Wat verdient Edwin Evers

wat verdient edwin evers aan salaris

Ik zat net in de auto naar de radio te luisteren en daar hadden ze het over Edwin Evers. Ze vertelden hoeveel Edwin Evers verdient en dat al bijna een jaar gestopt zou zijn. De luisteraars missen hem nog iedere dag. Maar wat ik me wel eens afvroeg. Wat verdiende Edwin Evers nou eindelijk met de ochtendshow op de radio? 

Om erachter te komen want Edwin Evers verdient ben ik eens gaan Googlen. Ik stond versteld van de bedragen die Radio 538 betaalde om hem op de radio te houden. Edwin Evers verdiende namelijk 3.000.000 euro per jaar. Dat is omgerekend €12.000 per aflevering! Dat is natuurlijk erg veel voor een presentator. Echter is het een schijntje met wat hij voor de radio aan gelden binnenhaalde. Inmiddels zijn vele luisteraars overgestapt naar andere radiozenders als ze ‘s ochtends naar het werk rijden. Naast zijn leven als radiopresentator verdient hij ook geld met de Edwin Evers Band.

 

Wil je net zoveel geld verdienen als Edwin Evers of andere radiopresentatoren? Bezoek dan de pagina van Affiliate Marketing Revolutie. Hierin wordt verteld hoe je een maandelijks inkomen van meer dan 10.000 euro kunt genereren, zonder dat je 1 regel HTML code hoeft te schrijven.

Ik wil meer informatie

In dit artikel vindt je verdere informatie over Edwin Evers en zijn leven als radiopresentator.

Is Edwin Evers miljonair?

Met het salaris op Edwin Evers verdiende, kun je ervan uitgaan dat hij dik miljonair is. En dat klopt, want hij heeft twee grote huizen in Amsterdam en één in Hilversum. Beide huizen hadden een prijs van 1,1 miljoenen euro toen Edwin deze kocht. 

Het financiële Magazine Quote schat dat het vermogen van Edwin Evers om de nabij 14 miljoen euro is. Als Edwin Evers zijn geld goed investeert hoeft hij nooit meer te werken. 

Gestopt als radiopresentator

Begin 2018 heeft Edwin Evers aangegeven te stoppen als radiopresentator.  op 21 december 2018 presenteerde hij voor de laatste keer de Ochtendshow. Samen met zijn sidekicks Rick en Niels werd het een emotionele uitzending. De twee sidekicks besloten om over te stappen naar Radio Veronica. 

Totdat Edwin Evers in één keer te horen was 1 april 2019 op Radio Veronica. Zijn collega Wilfred Genee had zijn plaats afgestaan aan Edwin om nog een keer op de radio te verschijnen. Het werd een legendarische uitzending.

Imitator van BN’ers

Naast zijn werk als radio dj, was Edwin Evers ook beroemd vanwege zijn imitaties van bekende Nederlanders. Zo heeft hij voice overs gemaakt van Ronald en Frank de Boer en moest ook Prins Bernhard destijds ontgelden. 

Is Edwin Evers getrouwd of heeft hij een vriendin?

Edwin Evers is 6 jaar getrouwd geweest met Leone Kremers. Daarnaast had de bekende radiopresentator ook een relatie met Maaike Straatman. Na de scheiding met Leone kwam er het gerucht dat Edwin een relatie zou hebben met politiewoordvoerster Esther Izaks. 

Er zijn zelfs geruchten dat de twee samenwonen in zijn huis in Amsterdam. Maar daar zijn verder nog geen bevestigingen van boven tafel gekomen. 

Waar woont Edwin Evers?

Edwin Evers heeft huizen in Amsterdam en Hilversum, Samen zijn de twee huizen goed voor 2,5 miljoenen euro. 

Wat gaat Edwin Evers verder nog ondernemen?

Waar zijn leven als radiopresentator heeft hij besloten om zich verder te focussen op de Edwin Evers Band. Daarnaast is hij nog een bedrijf opgestart wat “Call My Agent” genoemd wordt. Het gaat hem dus goed voor de wind en hij heeft zeker niet bij de pakken neer te zitten.

 

Bezoek eens de pagina van de Affilate Marketing Revolutie. Hierin leer je precies hoe je op het internet zo’n 250 euro per dag kunt verdienen!

Ik wil meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *