Wat verdient een Supermarktmanager?

wat verdient een supermarktmanager aan salaris

Veel mensen willen weten wat een supermarktmanager verdient. Het is namelijk de leidinggevende van de supermarkt waar je regelmatig je boodschappen gaat halen. Toen ik op een feestje stond sprak ik met iemand die supermarktmanager is bij de Jumbo en hij vertelde ronduit over zijn functie. 

Het allerbelangrijkste vond hij dat de klant met een glimlach naar buiten ging. Wanneer de klant tevreden is, is hij als manager ook tevreden. 

Zo gepassioneerd als hij sprak, zo weinig wist ik eigenlijk van dit beroep. Dat heeft mij doen inspireren om eens uit te zoeken wat deze functie inhoudt en wat je allemaal van een supermarktmanager kunt verwachten. Ik geef antwoord op vragen die bij me naar boven kwamen en probeer deze vragen hieronder zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Functieomschrijving van een supermarktmanager

Als supermarktmanager ben je verantwoordelijk voor processen binnen je eigen filiaal of vestiging. Van het hoofdkantoor krijg je vaak bepaalde targets mee en deze moet je per maand zien te behalen. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbestand, de indeling van de winkel, het voorraadbeheer en de omzet die de winkel geboekt heeft.

Als supermarktmanager maak je lange dagen heb je vaak maar één dag in de week dat je vrij bent. Dat is in principe je weekend. Het komt wel eens voor dat een supermarktmanager zeven dagen in de week moet werken. Zeker in drukke tijden als de feestmaanden, dient de supermarktmanager op locatie aanwezig te zijn.

Wat verdient een supermarktmanager aan salaris?

Een supermarktmanager verdient tussen de 3800 en 6000 euro per maand. Dit is afhankelijk van de grootte van de winkel, zijn of haar ervaring en voor welke supermarktketen je werkzaam bent.

Naast een goed salaris heb je recht op pensioen,  ATV dagen en kun je bij goede prestaties rekenen op een flinke bonus. 

Hoe wordt je supermarktmanager?

Een supermarktmanager te worden kun je de opleiding small business en Retail management te volgen. Daarnaast moet je werkzaam zijn bij een supermarkt en minimaal de functie als assistent filiaalmanager bekleden. 

Wanneer je als assistent filiaalmanager goede resultaten boekt, kun je de werkzaamheden van de filiaalmanager overnemen. Je kunt dan teamleiders aansturen die ,op hun of haar beurt, weer de rest van de medewerkers aansturen.

Wil jij ze nog makkelijker verdienen?

Een supermarktmanager heeft een goed salaris, maar draagt ook veel verantwoordelijkheid naar de winkel toe. Je bent 6 dagen per week aan het werk en als het even tegenzit, ook nog op zondag. Het is niet makkelijk om vrij te vragen, omdat je een verantwoording hebt over een heel team dat voor je werkt. Dat is dus een groot nadeel. Je zou bijna denken dat het makkelijker moet zijn om 3.500 – 6.000 euro per maand te verdienen. En dat is het ook!

Ontdek Hoe Jacko 7.500 euro p/m Verdient via het Internet

geld verdienen via internet met affiliate marketing

✅ Hij geeft je HONDERDEN TIPS om rijk te worden via het internet

✅ De GEHEIMEN van internet miljonairs onthuld

✅ Hoe je 250 EURO PER DAG (!) kunt verdienen met je eigen website

PASSIEF INKOMEN van Honderden euro’s met 2 UUR PER WEEK

Al 1.978 mensen gingen je voor en verdienen bij elkaar miljoenen euro’s per maand dankzij deze cursus.

Hier vindt je het inkomen en het vermogen van andere bekende presentatoren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *