Wat verdient Donald Trump?

Veel mensen zijn benieuwd wat Donald Trump verdient. Hij is de president van de Verenigde Staten en wordt gezien als 1 van de machtigste, maar momenteel ook zeker een van de rijkere personen ter wereld. Trump is sinds begin 2017 de president van de Verenigde Staten en hij staat er bijvoorbeeld om bekend dat hij alvorens hij president werd nooit in de politiek zat. Wel was trump een succesvol ondernemer die met name actief was in de vastgoed.

In deze periode heeft hij dan ook een behoorlijk vermogen opgebouwd. De Trump tower is een erg bekend gebouw dat onder meer aantoont dat Trump een vermogend man is. Dat hij dus rijk is is inmiddels wel duidelijk, maar vaak komt de vraag hoe rijk Trump nu eigenlijk is naar boven. Wat is bijvoorbeeld zijn vermogen? Ook de vraag hoeveel Trump momenteel verdiend is een veelgestelde vraag. Hieronder lees je er meer over.

Wat verdient Donald Trump aan salaris en inkomen?

Wat het salaris is van Donald Trump is voor veel mensen een vraagteken. Over het algemeen worden de salarissen van presidenten vaak overschat. In de meeste gevallen is het zelfs zo dat iemand die president is, voor en na zijn of haar presidentschap een stuk meer verdient dan tijdens de presidentschap. In het geval van Trump is dit niet zo gek, gezien de grote ondernemer die hij was. Momenteel heeft Donald Trump als president van de Verenigde Staten zijnde een salaris van zo’n 28.658 euro per maand. Op jaarbasis betekent dit dat Trump 343.893 euro verdient. Tevens komt dit uit op meer dan 1300 euro per dag. Hij heeft echter er voor gekozen om het salaris laten schieten en op papier verdient hij 1 dollar per maand. Dit doet hij omdat hij het geld niet nodig heeft, maar vooral om een voorbeeld te stellen aan alle Amerikanen.

Wat is het vermogen van Donald Trump?

Zoals gezegd is bij veel presidenten de kans relatief groot dat ze voor en a hun presidentschap meer verdienen dan tijdens. De onder andere vastgoedondernemer van voor zijn presidentschap Donald Trump, heeft dan ook voor zijn presidentschap, maar ook tijdens zijn presidentschap de kans gehad een aardig vermogen op te bouwen. Momenteel wordt het vermogen van de Amerikaanse president geschat op zo’n 2,5 miljard euro. Donald Trump sloot zich in eerste instantie aan bij het bedrijf van zijn vader. Dit gebeurde in 1968. Zo’n 3 jaar later kreeg hij het voor het zeggen in het bedrijf. De naam werd toen veranderd naar The Trump Organization. Donald Trump schreef naast dat hij ondernemer was ook boeken en hij werd in de Verenigde Staten een echte mediapersoonlijkheid. Al deze zaken hebben er dan ook voor gezorgd dat hij behoorlijk wat geld heeft kunnen verdienen. Zodanig veel dat het huidige vermogen van Trump dus wordt geschat op 2,5 miljard euro.

Wil jij net zo veel geld verdienen als Donald Trump?

Wat een geld verdient Donald Trump en wat een vermogen! Daar heeft hij heel lang en hard voor moeten werken. Om een van de rijkste mensen van Amerika te worden, moet je heel veel laten en alles wegcijferen. Dat is de keerzijde van de medaille. Maar je kunt ook geld verdienen op een normale manier. Zodat je gewoon je leven kunt leven die jij voor ogen hebt…

Wil jij ook veel geld verdienen, maar dan op een veel makkelijkere manier?

Bekijk dan even de cursus van Jacko! Hij legt je stap-voor-stap uit hoe je eenvoudig een eigen website op kunt zetten die een maandelijks inkomen van 10.000 euro voor jou kan generen. Super toch? Maar die keuze ligt bij jou… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *