Wat verdient een Pakketbezorger per pakket?

wat verdient een pakketbezorger per pakket

Je ziet ze heel de dag rond rijden. Grote bestelwagens van PostNL of DHL met chauffeurs. Ze staan op de weg en bellen bij mensen aan om het bestelde pakketje af te leveren. Maar velen vragen zich af wat een pakketbezorger per pakket verdient. 

En dat is ook niet zo verwonderlijk, omdat veel van die bezorgers lange dagen maken. Steeds meer mensen bestellen hun producten online en de pakketten worden groter en groter. De vraag naar pakketbezorgers groeit. En dat is een fijne uitgangspositie voor mensen die dit beroep willen uitoefenen. 

Salaris en vergoeding pakketbezorger per pakket

Binnen dit beroep heb je een aantal stromingen. We hebben ze hieronder verdeeld in 4 categorieën. 

  • Bezorgers in vaste dienst: Zijn vaak mensen die al langer werkzaam zijn. Deze mensen zijn veelal 50+ en betrokken bij het werk. Ze verdienen een modaal salaris van circa € 2.500 per maand en bouwen een pensioen op. Velen van hen zijn oud postbodes en hebben zich omgeschoold tot pakketbezorger.
  • Uitzendkrachten: Jonge bezorgers die per uur betaald krijgen. Zijn vaak niet zo betrokken en halen het minste plezier uit hun werk.
  • ZZP’ers: Deze mensen krijgen uitbetaald per adres en het aantal pakketten per adres. De vergoeding is ongeveer € 1,50 per adres en € 0,15 per pakket. Deze mensen hebben er het meeste baat bij dat het pakket op een goede manier wordt afgeleverd. Als je niet thuis bent, bellen ze vaak bij meerdere adressen aan het pakket alsnog bezorgd te krijgen. 
  • Bezorgers in dienst bij ZZP’ers: Dit zijn mensen die voor ZZP’ers werken. Ze krijgen een gedeelte van de hoofd ZZP’er. Dit is makkelijk geld verdienen voor hen, de risico’s moeten ze echter ook dragen en ze moeten 100% de bezorger kunnen vertrouwen. 

Pakketbezorger vacatures

Veel postorderbedrijven zijn op zoek naar pakketbezorgers. Op de grotere vacaturesites vind je diverse vacatures als pakketbezorger.

Review Pakketbezorger salaris

Chris

Salaris
Sec. arbeidsvoorwaarden
Groeimogelijkheden

Conclusie

Als pakketbezorger heb je een redelijk salaris. Maar zeker als ZZP’er loop je behoorlijke risico’s en dien je vaak zelf een bestelbus te regelen. Als je niet in staat bent om pakketten te bezorgen, ontvang je ook geen salaris. Dat is een behoorlijk risico!

2.7

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als pakketbezorger heb je een redelijk salaris, maar eigenlijk moet je ZZP’er worden om verder te komen. Je hebt misschien een hoger salaris als bijvoorbeeld een vakkenvuller bij de Jumbo, maar wat als je (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt?

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vind je het inkomen en het salaris van andere beroepen bij de Post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *