Wat verdient een Cassière?

Veel jongeren vragen zich af wat een caissière verdiend. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Want iedere dag gaan mensen wel even langs de supermarkt en komen ze langs de kassa’s. Daar zitten dan de caissières die de boodschappen voor je afrekenen. 

Mijn vriendin was vroeger traceren vertelde dat dat echt een leuke tijd was. Je hebt namelijk veel contact met klanten en als het niet druk is kun je even rustig de tijd voor ze nemen. Zeker oudere mensen kunnen dat erg waarderen en dat geeft veel voldoening. Wanneer de drukker is probeer zo snel mogelijk iedereen te helpen en zit een praatje maken met iedereen en niet altijd in. 

Toen ik aan een vriendin vroeg wat ze dan per uur verdiende schrok ik een beetje. Wat heeft mij doen inspireren om eens typen in te gaan op het beroep van cassière. Hieronder probeer ik zo goed mogelijk antwoord te geven op vragen die mensen hebben omtrent dit beroep. 

Wat verdient een cassière aan salaris?

Een cassière verdient gemiddeld € 8,81 per uur. Dit is het gemiddelde van alle kassamedewerkers bij supermarkten in alle leeftijdscategorieën. Het kan dus zijn dat jij meer of minder dan dit bedrag verdient. 

Naast het uurloon krijg je ook vaak toeslagen als er tot laat gewerkt moet worden, winstuitkering en een 13e maand uitkering. De omloopsnelheid is relatief hoog in de supermarktwereld. Gemiddeld zijn kassamedewerkers niet langer dan 1 jaar werkzaam in de functie. 

Zit er verschil in caissières bij de Albert Heijn of Jumbo?

Naast dat de twee grootste supermarkten wat accenten anders leggen, is er geen groot verschil in cassiere zijn bij de Jumbo of bij de Albert Heijn. De manier van werken is bij de twee grootste supermarkten vrijwel hetzelfde. 

Bij lastige klanten of bij diefstal bel je de beveiligers die deze klanten verder begeleiden naar de uitgang van de winkel of de politie bellen.

Hoe kan ik cassière worden?

Je kunt cassiere worden door langs de supermarkt te gaan en vragen naar een invulformulier. Deze dien je in te vullen en weer in te leveren en wordt je gebeld of je op gesprek mag komen.

Je krijgt dan wat standaard vragen de supermarktmanager als: “Ben je betrouwbaar, werk je netjes” etc. Of vragen of je kamer goed is opgeruimd (a.h.v. deze vragen kunnen ze een inschatting maken of je netjes kunt werken).

Vaak hoor je dezelfde week nog of je bent aangenomen en beland je in de proeftijd. Na de proeftijd krijg je een tijdelijk contract. Wanneer men tevreden over je is, kan deze omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Als caissière kom je met veel mensen in aanraking. Dat maakt je baan veel leuker dan andere beroepen in de supermarkt. Maar het verdient niet zo veel als je zou willen. Wist je dat je op een veel makkelijkere manier geld kunt verdienen, zonder in te boeten op je sociale leven?

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het vermogen van andere bekende presentatoren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *