Wat verdient een Krantenbezorger?

Veel mensen vragen zich af wat een krantenbezorger verdient. En dat is geen gekke vraag, want veel jongeren hebben vaak een krantenwijk als eerste bijbaan. Ze bezorgen de ochtend- of middagkrant.

Een krantenbezorger zorgt ervoor dat mensen het laatste nieuws op hun deurmat ontvangen. Ze werken bij verschillende kranten en ook bij weekbladen. Een krantenbezorger heeft zijn eigen route en bezorgt de krant bij de abonnees.

Wat doet een krantenbezorger?

Een krantenbezorger bezorgt kranten bij de abonnees. Hij haalt eerst alle kranten op bij een depot om vervolgens de kranten te bezorgen. Vaak brengen ze de krant al ‘s ochtends vroeg rond. Ze doen dit voor zeven uur in de ochtend. Op de zaterdag zijn ze vaak net iets later. Er zijn ook een paar middagkranten die je kunt lezen.

De krantenbezorger bezorgt de kranten in de regel met de fiets en soms met de brommer of de scooter. In sommige gevallen worden ze met de auto bezorgd (in de buitengebieden).

Het is een vak waarbij je accuraat moet zijn. Wanneer de kranten niet goed bezorgd worden stroomt en regent het klachten. Het is belangrijk om de kranten daarom punctueel en op tijd te bezorgen. Een krant is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het ochtendritueel.

Wat verdient een krantenbezorger aan salaris en inkomen?

Een krantenbezorger verdient tussen de 80 tot 150 euro per maand. Het is even afhankelijk van hoeveel kranten hij (of zij) moet bezorgen en hoe waar de wijk ligt. Het is ook mogelijk om als krantenbezorger meerdere krantenwijken te nemen. Het is dan mogelijk om ook meer geld te verdienen. Voor veel krantenbezorgers is het een bijverdiensten. Je ziet dat veel scholieren en studenten dit werk doen.

Competenties en vaardigheden van een krantenbezorger

Je moet zelfstandig zijn, een doorzetter en ook accuraat zijn. Daarnaast moet je energiek zijn om de kranten overal te bezorgen. Het is belangrijk om professioneel te zijn en om alle kranten op tijd te bezorgen.

Hoe wordt je krantenbezorger?

Er zijn geen speciale opleidingen om kranten te bezorgen. Wanneer je een wijk krijgt dan krijg je een fietstas waar alle kranten in gaan. Daarnaast krijg je een lijst met adressen waar je de kranten moet bezorgen. Vervolgens moet je het eigenlijk een beetje zelf uitzoeken. Wanneer je geluk hebt dan is er nog een voorganger die je inwerkt en laat zien waar je de kranten moet bezorgen.

Ook kan de vorige krantenbezorger vertellen waar er vervelende klanten zijn of honden. Het is natuurlijk wel grappig en leuk om het zo te leren. Het is wel prettig om zo een wijk over te nemen. Je krijgt een idee van de beste manier van bezorgen.

Vacatures krantenbezorger

Wanneer je krantenbezorger wilt worden is het goed om te kijken welke kranten er allemaal bezorgd worden. Vaak staan in deze kranten ook oproepen om krantenbezorger te worden. Het is goed om hierop te reageren. Als dit niet lukt kunnen altijd nog postbode of pakketbezorger worden.

Ook kun je op de websites van de kranten kijken of er een plek is om kranten te bezorgen. Wanneer je dit doet kan het je eerste stap zijn om van krantenbezorger door te groeien tot miljonair.

Salaris Krantenbezorger

Chris

Inkomen per uur
Werktijden
Doorgroeimogelijkheden

“Slecht salaris als krantenbezorger”

We kunnen kort zijn en concluderen dat je als krantenbezorger niet veel verdient. Je hebt als beginnend student een beter salaris in andere beroepsgroepen.

Hieronder kun je ontdekken hoe je wel veel geld kunt verdienen met je eigen hobby!

1.3

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen bij de Post: