Wat verdient een Filiaalmanager?

Veel mensen willen weten wat een filiaalmanager verdient. En dat is ook niet zo gek, want in MKB Nederland zijn er veel bedrijven die meerdere vestigingen hebben. Wanneer de vestiging niet onder een franchiseformule valt, dient er een filiaalmanager aangesteld te worden. 

Laatst sprak ik met iemand die filiaalmanager was bij de Albert Heijn. Hij vertelde me over zijn werkzaamheden en welke verantwoordelijkheden hij had als filiaalmanager. Zoals het aansturen van vakkenvullers en teamleiders. Toen ik vroeg naar wat het verschil was tussen een filiaalmanager bij de blokker en bijvoorbeeld een supermarktmanager, gaf hij daar uitgebreid antwoord op. 

Dat heeft mij doen inspireren om eens te onderzoeken wat dit beroep inhoudt en hoeveel filiaalmanagers over het algemeen verdienen. De antwoorden worden hieronder gegeven. 

Wat verdient een filiaalmanager aan salaris?

Wanneer je start als filiaalmanager, heb je vaak eerst wat ervaring opgedaan binnen het bedrijf. Je salaris zal ongeveer starten vanaf 2.800 euro per maand. Wanneer je meer ervaring hebt en goede resultaten boekt, kan dit oplopen tot ongeveer 4.000 euro per maand. 

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de filiaal waarin je werkzaam bent, krijg je meer of minder salaris. Zo ken ik iemand die als filiaalmanager bij een bekende pizza keten slechts 2.300 euro verdient, terwijl een filiaalmanager bij een goedlopende meubelwinkel tot wel 6.000 euro per maand kan verdienen.

Hoe wordt je filiaalmanager?

Om filiaalmanager te worden is het verstandig om een studie in de commerciele economie te volgen. Dit kan op MBO niveau 4 en op HBO niveau. Na je studie ga je aan de slag bij een filiaal als medewerker en kun je jezelf opwerken tot teamlead en assistent filiaalmanager.

Wanneer de filiaalmanager verhuist van job of om andere redenen stopt binnen jouw filiaal, maak jij kans om haar of hem op te volgen. Na ongeveer 5 jaar werkervaring, heb je genoeg bagage om het stokje van de andere filiaalmanager over te nemen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als filiaalmanager heb je een prima salaris, maar je hebt wel veel ervaring nodig om zover te komen. Dat moet ook makkelijker kunnen…

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het salaris van andere beroepen als Manager of in de Supermarkt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *