Wat verdient een Krantenwijk?

Veel jonge studenten vragen zich af wat het nemen van een krantenwijk verdient. En dat is ook niet zo raar, want je ziet regelmatig andere jongeren rondfietsen met een krantentas op de snelbinders.

En dat is hard werken! Vaak moeten ze om 06.00 uur op om de kranten te gaan halen bij een depot. De ochtendkrant moet vaak voor 08.00 uur bezorgd zijn en de meesten zijn ongeveer een uur tot anderhalf uur bezig met het bezorgen van alle kranten in hun wijk.

Ook als het erg koud is of als het regent wordt er van je verwacht dat jij de kranten op tijd bezorgd hebt. Je moet iedere dag vroeg op staan en je ontkomt er niet aan om diezelfde avond ook op tijd naar bed te gaan. Je zult wat dingen moeten opgeven om dit beroep te kunnen blijven uitoefenen.

Wat verdient een krantenwijk?

Wanneer je een krantenwijk hebt, ontvang je een salaris tussen de € 80,00 – € 150,00 netto per maand. Dat hangt onder andere af van de omvang van de wijk. Hoe meer kranten je hebt, hoe meer geld je kunt verdienen. Dit bedrag kan oplopen als je meerdere wijken loopt / fietst. Veel bezorgers zien hun inkomen daarmee (bijna) verdubbelen. 

Wat krijg je nog meer?

Als bezorger krijg je een bon om een regenpak te kopen, krijg je warme handschoenen die je kunt gebruiken bij het bezorgen en krijg je een eigen krantentas voor op je fiets of voor om je schouders. Daarnaast krijg je rond de feestdagen een stapel kerstkaarten die je bij je adressen kunt bezorgen. Je krijgt dan vaak namens de mensen een bedankje in de vorm van wat euro’s. Je kunt al snel enkele tientallen tot honderden euro’s bij elkaar verzamelen.

Hoe kan ik krantenbezorger worden?

Je kunt vaak op het internet op zoek gaan naar een bijbaan als krantenbezorger. Ook in de lokale nieuwsbladen vind je achterin de krant vaak advertenties met de vraag of je als krantenbezorger aan de slag wilt gaan.

Het is gewoon een kwestie van een formulier invullen of een nummer bellen. Vaak ben je direct welkom voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit gesprek wordt er bepaald of je aan de slag kunt gaan of niet.

Veel mensen die dit beroep een aantal jaar hebben uitgeoefend stoppen met het bezorgen van kranten. Ze hebben geen tijd of zin meer om iedere ochtend vroeg op te staan, of kunnen ergens anders meer verdienen. Maar sommigen gaan ook door binnen deze branche en worden wel eens pakketbezorger. Daar zijn de mogelijkheden wat beter om door te kunnen groeien.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Met een krantenwijk kun je niet veel geld verdienen en je moet iedere dag vroeg op staan en door weer en wind de kranten bezorgen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen bij de Post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *