Wat verdient Eva Jinek?

wat verdient eva jinek aan salaris

Veel mensen zijn benieuwd wat Eva Jinek verdient per jaar. De presentatrice is bekend geworden op de nationale omroep en is in 2019 overgestapt naar de commerciële zender. Dat had gevolgen voor haar salaris, want dat is met enorme sprongen omhoog gegaan. 

Heel TV minded Nederland had daar een mening over en sommigen spraken schande van het bedrag dat ze ging verdienen. Anderen waren weer verbaasd dat zo een goede presentatrice, niet meer kon gaan verdienen bij de nationale omroep.  

Dat heeft mij doen inspireren om eens te onderzoeken hoeveel Eva Jinek verdient aan salaris. Ik ben op zoek gegaan naar verschillende bronnen en onthul haar inkomen hieronder. Heb je zelf nog vragen omtrent Eva Jinek? Aarzel dan niet om ze onderaan in dit artikel te stellen. Wie weet, nemen je vraag in behandeling en kun je deze in een later tijdstip in dit artikel terug vinden. 

Wat verdient Eva Jinek?

Het huidige salaris van Eva Jinek bedraagt volgens verschillende bronnen meer dan 1 miljoen euro per jaar. Dat is fors meer dan het salaris dat ze had bij de publieke omroep, daar bedroeg haar salaris maximaal 194.000 euro.

Veel mensen spraken er schande van, maar beseffen niet dat hun mede debet zijn aan dit hoge salaris. Omdat ze veel kijkcijfers trekt, komen er veel reclame inkomsten binnen. Ze verdient haar salaris dus weer terug voor de commerciële omroep. Net als grote presentators als Wilfred Genee en Humberto Tan brengt ze veel kijkers met haar mee.

Wat is het vermogen van Jinek?

Veel mensen vragen zich af wat het vermogen is van Eva Jinek en of ze miljonair is. Het geschat vermogen van Eva Jinek wordt in 2019 geschat op 400.000 euro. Het ligt in de lijn der verwachting dat haar vermogen flink gaat stijgen, omdat ze fors meer is gaan verdienen. 

Verwacht wordt dat haar vermogen ieder jaar met minimaal 150.000 euro gaat stijgen. Dus het ligt in de lijn der verwachtingen dat ze in 2023 miljonair is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *