljoenen dollars te verdienen. Maar Floyd Mayweather is niet de meeste mensen. Zoals GoBankingRates opmerkt, was het gevecht van Mayweather tegen Conor McGregor niet de eerste keer dat hij negen cijfers verdiende voor één gevecht. Hij verzamelde naar schatting $ 250 miljoen voor zijn gevecht met Manny Pacquiao. En de publicatie merkt op dat Mayweather ook minstens $ 40 miljoen heeft verdiend aan vier andere gevechten in zijn carrière.

Mayweather verdient ook geld met gokken, hij staat erom bekend dat hij weddenschappen met zes cijfers doet op een breed scala aan sportevenementen. Hij zette ooit $ 1,1 miljoen in op een voetbalwedstrijd in Oregon. En kort na zijn gevecht met Pacquiao beweerde hij dat hij bijna $ 830.000 had gewonnen in één enkele avond gokken.

De activa van Floyd Mayweather

En hoewel hij niet zoveel aantekeningen heeft als sommige andere atleten, verdient hij nog steeds veel geld aan hen. Celebrity Net Worth meldt dat “Buiten de ring, Floyd doorgaans $ 10 miljoen verdient aan goedkeuringen per jaar.” Investopedia legt echter uit dat dat cijfer soms veel hoger ligt. Mayweather verdiende bijvoorbeeld naar schatting $ 105 miljoen voor het onderschrijven van verschillende producten tussen juni 2013 en juni 2014. Fortune meldt dat hij volgens Mayweather niet veel goedkeuringsovereenkomsten heeft omdat zijn basislijn voor deelname te hoog is voor de meeste merken. In 2015 vroeg hij minimaal $ 1 miljoen.

Floyd Mayweather vermogen

Het geschat vermogen van Floyd Mayweather is 560 miljoen dollar. Investopedia stelt het cijfer zelfs veel hoger, ergens tussen $ 700 miljoen en $ 1 miljard. De bokskampioen staat bekend om zijn 50 overwinningen en 0 verliespartijen, merkt de publicatie op. Hij begon als kind met boksen en heeft nog nooit een professioneel gevecht verloren. En hij geldt consequent als de bestbetaalde atleet ter wereld. “Ondanks dat hij maar heel weinig goedkeuringsovereenkomsten heeft, kan Floyd gemakkelijk $ 150 tot $ 300 miljoen per jaar verdienen als hij vecht”, merkt Celebrity Net Worth op.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Zo wie had dat gedacht! Wat een geld verdient Floyd Mayweather en wat een vermogen bezit die man. Maar daar heeft hij enorm hard voor moeten werken. Besef ook dat hij geen normaal leven heeft, overal ter wereld wordt hij herkend en willen mensen met hem op de foto. Privacy is vet te zoeken en hij kan nooit meer normaal over straat. Dat kan een heel eenzaam leven worden. Het zou toch makkelijker moeten zijn om veel geld te verdienen, zonder alle bijkomende nadelen. En die mogelijkheid is er!

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen voor jou kan generen.

 • Wat verdient Nieky Holzken?
  Nieky “The Natural” Holzken is een Nederlandse super middengewicht kickbokser en professionele bokser geboren op 16 december 1983. Nieky Holzken “The Natural” is de voormalige Glory kampioen weltergewicht, hij is ook tweevoudig Europees Muay Thai kampioen en de K-1 MAX Scandinavië 2006 toernooikampioen. Sinds 1 augustus 2020 staat hij door Combat Press op de 7e […]
 • Wat verdient Floyd Mayweather?
  Veel mensen vragen zich af wat Floyd Mayweather verdient. En dat is ook niet zo gek. Want of de beroemde boxer van plan is om met pensioen te blijven of niet, hij heeft een buitengewone carrière achter de rug. Mayweather is een van de meest succesvolle, best betaalde en controversiële atleten aller tijden. In dit […]
 • Wat verdient Badr Hari?
  Veel mensen zijn benieuwd wat Badr Hari verdient. De bekende boxer heeft al heel wat knock outs op zijn naam staan en is één van de meest succesvolle boxers. Samen met zijn geduchte concurrent Rico Verhoeven zijn het 2 van de belangrijkste spelers in de huidige box wereld. De Nederlander met marokkaanse roots is in […]
 • Wat verdient Rico Verhoeven?
  Denken we aan Nederlandse vechtersbazen, dan komt de naam Rico Verhoeven bij velen direct naar boven. eze baas knokt zich van de ene naar de andere overwinning en hiermee verdient de Brabander behoorlijk wat knaken. De naam Rico Verhoeven wordt ook vaak geassocieerd met Badr Hari, zijn rivaal met wie hij eenmaal vocht. Bovendien dagen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *